• Sziasztok!


  Ide irjatok barkivel,barmivel,akarkivel,akarmivel bajotok van,vagy csak siman kiengednetek a gozt,persze tragar szavak nelkul.Azert hoztam letre ezt a topicot,hogy ne mas topicot offoljunk.Ide irhattok mindent ami belefer,ne fogjatok vissza magatokat.De akkor tenyleg az legyen hogy mashol NE legyen ilyesmi.Ugy gondolom sok duhos jatekosra rafer ez. :)

 • Csak jelzem, hogy ez a topic szabályzat ellenes. Tudom, mert én 2x próbálkoztam ilyen jellegű topic nyitással az új fórum kezdetének hajnalán - a sok figyelmeztetés elkerülése miatt -, aztán jött nagyasszonyunk a varázspálcájával és zárta, majd törölte mindkettőt, mielőtt bárki írhatott volna . Gyakorlatilag elolvasta a meg nem írt bejegyzéseket és úgy döntött ez nem kell, punktum. De, ha már a bezárásnál tartunk. A jelenlegi team ott tart, hogy megmondja mit írhatunk és mikor. Bezár topicokat , ne hogy kérdést írjunk, mert még válaszolni kell rá. Az már ugye munka, hogy a nem oda való írást át tegyék a megfelelő helyre, vagy töröljék. Zárás, figyelmeztetés, tiltás ilyen az élet a fórumon. Megcsináltátok. Gratulálok. Szerintetek hány játékos fórumozik? Mennyi hsz.volt és mennyi figyelmeztetés ebben az évben? Megnéztétek? Csak így tovább! Eljön az idő amikor egymással fogtok beszélgetni. Megérdemlitek a hímes tojást majd!

 • Elvileg lehet barmilyen temaban topicot nyitni.Utoljara ezt mondtak nekem amikor felhoztam a verses topic temat.Oszinten szolva meg mindig tobb ertelme van mint a bena szamolasos topicoknak.De meg egy barkopazos topic is erdekesebb.Szerintem amig kulturaltan beszelgetunk addig nem lehet gond.Igy is lehet kozolni egymassal azt amit egyebkent egy sima "anyazassal" megoldanal.De azert itt megse legyen ez,azert megis tartsuk be a szabalyzatot.

  De egyebkent is pont azert hoztam ezt letre hogy ne kelljen a GO-knak mas temaknal tiltogatni az embereket offolasert meg ilyenekert.Tehat ha mindenki ide ir akkor az nekik is jo.Igy a tobbi topic tenyleg megmaradhat annak ami.Bar mondjuk a KIBESZELES topicot nem tudom hogy lehet offolni/spammelni egy mosolygos emojival.Ez a keretlen uzenet is annyira tag fogalom.Regen a spammeles meg az volt amikor 66x leirtad ugyanazt sok embernek,pl egy reklam.Es ha mar reklam,akkor kerdeznem en,hogy egy off topicban lehet-e mas jatekokrol beszelgetni?(mas topicban lattam ezt cenzuraztak).A szamolos topic is egy jatek,ami nem gladi,akkor ez most ellentmondas,ha nem szabad beszelni,nem?

 • Sziasztok!


  Maga a kezdeményezés jó, hogy legyen egy téma az off topicban amiben kultúrált keretek között mindenki leírhatja ami éppen zavarja vagy amivel gondja van és így nem terelődik el semelyik téma sem az eredeti irányától.

  Az off topic gyakorlatilag az a hely, ahol bátran lehet beszélgetni mindenről, ami nem szorosan a Gladiatus-hoz kapcsolódik. Tehát nem a játékról szól vagy azzal kapcsolatos. Ilyen lehet az egymásközött fellépő nézeteltérés is, azonban itt fontos megjegyezni, hogy egymás provokolása, sértegetése ugyan úgy tilos az off topicban is.


  Azonban azt is vegyük figyelembe, hogy az off topic nem azért off topic, mert itt nem létezne off. Alapvetően itt is érvényes az, hogy ha van egy téma például amit sokan emlegettek, hogy számolni kell. Akkor ott tessék a "fórumos játék" menetét követni és ne elkezdeni beszélgetni valamiről, mert az ugyan úgy szabálytalan itt is.

