Zdravím, spustením dnešného eventu mi nejde taviť v peci itemy stale a stále sa mi načíta stránka. Vec je položená v peci zaplatím a vec sa netaví iba mi znovu načítava stránku a znovu a znovu nakoniec roztavilo item aleneukazuje cas pocas tavenia ako dlho a stale refreshuje stranku ak pozeram dany item v peci
bug pri taveni
-
-
Úplne prvú vec ktorú radi herný tím je vymazať v prehliadači cookie a tiež obrázky a súbory vo vyrovnávacej pamäti. Pri 95% prípadov akýchkoľvek problémov s hraním to pomôže. Pri prípadoch kedy to nepomôže treba napísať tiket a ďalej sa to rieši.
-
Deleting the cookies will not do anything, it usually only solve login problems.
You can update the browser's cache using ctrl+F5 (refresh with force update of the cache).
The problem is most probably server side due to lack of server resources to handle the action.
-
Finally someone, who knows what he is writing.
I thought this is a problem with Chrome (there was an update, when this problem started), because Edge and Firefox were working much faster, but I wasn't really investigating it, but then I noticed, that the game isn't responding in other browsers when working with items.
Which of course, can say only one thing, the servers are becoming unresponsive , and it's not only for specific country, it's everywhere, no matter what browser you are using.
So ye, something is happening to the servers, either they need some proper hardware maintenance (malfunction) or like you said, they need more resources (memory etc.)
-
Deleting the cookies will not do anything, it usually only solve login problems.
My many years of experience confirm something else. This help with some problems.
-
Tak či onak, tohle není ten případ.
Dnes jsem musel 6x refreshnout stránku, abych vůbec mohl vložit předmět do tavírny, a to je jen jeden slot tavírny...
Občas mi to drásá taky pěkně nervy, ale zase chápu, že Vy, jako SK GO s tím toho moc nezmůžete, maximálně to pošlete na vedení, a tam to končí.
Ještě mám takové malé naděje, že příští plánovaná údržba by s tím snad mohla něco udělat, ale tohle je divný, nikdy to nedělalo.
Že by se Gladiatus už chýlil ke svému konci? .-)
-
-
Neviem, kolko ludi sa potyka s podobnym problemom, no ak je ich menej ako vacsina, problem asi nebude na strane servera..
Boco
-
robi to aj mne ale nie len v peci ale celkovo ako presuvam veci a podobne a čo som už čital tu na fore tak sa to takto sprava aj v inych krajinach nie len tu
-
Yep.
Ono když ti to píšou lidi z více zemí, zkoušíš to na 3 rozlišných prohlížečích a ano, máš čisté cookies a mezipaměť, vývojář addonu ti napíše že je to asi serverem, a konzole prohlížeče ti píše že je to connection timeout, tak už tu vážně něco zapáchá.
Ale hádat se přeci nebudu!
-
Toto je uz dlhodoby problem, predavas predmet obchodnikovi a ten sa nacitava do nekonecna..
Ale zial je tu xy veci, co by sa dali vylepsit, ale naco ked GF nema zaujem, jedine co riesi je otvaranie novych serverov
-
Zrejme sa nepodaril nejaky bugfix, pocitajte s tym, ze tento stav moze trvat dost dlho..
Nikto z nas s tym nic neurobi.
Boco
-
Dobrý večer
Neviem či je to Bug alebo len zabudli zapnúť, ale z tavenia počas tohto eventu na návody mi ani jeden návod nepadol a nechce sa mi veriť, že je to len blbá náhoda. Roztavil som cca 30 predmetov a padlo 0 návodov.
Presne toto iste sa stalo už tento rok, že za celý event nič nepadlo z pece.
-
Ja tavim a padlo mi uz 6 navodov, ale nejak to nesledujem nakolko tu hore je mi uz vsetko jedno
-
Keby som tavil obyčajne návody tak by mi to bolo celkom aj jedno
Len som hádzal do pece Gratius, krídel, ursus, Tiberius a podobne + pár obyč návodov a nič nepadlo.
Z výprav normálne to padá. Ale pec je nula bodov opäť
-
tak co sa tyka, inferna, kridiel, melancholie na tie mam aj ja smolu, v batohu mam asi 10x sebastianus / tiberius / gratius /
tak snad ked bude dalsi event budem zbierat v podsveti ulohy a potom budem opat tavit, aspon ma to zenie vpred, keby som to mal tak neviem
-
Ja už mám všetky tieto potrebné len som chcel namnožiť lebo ma poprosil jeden zo spolku a nič z toho.
Ale ďalší event bude už čo chvíľa na návody teraz budem skúšať loviť návody bez mena keďže podsvetne návody sa neoplatí veľmi momentálne množiť
Konečne prvý návod z tavenia po 34 hodinách eventu
-
Ja som tavil asi do 40 vecí z podsvetia počas celej akcie a ani jeden návod nepadol, takže asi len smola
Keď bolo 20%, tak sa mi podarilo nejaké kúsky roztopiť