Dirnon Administrator [HU]

 • Male
 • Member since May 18th 2018
 • Last Activity:
Posts
1,163
Likes Received
330
Points
3,004
Profile Hits
3,303
 • hali. Bocsánat. Nem zaklatlak itt többet. Köszönök minden válaszod.

 • haló. Ezeket el olvastad?

  • Elolvastam, de ezeknek nem itt van a helye.

   Megkérlek, hogy ne írd tele az üzenőfalamat ilyen dolgokkal, máskülönben még az is lehet, hogy kikell majd kapcsoljam ezt a funkciót.

   Eredetileg ezen a falon publikusan tudtok velem kommunikálni, amit bárki láthat, és bárki hozzászólhat.

   Az már egy más kérdés, hogy időnként reagálok itt a játékkal kapcsolatos dolgokra.

   Most kitöröltem az ide másolt sértő tartalmakat, de mivel ez egy publikus felület, így ha ide másolod is, az ugyan olyan értékű, mint ha te magad gépelted volna be. Tehát erre is vonatkoznak a fórum szabályai, amiket ha megszegsz büntetést vonhat magaután.

   Ha sértő üzenetet kapsz a játékban azt a jelentés gomb segítségével tudod az operátoroknak jelezni, akik rendezni fogják az esetet.

   Máshol nem tudunk érdemben üzenetbeli panaszokat kezelni.


   Szeretnélek megkérni rá, hogy a jövőben a sértő üzeneteket a játékon belül, míg minden más problémát a jegyrendszeren keresztül jelezd felénk és ne itt!


   Köszönöm szépen megértésedet!

 • Patkányozik+le idiótázik nagy HH nevébe.. a szerintem nem igaz

 • hahó irtam ám még dirnon csak felülre rakta az üzenetet.

  • Láttam, hogy írtál. Köszönöm szépen az ötleteket, mindig örülünk neki, ha valami építőjellegű javaslattal tud szolgálni bárki. Ezt igyekszünk hamar továbbítani az illetékeseknek bízva abba, hogy fontólóra veszik és bekerülhetnek a játékba. Reméljük ez ezúton is így lesz.  • LallerS23 
   14 hours ago

   szia dirnon s23 saiid nevü játékos támad 99szinten minden egyesuleti tagunkat. 25ös szintüt is most irt hogy le nullázta és nem tud fejlődni valami büntetést adhatnál neki.

 • hát ez szomoru. De már mindenki azt irja baráti körből már nem lessz fejlesztes.. igen énis ezt érzem már hogy erőltetem. :( ennek viszont britania kazamata. +pár értelmes új tekercset meg újabba napi bonuszba be tennék pár dolgot. Mert van hogy olyant ad ami teljesen értéktelen. Sőt 100+os kariknak be tehetnének legalább 10 15rubint. Eddig a max is 9db rubin volt. Az is 1alkalommal. Sőt én malefet is eltudnák képzelni. Komolyan mondom. Rengeteg dolgot be tudnák rakni az egész gaméba.

 • szia dirnon. Lenne pár kérdésem. Sajnos supporton sablon válaszokat kapok. Lessz valaha komolyabb fejlesztések itt? Britania pl. Társaim irták 200as expediciót nem birják pedig már a legnagyobb nállunk 217es. Meg britania kazamatája mért maradt el? Na meg 200utan nem is lessz új pálya

  • Szia!


   Nem szoktunk sablon válaszokat adni a támogatói rendszerünkön, noha több válasz tartalmi lényege lehet azonos, ha egy adott problémáról, kérdéskörről van szó.

   Sajnos itt is, csak ahogy te fogalmaztál "sablon válasszal" tudunk élni. Ami pedig az, hogy ha lesz információnk ilyen jellegű változtatásokról, azt közölni fogjuk veletek a megfelelő platformokon. (Itt a fórumon, illetve a játékon belül a híreknél is.

   Hidd el, mi is szívesebben írnánk nektek konkrét dolgokat, de amit mi sem tudunk még, azt egyszerűen nem tudjuk megosztani veletek bármennyire is akarjuk.

  • Most irtad le azt hogy nem tudtok semmit. Ezekszerint a csapat se tud utánna járni. Ez aztán pompás. Adjál elérhetőséget rólluk és felveszem a kapcsolatot velük. Ha már titeket nem izgat. Enyire.