  Személy szerint túl sok értelmét nem látom a trollkodó témáknak, ahova mindenki csak valami random dolgot ír be, mint például az elfogyott a liszt a boltból. Mert a témanyitó szavaiból nem úgy vettem ki, hogy ennek a témának az lenne a lényege. De más fórumokon is léteznek olyan témák ahol nem kitétel, hogy kapcsolódjanak a mondanivalók egymáshoz lehet teljesen random dolgokat is beleírkálni. Ha erre van igény részemről ez sem akadály, amíg ezt mindenki egy kijelölt témában műveli az off topicon belül a szabályokat betartva.


  És akkor engedjétek meg, hogy reflektáljak a további hozzászólásokra amik ide íródtak.

  Köszönjük, hogy segíteni próbálsz nekünk ordogi, de kérlek hagyd meg nekünk, hogy megítéljük hol és mi a szabályellenes a fórumon. Ha ilyen tartalommal találkozunk azt jelezni fogjuk.

  A probléma az, hogy az apró részletek sokszor elkerülik a figyelmeteket sajnos úgy látom ebből a reakcióból is. Bár lehet, hogy én nem értem még megfelelően a téma működését, mert eddig valóban annyit látok belőle, hogy ide bárki leírhatja amit gondol függetlenül attól, hogy más mit írt előtte. De ha erre van igény az off topicban van rá lehetőség.

  Általánosságban elmondható, hogy nem szokásunk semmilyen témát törölni a fórumról. Ahhoz súlyosan szabályzatba ütközőnek kell legyen, hogy teljejsen eltávolításra kerüljön a felhasználók szeme elől. Persze ami nagyon régi hozzászólás, vagy szimplán semmi helye nincs a fórumon az általában az archivumba kerül.

  A fórum elindulása után nemsokkal valóban láttam tőled itt két témát is. Az egyik egy kibeszélő téma lett volna, ami kizárólag a játékos kérdez csapat válaszolban elhangzó válaszokra adott volna teret reagálni. De ezt már többször közöltük felétek, hogy ezekre nincs értelme reflektálni, mert bármennyit beszélünk róla egy ott tényként kiadott válaszon az nem változtat semmit. És ennek egyedül az lett volna a szerepe, hogy egymást hergelljétek a csapat ellen, amit enélkül is megtesztek időnként. Persze azon nem kell csodálkozni ha ezért figyelmeztetésben is kell részesítsünk titeket.

  Tehát ennek semmilyen létjogosultsága nem lett volna, ha nem értitek pontosan az általunk leírt válaszokat, vagy nem tudjátok elfogadni privátban van lehetőségetek felkeresni azt a csapattagot aki válaszolt és igyekezni fog kifejteni bővebben, hogy miért az a helyzet abban a dologban, amit a témában is leírt.

  Egy másik téma pedig azért nyílt volna, hogy bármit lehet bele írni a játékkal és a fórummal kapcsolatban, és az nem minősülne offnak. Ez is zárásra került ez való igaz. De a két téma nem hasonlítható össze teljesen. Te mindkét esetben a Beszélgetések és visszajelzések fórumrészre nyitottad, mivel a játékkal szorosan kapcsolatba lévő dolgokra koncentráltad volna a beszélgetést.

  Azonban ahogyan ott is leírtuk, minden játékkal kapcsolatos külön témának bátran lehet kibeszélőt nyitni, amiről úgy gondoljátok hosszabban tudtok eszmecserét folytatni. De akkor tényleg csak a játék azon részéről legyen szó. Amennyiben másról lenne szó, úgy egy annak megfelelő témát kell keresni, vagy létrehozni ha még nem létezik ilyen. De gyakorlatilag a játékkal kapcsolatos dolgokról most viszonylag kötetlenül lehet beszélgetni az Élet a szervereken nevezetű kibeszélőben.


  Ez hatalmas tévedés, hogy mi megszabnánk, hogy mit írhattok és mikor, mi csak azt igyekszünk irányítani, hogy hová írhatjátok ezeket a gondolataitokat. Mert egy átlátható fórumhoz erre szükség van, hogy egy példával szemléltessem. Ha engem az Alvilági csatákkal kapcsolatosan érdekel valami és azt keresném a fórumon. Akkor arra számítanák hogy ebben a témában fogom megtalálni az információt, nem mondjuk a Kovácsolás kibeszélőben. Ezért nagyon nem mind1, hogy mit és hova írtok meg a fórumon az átláthatóság végett. Ez nem a beszélgetés pillanatában érdekes, hanem a később becsatlakozók miatt. Vagy akik célirányosan keresnék vissza az elhangzottakat később.

