Posts by misoo37
-
-
V každom prípade dostane iba na chvíľu ban, potom príde znova a bude mať to isté
keby banovali všetkých pernamentne tak by zisky za rubiny klesli a možno by aj zanikol celý gladiatus, takže netreba to riešiť podľa mňa
Ešte chcem prísť na to ako poraziť posledného bossa
lebo už len toho potrebujem poraziť a mám odskrtnuty ďalší cieľ na gladiatuse
takže gladiatus ešte nevypinať prosím
-
To na tej úrovni 95 je reálne, tým že je teraz event na body + ak má mobilizáciu (teda extra body z truhlice) + zapnuté skrátenie na úlohy (teda žiadne čakanie na novú úlohu počas tohto eventu) tak sa to dá.
Viem že to ide lebo tiež sa mi to podarilo na serveri s rýchlosťou 1x.
-
58
Ale neviem či to má zmysel riešiť. Ak dostane ban tak ho bude mať na týždeň - dva. Potom príde a bude sa držať medzi top 5. Síce nebude mať 12-17 mega cti za týždeň, ale 9-10
-
-
Ja nehovorím o zimnom evente, ten je samozrejmosť, že bude.
Ja vravím o tomto
V termíne 17.05.2023 - 20.05.2023 budú spustené nasledujúce herné bonusy:
⦿ + 50% viac expedičných bodov
⦿ + 50% rýchlejšia obnova expedičných bodov
⦿ + 10% šanca nájsť rubín na expedícii
⦿ - 50% čakacieho času na úlohu v pantheóne
Naposledy v MÁJI bol event na rubíny, čo je už veľmi dávno. Tak som očakával (nie len ja), že aspoň na vianoce nám dajú "darček" v podobe eventu (prepáč, v podobe "mikro eventu" ) na rubiny a body.
Ja som sa tešil, pripravoval celý rok na posledné dni roka a chcel som ako každý rok prekonať svoj rekord v týždennej cti, ale s takýmito mikro eventamy aké sú tento rok radšej budem pozerať mrázika v telke...
-
-
Áno to viem, ale predtým ostali normálne v balíkoch len ukazovalo pomlčky a daný balík sa dal zobrať aj po uplynutí doby balíku. Teraz je tak, že balík ako keby neexistoval a po 30 minútach sa až objavil.
-
Vie niekto kedy to budú riešiť? Lebo je to dosť otravné čakať 20 minút co na speed 5x môžem mať už za ten čas pol podsvetia správeneho
Tak isto padanie balíkov. Dnes mi mal padnúť o 20:02 (nášho času) balík 50 mega, medzi 20:02 až 20:32 balík neexistoval a ani zlato som nemal na ruke. Polhodinu som musel striehnuť či balík už mám na ruke alebo nie a pri súbojoch 10 za hodinu je strata možná aj 2 mega pri mojej úrovni.
Áno mohol som skôr stiahnuť balík ale nebolo treba, rátal som ze ho budem mať hneď na ruke a bol som dohodnutý ze najneskôr 20:05 budem mat na st vec za 50 mega.
-
-
-
Áno, podľa času servera. Teda nášho času to bude 1:00.
-
Na SK s19 som zatiaľ nepostrehol žeby to už blblo. Snáď aspoň tu sa to tým vyriešilo.
-
Ďakujem za odpoveď
Dúfam, že to bude vyriešené čo najskôr, lebo momentálne v niektorých chvíľach až nehratelné.
-
Dobrý večer
Od dnešného dňa cca od 16:00 sme spozorovali, že laguje server 19. Niekedy načítava stránku aj minútu a niekedy vyhodí ze server nebol načitaný. Skúsil som ísť aj na server sk23 a en49 ci náhodou nie je problém na mojej strane, ale tam to ide v poriadku. Prosím preveriť čo spôsobuje tieto lagy. Vopred ďakujem
-
Nie práve naopak potrebuješ mať čo najmenej použitých otrokov + je potreba mať event na slávu.
Príklad ja som použil na všetky súboje iba seba a jedného otroka + bol event na slávu a v poslednom žalari a mam dokopy 411 slávy.
Ale odporúčam pohrať sa s tým ak chceš byť prvý v rebríčku.
-
Ja by som bol radšej keby prišli aj nejaké nové návody, lebo s tým co máme na výber veľmi Caratacusa neviem dať
a myslím si, že ani v oblasti Cambria to nepôjde tak ľahko
skôr si myslím, že zoberiem serverovi titul a späť na Cassivellaunusa a Taximagulusa
-
Pokiaľ pravidlá ostanú také ako sú aktuálne, tak stačí byť v spolku s aktívnymi hráčmi a môžeš si baliť s ostatnými cez spolkové prstene.
V prípade, že sa pravidlá vrátia o niekoľko rokov do zadu tak sme dobalili
-
Ja už mám všetky tieto potrebné len som chcel namnožiť lebo ma poprosil jeden zo spolku a nič z toho.
Ale ďalší event bude už čo chvíľa na návody
teraz budem skúšať loviť návody bez mena keďže podsvetne návody sa neoplatí veľmi momentálne množiť
Konečne prvý návod z tavenia po 34 hodinách eventu
-
Keby som tavil obyčajne návody tak by mi to bolo celkom aj jedno
Len som hádzal do pece Gratius, krídel, ursus, Tiberius a podobne + pár obyč návodov a nič nepadlo.
Z výprav normálne to padá. Ale pec je nula bodov opäť