  • na meg a rengeteg új szerver. Egyikötök fel jár a csapatbol. Gladiatusra? Nagyon inaktiv az összes szerver szinte. A normál szervert kéne meg a többit. 5x sebességre csinálni és össze vonni. Legalább 5felé. Vagy mindegy nekem de se piac se ember. Se újitás. Csak monoton fejlödés. Lassan 3éve.

  • Minket lehet hibáztatni bármiért, megszoktuk már az idők során, hogy rajtunk csattan az ostor. Persze lehet ezt feltételezni, hogy mi nem csinálunk semmit, de sajnos a fejlesztők helyett nem tudjuk magunkat tájékoztatni, az információkról. Sajnos amíg ők nem szeretnék ezeket az információkat publikálni addig mi hiába mennénk bárkihez napi száz levéllel bombázva is.

   Mi tisztában vagyunk vele, hogy a szerver összevonás nagyon szükséges lenne. Ahogy a többi nemzet csapata is, sőt még a GF alkalmazottai közül is sokan. Ennek folyamatosan hangot is szoktunk adni, de ettől függetlenül ha megakarják nyitni az új szervert, sajnos meg is fogják..

   Én is szívesebben írnék nektek konkrétumokat, de sajnos nem tudok. És ezzel szerintem ezt a témakört túl is tárgyaltuk már.

  • szia dirnon s23 saiid nevü játékos támad 99szinten minden egyesuleti tagunkat. 25ös szintüt is most irt hogy le nullázta és nem tud fejlődni valami büntetést adhatnál neki.

 • Szia Dirnon!

  Egy olyan problémával fordulok hozzád, hogy többször is probáltam vásárolni Rubint Telefonnal, SMSel, és Hitelkártyával viszont el jutok a végéig es se pénzt nem vesz le se rubint nem kapok nem enged egyszerüen vásárolni .

  Ennek mi lehet az oka ?

  Válaszodat elöre is köszönöm.

  • Szia!


   Mit értesz pontosan az alatt, hogy eljutsz a végéig de nem sikerül a rendelés? Kapsz vissza valami hibaüzenetet vagy mit látsz?

   Telefon hívás esetén ha a megadott emeltdíjas számot felhívod a pénznek lekell vonódnia feltéve ha van fedezet, illetve nincsenek letiltva a mobil szolgáltatódnál az emelt díjas szolgáltatások. És utána megkellene kapnod a rubint. SMS rendelés esetében az alábbi szöveggel találkozhatsz:

   Quote from SMS rubin rendelés

   Ez a szolgáltatás csak a Telenor ügyfelei számára elérhető.


   A feltételek itt találhatók. Az ár egyértelműen fel van tüntetve a fenti táblázatban. Amennyiben ezzel a tranzakcióval problémák merülnek fel vagy segítségre van szüksége, kérjük írjon nekünk a support.hu@onebip.com email címre. Forródrót: 01 888 62 92 (H-P 09:00 – 17:00).

   Tehát ebben az esetben fontos, hogy a megjelölt szolgáltatónál legyél, ellenkező esetben ez a fizetési mód nem fog működni. Ha így sem akkor pedig a leírt e-mail címen tudsz kapcsolatba lépni velük.


   Bankkártyás fizetés esetén pedig győződj meg róla, hogy amennyiben szükséges jóváhagyod a megfelelő helyen a tranzakciót, mivel máskülönben nem fog teljesülni a rendelés. Illetőleg, hogy ha van beállítva napi limit, amit költhetsz róla, illetve online vásárolhatsz, akkor azt ne lépd túl.

   Egyéb kérdéssel a Gameforge fizetési oszályához fordulhatsz a támogatói rendszerükön angol vagy német nyelven.


   Bízok benne hogy sikerül rájönni a probléma forrására, ha eddig még nem sikerült volna!

 • Szia Dirnon!


  Érdeklődnék, hogy a játékban még tudomásom szerint él az,hogy napi 5x lehet arénában támadni egymást úgy mint Ct ben is és ugye ha valaki ezt szándékosan túllépi akkor miképpen tudom ezt jelenteni (hiszen 5-5 csata már megtörtént egy nap lefolyása alatt és ezen felül érkezett még támadás)?!


  Illetve érdekelne,hogy hogyan is tudom felveni veled a kapcsolatot privátban néhany kérdés erejéig?

  • Szia Nino!


   A játékban a sima arénában csak napi 5 támadás lehetséges egy játékos ellen. Ezt nem tudják túllépni, hiszen ezt a rendszer automatikusan korlátozza. Azonban ez nem vonatkozik a szerverek közötti arénára, ahol már ettől eltérően akár 5-nél többször is kaphatsz támadást egy napon belül ugyan attól a játékossal. Itt annyi korlátozás történik, hogy legfelejebb 5 alkalommal rabolhat tőled a játékos aranyat, ezt követően már nem.