  Azt pedig tényleg csak remélem, hogy a Játékos kérdez Csapat válaszol témára utaló bezárós sorod nem komolyan írtad most bele és te is pontosan látod, miért volt szükség a téma lezárására. Ha nem akkor kérlek ne csak az utolsó hsz-t olvasd el a zárás tényéről hanem kicsit visszamenőleg is.

  Mivel sok figyelmeztetést voltunk kénytelenek kiosztani abban a témában és ez havi rendszerességgel megismétlődött, hogy zárni kellett, mert ezzel volt elkerülhető a további figyelmeztetések kiadása így nem maradt ezúttal sem sok választásunk. Annyi különbséggel, hogy mostmár jól átkell fontoljuk, hogy van-e értelme még kinyissuk azt a témát, mert rengetegen képtelenek megfelelően használni.

  De értem én, hogy minden rossz amit mi csinálunk. Ha lezárjuk, hogy ne kapjatok figyelmeztetést az a baj. Ha nem zárjuk le, de kiadjuk a figyelmeztetést az a baj. Akkor mit várnátok el tőlünk ezzel kapcsolatba? A jövőben hagyjuk, hogy teljesen átláthatatlanná tegye a témát a sok off, ne válaszoljunk a kérdésekre, mivel alig lehetne kiszemezgetni a sok monológ közül? Hogy azt kapjuk tőletek, hogy nem foglalkozunk azzal amit írtok, nem látjuk el a munkánkat?

  Láthatod, mi eddig is sokáig ennyit csináltunk. Áthelyeztük ami nem oda való. De ha ebből nem tanult senki akkor más eszközhöz kellett folyamadjunk.

  De most had ne számoljam össze azt se, hogy hányszor éltünk szóbeli figyelmeztetéssel (mod megjegyzéssel) mielőtt tényleg éles figyelmeztetéseket kezdtünk kiosztani a szabálytalanságokért.

  Sajnos az már nem rólunk árul el információt, hogy a hozzászólások hány százaléka ért figyelmeztetést mert sorozatosan ugyan azt a szabálytalanságot követték el ugyanazok az emberek.


  A kibeszélő témák célja, hogy a címben megjeleölt témáról lehet elmélkedni ott. Ha valaki már teljesen más dolgot hoz fel, az off. Mivel nem arról szól, mint amiről ott kellene beszélgetni. De ugyan úgy lehet off egy olyan hozzászólás is, ami nem viszi előrébb a téma menetét, tehát semmilyen gondolatot nem fűz hozzá a témához. Így például ez lehet egy szmájli is. Ahogyan a fórum szabályzat is leírja, mindig győződj meg róla hogy a hozzászólásod tartalma kapcsolódik a témához amelybe közzé szeretnéd tenni. Ha tehát a téma maga nem annyiból áll az off tipicban, hogy "küldj egy szmájlit" Úgy egy darab szmájli elküldése sehol sem kapcsolódik a témához. Ha 2-3 ember csak egy szmájlit vagy random szöveget tesz közzé egy témába már eléggé zavarossá teszi annak visszakövetését a későbbiekben.


  Ami pedig a reklámot illeti. Alapvetően mindenféle reklám tilos a fórumon. Persze beszélgetni szabad más játékokról is beszélgetni a fórumon, amennyiben az nem egy konkurens cég online játéka.

  Tehát általánosságban azt lehet mondani, hogy offline játékokról nem tilos beszélni, illetve ingyenes multiplayer játékokról sem (ahol nincs prémium szolgáltatás) illetve más GF játékokról is bátran lehet beszélgetni. De más játék üzemeltető cég online termékéről ha nagyon szeretnétek beszélgetni azt csak privát üzenetben tegyétek.

  Azt pedig remélem te is érzed, hogy mi a különbség egy számítógépes játék és egy közösségi szórakoztató "játéknak" nevezett topic között. :)


  Végezetül tehát ameddig általánosságban, csak úgy beszélgetni szeretnétek itt kötetlenül a szabályokat betartva erre lehetőség van. Azonban a játékkal kapcsolatos témákat továbbra is célszerű a Beszélgetések és Visszajelzések alfórumon belül a megfelelő témában megtárgyalni, hiszen többen valószínűleg az off topicot nem követik. Illetve későbbiekben ha valakit érdekelne valami és rákeresne nem valószínű, hogy itt kezdené ezt megtenni.


