Posts by Jammz

Ďakujeme za upozornenie, hráč má skutočne vysoké čísla, preveríme to:)

* čo sa týka tej naklikanej cti, tak jedine treba klikať veľmi veľa a to spojiť s plnením úloh, samozrejme, že získaná česť je vyššia, keď klikáš levelovo vyššie výpravy. Stále tu ale zostáva otázka či je človek ochotný pri hre presedieť celý deň (noc)

Ahojte,

neviem či je to len u mňa, ale po dnešnom hernom update (18.07) mi ako keby prestal fungovať crazy addon a neviem ho nijako nastaviť späť, tak reku či je len chyba na mojej strane, alebo sa to stalo i niekomu z vás

Aj keby mal oponent 1% na výhru, tak môže vyhrať pokojne i 100x po sebe, tak jednoducho matematika funguje, máš smolu, to je celá vec. Aréna je veľmi vrtkavá, ale aspoň je to zaujímavé, keď človek nevyhrá vždy ako v Turme.

Čo sa týka toho počtu útokov, tak sú veľmi aktívni hráči, najmä na zrýchlených serveroch, ktorí pri tom kvante útokov čo dajú za deň ťa jednoducho vidia viackrát, prípadne použijú odvetu -> ak máš na prvej strane v správach z boja nejakú obranu od hráča, tak ho vieš vyzvať kým je tá obrana na prvej strane, teda pokojne i 24 odviet vieš dať, sám som takto za deň útočil na hráča 100x:).

Takže ti nezostáva nič iné, len klikať viac, aby si štatisticky vyhrával viac.

u mňa 8 nástrojov z 27 útokov, čiže 29,6%, na inom účte 6 / 36, čož je 16%, spriemerovaním to dá 22%, takže pri takomto malom počte meraní je to úplne v pohode percento pre oba prípady

a pozor, to že je 20% šanca na dropnutie neznamená, že spravidla ju získaš každý piaty útok.. ak sa pozrieš pozornejšie, tak je tam +20%, teda existuje nejaká základná šanca na drop a tá je len zvýšená práve o tých 20%

Ja som tavil asi do 40 vecí z podsvetia počas celej akcie a ani jeden návod nepadol, takže asi len smola

Keď bolo 20%, tak sa mi podarilo nejaké kúsky roztopiť

Takže chceš tvrdiť, že tým, že má vyššie tréningy sa mu vlastne pohoršilo, pretože mu v aréne na základe vysokých tréningov hra dá lepších oponentov?

A aby som dal veci na správnu rovinu, to že niekto dostane ban za niečo, je len preto, že niekto danú vec nahlási alebo si ju niekto z tímu všimne. Snažím sa veci riešiť tak, aby tu bol poriadok, aj keď každý je omylný, áno stala sa chyba, to priznávam, ale všetky úkony boli potrebné na prešetrenie situácie, ako písal vyššie Zek.

To, či to vidíš ako osobný spor medzi niekým, je rovnako aj len a len tvoj problém, nerobím rozdiely medzi nijakým hráčom na SK serveri, robím si len svoju robotu. A aby som tvoje nepravdivé tvrdenie uviedol na pravú mieru, tak nepotrebujem sa nikomu pomstiť, nemám prečo, je to len hra a zbytočne to moc prežívate.

Odo mňa všetko, beriem túto tému ako uzavretú.

PS. Ani jeden súboj v turme som neprehral

Účet bol zablokovaný na dobu potrebnú na preskúmanie priestupku.

Áno, v nových pravidlách sa nič nehovorí o "prelievaní zlata". Ale nie je to trošku nemorálne, ak hráč získa výhodu a nič pre to nemusel urobiť? Takéto dotované účty potom ničia hru ostatným a to je na zamyslenie. Na záver by som len dodal, že herný tím tu je práve na to, aby tieto pofidérne obchody kontroloval.

Štatisticky padnúť mal, v praxi sa tak nestalo. Môžeme teda len skonštatovať, že si mal smolu.

Ahoj,

ako to už niekoľkokrát zaznelo, akonáhle budeme niečo vedieť, tak to tu bude.

Ak sa nemýlim, tak minulý rok "Na brehoch Nílu" s následným karnevalom začínalo niekedy 15-teho augusta.

Ahoj,

nemám síce úplne najpresnejšie informácie, no myslím, že tie % na drop sa nevzťahujú na sekundárny drop - suroviny a návody z výprav. Ja osobne by som skôr išiel po 36 bodoch a vyklikal ich + použil prípadne 1 - 2 mobilizácie, podľa potreby, viac ale nie. A ako písal Crommush vyššie - taviť, taviť, taviť. Ideálne rukavice, tie sa tavia najkratšie.

Keďže neviem aký máš level, tak situáciu riešim modelovo takto, po 100-vke to už je jasné, použiť 1. alebo 2. kostým, posilnenie na výpravy a klikať o život :)

Ahojte,

Padli vám už zo žalára vajíčka alebo nie?

Hľadanie veľkonočných vajíčok

Germánska bohyňa Ēostre poukrývala magické predmety, predstavujúce symboly plodnosti a prebúdzania prírody. Môžete ich nájsť tak v žalároch, ako aj na expedíciách.

Pretože toto hovorí text o nich, no mne zatiaľ žiadne nepadli, teda či len nemam šťastie, alebo ozaj nepadajú. :)

úprimne si myslím, že keby to spropagujete na serveroch, tak sa hráči ozvú :) majú radi nové veci

a ak bude aj adekvátna odmena, nemyslím si, že by to bolo na škodu