   Privát üzenetben megkereshetsz itt a fórumon a jobb felső sarokban lévő "párbeszéd" buborékokat lenyitva (Conversation) fül és a + jelnél egy nekem címzett levélben. Vagy ugyan ezt egyszerűbben megteheted, ha az egeret itt a nevemre húzod és ugyan azt a kis icont választod ki a megjelenő ablak bal alsó sarkában.

   Vagy írhatsz nekem e-mail-t a dirnon@gladiatus.hu e-mail címre. De megkereshetsz a támogatói jegyrendszerünkön keresztül is!

 • Szia Dirnon!


  Olyan kérdésem lenne, hogy a játékon belül valakinek a blokkolását be tudom e állítani, értem itt azt, hogy ne kapjam meg az üzeneteit, új szerveren (s38) vagyunk páran, akik élnének ezzel az opcióval, ha van ilyen, de sehol sem találljuk.


  Válaszod előre is köszönöm,


  Üdv.

  • Illetve még annyi, ami nem ehez kapcsolódik, hogy a most következő kosztümfesztivált kommentben írtátok egy korábban meghírdetetthez, így ingame nem kaptak a játékosok üzenetet róla és többség nem tudja, hogy lesz ilyen!

  • Szia szarci1999!


   Igen, van a játékben lehetőség az üzenetek blokkolására. Ezt az Üzenetek - azon belül pedig az Áttekinités fül alatt találjátok "Mellőzött játékosok" néven. Itt tudsz az alsó rovatban új nevet hozzáadni, akitől nem szeretnél a jövőben üzenetet kapni. Illetőleg a felette lévő mezőben a megfelelő nevet kiválasztva kapsz lehetőséget ennek törlésére is, ha idővel meggondolnád magad!

   A másik észrevételeddel kapcsolatban pedig. A két dolog nem áll összefüggésben, ám valóban a játékba nem került ki azonnal az információ a fórummal ellentétben. Mindig azt szoktuk javasolni, hogy rendszeresen látogassatok el a fórumra, hiszen leghamarabb mindig itt tudtok tájékozódni az aktuális hírekről. Néha előfordulhat sajnos olyan, hogy a játékban csak késve vagy esetleg nem is jelenik meg 1-1 hirdetmény. De igyekszünk odafigyelni rá, hogy ott is elérhetőek legyenek ezek az információk, mint ahogy ez esetben is azóta már megjelent a hír játékon belül is.
   Az pediig, hogy a fórumon egy már létező témába hozzászólásként került ki a kosztümfesztivál nem befolyásol semmit. Az idei évtől a legtöbb rendszeresen ismétlődő eseményt ilyenek a mikroeventek, boldog órák, kosztümfesztiválok igyekszünk egy témába rendezni ezzel is javítva az átláthatóságot a fórumon!

 • Kedves Dirnon.-)


  Remelem nem szegem meg ezzel a szabalyt hogy itt igy irok Neked?) Sajna mar kilatastalan vagyok. Röviden a gondom:

  Megy a 2 hetes ruhamegszerzös event. Rengeteg rubint nem sajnalva folyamatosan a Vizilovat ütöm. Ilyen event ugye mar van evek ota. ezen a heten eddig mar ez az ötödik napom hogy dp1es ruhaval nyomom a Vizilo ellen. A problema az, hogy sokszor vagy inkabb ugy mondanam NAGYON sokszor nem ad semmit. Azaz nem ad targyat, de se pudert kajat vagy akamit. Dp1es ruhaval mindig kellene adjon hiszen azzal 100%-os a targytalalasi esely! Ami a legdühitöbb: Korabban ez müködött nalam, es nem csak most a re palastja eventnel hanem a többi ilyen negyedeves ruhaszerzös eventnel is müködött. Söt megkerdeztem masokat, mas szervereken is, masnal rendesen müködik a dolog, mindig kapnak valamit amennyiben a dp1es ruhat viselik. Nincs kivetel, mindenkinel jol megy a dolog ugy ahogy eddig is. Csak nalam nem. Termeszetesen mar nyitottam jegyet, megcsinaltam a hivatalos modjat jeleztem, fotokat is küldtem( több szaz ilyen fotot tudnek csinalni....) Valasz is erkezett, amit nem ertek, mert azt irta a jegykezelö( nevet direkt nem irok, adatvedelem miatt) de amugy kedves rendes tag Öt is szeretem.-) Szoval azt irta hogy valoszinüleg a dp1es 100%os targytalalas ennel az expedicios eventnel nem müködik! De ez nem igy van. Legalabbis en igy gondolom. Hiszen meg Kazamataban is kapok targyat. Illetve ha nem müködik ilyenkor, akkor miert csak nalam nem müködik, masnal meg rendesen megy? Remelem nem gond hogy itt is jeleztem ezt a problemat. Az idö telik, az event meg csak 2 hetes. Es csak ez az az event ahol a szintemhez kepest talalhatok igen magas szintü nari es piros targyakat. Ez itt a gondom. Talalnek ha rendesen müködne. Valaszodat es segitsegedet elöre is köszönöm. Tisztelettel: HH_Goofy_HH  Kedves Dirnon.-)