  További kellemes fórumozást kívánunk!

 • Koszonom hogy velemenyt mondtal errol!

  Latod neked is jol jott hogy bovebben megfogalmazd a gondjaid ugy kb mindenrol ami szoba jott.Illetve hasznos infokat is mondtal pl. beszelgetes mas jatekokrol.Ezt igy jo tudni ha legkozelebb egy peldat szeretnek felhozni hogy mas jatekban hogy mukodik a rendszer.

  Termeszetesen tenyleg jo lenne ha itt mindenrol beszelgethetnenk szabalyokat betartva,es olyasmirol ami nem kotodik mas topicokhoz.Tehat jatek otleteket OTLETEKBE,jatekrol tapasztaltakat a KIBESZELESbe,es stb. topicokba irjunk ezutan is.Egy uj foumozo szamara tenyleg rossz lehet amikor belenez a jatekos kerdez/jatekos valaszolba es azt latja hogy egymast provokaljak segites helyett az emberek.Szerintem provokalas nelkul is meglehet beszelni a dolgokat.

  Egyebkent a "liszt elfogyott" szerintem jo poen,es mivel magam is szeretek poenkodni,ugy gondolom elferne itt,mert minden viccnek lehet komoly hattere is,pl ennek is,es igy lehet mar errol is beszelni.Tegnap voltam vasarolni,par dolog nalunk is ki volt fogyva,de azert meg nem veszes a helyzet :D

 • Elnezve a KIBESZELES topicot eszembe jutott egy remek film,amit pont tegnap neztem meg:


  12 duhos ember(1957)-igen regi film,fekete-feher...de a mondanivaloja ma is nagyon igaz az emberekre.Masfel ora az egesz ajanlom mindenkinek,mert pont ezt csinaljuk itt is a forumon/jatekban...ossze vagyunk zarva par 100-an,mindenki a maga igazat hajtogatja,kozben elmegy a reszletek mellett.A film is pont ezt mutatja meg,es az hogy imdb minden idok legjobb 5. filmje,abbol arra lehet kovetkeztetni,hogy nem egy rossz elmeny az a masfel oracska. :)

 • Sziasztok.


  Kedves Goofy.


  Kiemelném ezt a megjegyzésed:


  "Na ontsunk tiszta lisztet a maszkba )) Tenyleg sokszor olyanok vagytok mint a magyar politika meg a magyar emberek... megragadni valakit szivni a veret amennyire csak lehet, ezt tudjatok. Es beszolni valakinek, meg szidni, meg mindenfelet mondani rola.... meg olyan is beyzol aki nem is ismeri csak hallotta esetleg mastol hogy igy meg ugy volt... de amugy fogalma sincs.... es ez a masik tema meg ugye hogy ha nekem nem jo akkor masnak se legyen jo, tipikus magyar beteg gondolkodas...."


  Megkérdezném hogy mi ez a tipikus magyar beteg gondolkodás meg stb...?

  Ez rasszizmus.


  Megszeretnélek kérni hogy kerüld az ilyen rasszista és lenéző kommenteket.

  Edited 2 times, last by grandpeti ().

 • Csak jelzem, hogy ez a topic szabályzat ellenes. Tudom, mert én 2x próbálkoztam ilyen jellegű topic nyitással az új fórum kezdetének hajnalán - a sok figyelmeztetés elkerülése miatt -, aztán jött nagyasszonyunk a varázspálcájával és zárta, majd törölte mindkettőt, mielőtt bárki írhatott volna . Gyakorlatilag elolvasta a meg nem írt bejegyzéseket és úgy döntött ez nem kell, punktum. De, ha már a bezárásnál tartunk. A jelenlegi team ott tart, hogy megmondja mit írhatunk és mikor. Bezár topicokat , ne hogy kérdést írjunk, mert még válaszolni kell rá. Az már ugye munka, hogy a nem oda való írást át tegyék a megfelelő helyre, vagy töröljék. Zárás, figyelmeztetés, tiltás ilyen az élet a fórumon. Megcsináltátok. Gratulálok. Szerintetek hány játékos fórumozik? Mennyi hsz.volt és mennyi figyelmeztetés ebben az évben? Megnéztétek? Csak így tovább! Eljön az idő amikor egymással fogtok beszélgetni. Megérdemlitek a hímes tojást majd!

