Dirnon Administrator [HU]

 • Male
 • Member since May 18th 2018
 • Last Activity:
Posts
681
Likes Received
232
Points
4,347
Profile Hits
1,550
 • Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy azt mi okozza hogy nem tudok belépni és folyton kiírja:

  reCaptcha megerősítése. Miközben a jelszó az biztos, viszont ha elfelejtett jelszót kérek, nem küldi el az email címre.

  Wylok12

  S23


  Köszönöm.

 • Sorry, you tried more passwords than normal users should. To protect accounts with weak passwords you are locked out for a while. If you are not a password guessing bot please come back in three hours (and maybe use the password recovery email instead of guessing). See you later! 1x próbáltam belépni ez mi???? Szeretnék belépni és játszani de így nem igen tudok ...............

  • Szia!


   1x-i belépésre nem szabadott volna ilyennek történnie. Mostanra már biztosan sikerült belépned, ilyenkor ugye a rendszer 3 órára blokkolja a lehetőségét a belépésnek. Bejelentkezés után pedig megjelenik, hogy hányszor próbáltak illetéktelenül belépni az azonosítódba. Ott is csak annyit írt, hogy 1x próbáltak meg bejelentkezni helytelen jelszóval?

   Előfordulhat, hogy más próbálkozott, máshonnan akár belépni a felhasználói fiókodba néhány alkalommal, és végül a te utolsó belépéseddel érte el azt a limitet ami után ez a blokkolás aktiválódik.

   Amennyiben esetleg legközelebb is tapasztalsz ilyet, és ott 1-et ír, akkor ezt a hiba fellépését követően és majd a 3 óra elteltével a bejelentkezési kísérletek számának lefotózásával és csatolásával (válaszban a megnyitott jegyedre) jelentsd kérlek, mert ebben az esetben előfordulhat, hogy valami hiba van a rendszerben.


   Üdv.

   Dirnon

 • Hallo ich weiß nicht ob sie was damit zutuhen habe

  aber ich habe letzten sonntag 5Euro für 50 rubine überwiesen und bisher noch nicht die rubine erhalten könnten sie mir eventuell weiter helfen oder was geben wo ich mich dran wenden kann wäre super lieb

  Danke im voraus

  Liebe Grüße Kantor


  Provinz 28

  • Hello. I don't speak german I'm a hungarian administrator.

   I tried to translate your message. I don't know you which payment method choosed but most likely the payment support can help you.

   Please write to them here: Payment support.

   If you have any other problem feel free to write to the German game support or contact Kicky who is the German Team Manager or any German Administrator.


   Best regards,

   Dirnon

 • Szia

  Nekem lenne egy javaslatom a Játék Fejlesztők felé.

  Én Mobilról játszok, így valamelyest bármikor akár útközben is elérhető, de ez a változat leginkább Asztali vagy Hordozható Számítógépre lett tervezve.


  A Javaslatom az lenne, hogy egy Mobil Alkalmazást amit mint az Ikariamnál is megcsináltak Tervbe vehetnék.

  Szerintem sokan vannak akiknek ezzel is jobban elérhetőbbé tehetnék a játékot.

  Ogame-nél is van már Mobilalkalmazás.

  A legtöbb Magyarországon Android Rendszeren Fut Telefonok közül.

  Nem mindenki engedheti meg a szódás sz(Iphont).

  Ha lehetséges kérlek továbítsd a Fejlesztők felé.

  Köszönöm Nektek az Eddigieket is, további szép napot és hasznos munkát.

  Üdvözlettel Pacside

  • Szia pacside!


   Köszönöm szépen, hogy megírtad a javaslatodat. A jövőben ha bármivel kapcsolatban van javaslatod, de akár még ezt is bátran tedd közzé a Beszélgetések és Visszajelzések alfórumunkon belül Javaslatok címkével megjelölve. Így a többi játékost is buzdíthatod arra, hogy elmondják a véleményüket az ötletedről.


   Úgy gondolom a fejlesztők is szem előtt tartják, azt hogy sokan mobil eszközről használjátok a játékot. Korábban kiadtunk egy levelet a jövőbeli tervekről. Ebben említették azt, hogy tervezési fázisban van jó néhány dolog, köztük gondolkodtak egy javított mobil kinézeten is. Bár az igaz, hogy erre konkrétan igéretet nem adtak, hogy biztosan meg valósul-e a közel jövőben. Mindenféleképpen továbbítani fogjuk az ezzel kapcsolatos igényt. Köszönjük, hogy megosztottad velünk.


   Végezetül pedig arra szeretnélek kérni mindannyiótokat, hogy ha kapcsolatba szeretnétek lépni velem első sorban a Conversations (privát üzenet) funkciót használjátok. Ahogy eddig, itt is válaszolni fogok. De az itt feltett kérdéseket elképzelhető, hogy rövidesen törölni fogom. Köszönöm megértéseteket!

 • Üdv, Hová kell írjak akkor a Gladiatusban folyamatos támadás ér ?!

  • Szia Flektor11!


   Írtam neked itt fórumon egy privát üzenetet, ezt a Conversations fül alatt találod, jobb oldalt fent (két buborék)

 • üdv

  Az lenne a kérdésem hogy a tök faragás versenyre egyedül indultam vagy van más induló is rajtam kívül csak rossz helyen szoltam hozzá ?

  Előre is köszi a választ

  • Szia Kaliber!


   Ezen a rendezvényünkön csak te indultál. (Sajnos nem volt, akkor az érdeklődés, mint amire számítottunk).

   A hozzászólásodat pedig tökéletes helyen tetted közzé.


   Szép estét!