  Köszönöm szepen hogy valaszoltal. Jegyet ahogy mar oirtam, azt mar nyitottam. Egy valasz jött is ra arra reagaltam is meg a mult heten talan kedden vagy szerdan. Azota sajnos nem jött valasz, pedig nezem mindennap napjaban többször is. Söt ha jönne valasz, mar reagalnek is hiszen vannak ujabb fejlemenyek.-)) De megvarom amig a valaszomra valasz jön.-) Csak hat ebben az az idegesitö hogy addig lemegy ez a 2 hetes ruhakeresös event. Egyebkent a hiba teljesen vegig fennalt. Azaz hogy ha rajtam volt a dp1 ruha lenyeg eben alig vagy inkabb sehogy sem kaptam a Vizilotol targyat. Igy nyomtam le vegig mondjuk ugy " ledaraltam" a 196os szintet. Es mi törtent?)) 197es lettem. Es lass csodat.-)) Minden teljesen helyrejött. Ugy ahogy annak lennie kell.-)) Ha rajtam van a dp1es ruha, MINDIG kapok "targyat" a Vizilotol. Ugy ahogy mas is kap ha igy üt expedicios ellenseget, legyen az Brittaniaban vagy az eventes expedesek ellen, vagy akar Kuntakinti ellen DD. Nah mar most itt lenyegeben egyetlen kerdesem lenne, hiszen az nyilvanvalo hogy HIBa van a gepezetben.... Hogy igy az elözö heti "vesztesegemert" kerhetö/kaphato-e ugynevezettt karpotlas? )) Nyomtam amennyire lehet, es hat tudjuk ugye hogy az ilyen event adhat lehetöseget arra hogy szintünkhöz kepest lehessen kapni a lehetö legmagasabb targyakat vedöfelszereleseket köszörükövet, csak hat igy hogy a rendszer megvonta tölem a targyakat, igy nehezkes.... Megtisztelö velemenyed valaszod elöre is köszönöm.-)

  • Szia Goofy!

   Sajnálom, hogy ilyen problémával találkoztál szembe! Természetesen van lehetőséged leírni az észrevételedet a játék során itt is, azonban érdemben ilyen esetekben a jegyrendszeren keresztül tudunk segítséget nyújtani!

   Úgyhogy mindenképpen azt tudom csak ajánlani, hogy folytasd a levelezést a jegyrendszeren keresztül és remélhetőleg minél hamarabb sikerül fénytderíteni arra, hogy mi is lehet a dolog hátterében!

 • Szia Dirnon!

  Légyszives továbbítanád a fórum fejlesztő felé, hogy egy adott topic kommentjét ne csak lájkolni lehessen, hanem dislikeolni is... így fer nem?

  • Szia!

   Úgy gondolom a lájk gomb itt a fórumon kicsit többről szól, mint pusztán a tetszés nyilvánítás. Ezzel egyszerűbben lehet egymás felé jelezni azt, hogy egy válasz hasznosnak bizonyult pld. Ezáltal csökkenthetőek vele a pár szavas hozzászólások, amelyben csak ezt a tényt erősítenék meg.

   Amikor pedig valóban csak tetszés nyilvánítás szerepe van, ott egyszerűen ha nem teszünk lájkot valamire az is jelzés értékű, hogy mi ezzel nem igazán értünk egyet. Nem feltétlen szükséges ennek egy különálló funkciót adni.

   De természetesen igyekszem eljuttatni a kérésedet, észrevételedet ezzel kapcsolatban a megfelelő helyre!

 • Szia Dirnon!

  A csatamotorral valaki kezdjen már valamit komolyan mondom, mert nagyon idegesítő!!!