  Kedves Orogi.


  Azt nem vetted figyelembe hogy ez számukra egy önkéntes munka. 🙂

  Ahogy látom

  2018ban indult több topic.

  Idézetek,írjunk együtt meg stb..

  De mind abbamaradt.

  Ahogy sok játékos belefáradt már és itthagyta a játékot úgy szerintem a GOk is belefáradnak egy idő után ebbe a mókuskerékbe.

  Belegondoltam hogy én mi lenne ha GO lennék.

  Hát én már rég itthagytam volna ezt az egészet. 😀

  Felvetnek a játékosok egy kérdést/kérést továbbítom és semmi sem történik.

  És újra és újra jönnek ugyanazok a kérdések,én idegösszeroppanást kaptam volna már. 😀

  Belegondolva hogy figyelmeztetéseket kapunk,hát lehet én is ezt csinálnám ha hiába szólok hogy nemkéne.

  Ne érts félre nem védek senkit csak ez a meglátásom.

  Nemrég jöhettem vissza fórumra 7 nap után.

  Én is tapasztaltam dolgokat ami szerintem igazságtalan meg stb...

  Meg van GO is akit nem hordok a szívem alatt de ez kölcsönös szerintem. 🙂

  De nem is ezért vagyunk itt.

  Szerintem ez a játék már jobb nem lesz.

  Játszok amíg lehet...

 • Azonban azt is vegyük figyelembe, hogy az off topic nem azért off topic, mert itt nem létezne off. Alapvetően itt is érvényes az, hogy ha van egy téma például amit sokan emlegettek, hogy számolni kell. Akkor ott tessék a "fórumos játék" menetét követni és ne elkezdeni beszélgetni valamiről, mert az ugyan úgy szabálytalan itt is.

  Végezetül tehát ameddig általánosságban, csak úgy beszélgetni szeretnétek itt kötetlenül a szabályokat betartva erre lehetőség van. Azonban a játékkal kapcsolatos témákat továbbra is célszerű a Beszélgetések és Visszajelzések alfórumon belül a megfelelő témában megtárgyalni, hiszen többen valószínűleg az off topicot nem követik. Illetve későbbiekben ha valakit érdekelne valami és rákeresne nem valószínű, hogy itt kezdené ezt megtenni.

  A korábbi hozzászólásomban igyekeztem megválaszolni ezt a kérdést is, ami most felmerült a részedről Tiian.

  Remélem így már érthetőbb, de összegezve. Ebben a témában nem tilos olyan dologról beszélni, ami köthető a játékhoz, de lehetőség szerint egy-egy konkrét játékot érintő dologról a Beszélgetések és Visszajelzések fórumrészen belül a megfelelő témában beszélgessetek, vagy ott hozzatok létre ennek egy új topicot.

 • :D


  Köszönöm, Dirnon, de en csak vicceltem, analóg, mintha megkerdeztem volna, melyik a kakukktojas:


  A. Kakukktojas

  B. Kakukktojas

  C. Tyúktojas

  D. Kakukktojas


  :D


  Szép napot!

 • Jöhet az újabb figyelmeztetés, tiltás. Én ide - kb. 10 éve -játszani, szórakozni jöttem, Nem azért, hogy néhány pubertás korban visszamaradt népművészeti edény szórakozzon velem. Most már hetek óta ez a két -

  xTiszteletesx (27) [OGG]

  OGG_StormyHoool (27) [OGG] -


  homokozóból kinőtt hős gladiátor, több szinttel magasabbról +90 sebzéssel megpakolva magát nem 5x betámad. Gondolom, minden támadás után vállon veregeti magát,hogy milyen jó játékos. Holott csak egy végtermék! A játékot rövidesen befejezem ez már minden csak nem játék!

 • S2es karim nekem is elég sűrűn látogatták de sikerült egy kicsit felturbóznom magam és így nem támadnak.

  Csak a gyengébbet üssük,aki vissza is tud ütni vagy van esélye a győzelemre azt békén hagyják. :)

  De én attól még viszonzom nekik. :)

  Edited once, last by grandpeti ().