  • Szia! A csatamotorral kapcsolatos visszajelzéseitek, nálunk ugyan úgy, mint a többi közösségnél folyamatosan továbbításra kerül az illetékesek felé. Ezt követően már változásokat nekik van lehetőségük eszközölni, amennyiben ezeket szükségesnek látják!

  • Köszönöm, hogy továbbítottad az illetékesnek!

 • Hali. Miért nem 5x szerver indul?


  S35 4x volt, S36 alap, most megint 4x?

  • Szia!


   Általában igyekszünk feltérképezni az esetleges visszajelzéseket és igényeket a fórumon, és ezeket továbbítani az illetékesek felé, hogy ha új szerver nyitásra kerül sor, akkor lehetőség szerint a legjobbat tudjuk kihozni a dologból. Természetesen tisztában vagyunk azzal is, hogy jó lenne már végre egy szerver összevonás az állandó új szerverek helyett.

   A visszajelzésekből leginkább is az következik, hogy a 4-5x szerverek a legélhetőbbek, de persze néha felmerül az igény egy-egy lassabb játékmenetű szerverre is.

   Mivel aki 5x szerveren szeretne játszani jóval több szerver közül tud választani, mint aki 4x-esen így végül ezúttal egy 4x szerver kerül elindításra.

  • koszi az infot. :)

 • Új szerver nem indul a hardware csere után? lehetne szorzó nélküli

  • Szia!


   Ahogyan azt már megszokhattátok legkorábban mindig a Hírekből tájékozódhattok egy-egy új szerver megnyitásáról. Hiszen amint mi is tudunk róla legkorábban ott tesszük közzé nektek ezeket az információkat!

   Ezúttal jó hírrel szolgálhatok a számodra ugyanis éppen most került ki az információ, hogy hamarosan megnyitja kapuit egy új normál sebességű szerver.

   További részletet a Hírekben olvashatsz: Új szerver - s36 [1x sebesség] 2021. február 23.

  • köszönöm. ennek örülök

 • Helló! Tudnál segíteni egy kérdésben?

  • Szia!


   Küldtem neked egy privát üzenetet ezt a jobb felső sarokban a 2 párbeszéd buborékot (conversations fület) lenyitva találod meg!

   Kérlek ott tedd fel a kérdésedet!

 • Szia. Szeretnénk érdeklődni, hogy nekünk akik az új szerveren játszanak (s35) nem lesz gyakorló event?

  Mi még nem tudtunk szerezni gyakorláshoz passzoló kosztümöt és így elég rosszul esik, hogy minden más szerver tud gyakorolni olcsóbban csak mi nem!

  Köszi a válaszod előre is.

  • Kedves THE.PUNISHER!


   Sajnos az újabb szerverek esetében ez benne van a pakliban, hogy vannak olyan kosztümök, amelyek még nem voltak megszerezhetők a szerver indulása óta! Azonban mivel volt már lehetőség öltözék megszerzésére a szerver indulása óta, így ti is kitudjátok akár használni a kosztöm fesztivált, noha nem gyakorlós öltözékkel.

   Illetőleg azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a szerver indulását követően egy bizonyos ideig volt gyakorlós mikroevent aktiválva az új szerveren, és ebben az időszakban csak az s35-ön játszó játékosok élvezhették ki ennek előnyét. Ami a játék kezdetén sokaknak igen nagy segítséget jelenthetett!


   Idén már biztosan kifogjátok tudni használni majd a gyakorlós kosztümök előnyeit is!

   További kellemes játékot kívánunk az új évben is!

  • Értjük és köszönjük a választ.

 • Hello.

  Az lenne a kérdésem, hogy van-e rá mód, hogy visszaszerezzek eladott itemet. Az történt, hogy éppen eladtam van 20-30 oldalnyi csomagot, és volt a hátizsákomban 2 frissen lekovácsolt item, amit a szintem miatt még nem használhattam. Figyelmetlenségből ezeket is eladtam, majd amikor megteltek a boltok munkaruhával frissítettem azt. Érdemes egyáltalán emiatt support ticketet nyitni annak a reményében hogy visszakapom, vagy nincs semmi mód a visszaállításukra?

  • Kedves Rigel!


   Leginkább is arra a kérdésedre tudok választ nyújtani pillanatnyilag, hogy érdemes-e supporton jegyet nyitni. Igen érdemes, hiszen a karakteredet szorosan érintő dolgokról, ilyenek a tárgyaid is, csak és kizárólag a jegyrendszeren keresztül van lehetőségünk választ adni, illetve a megnyitott jegyed adatainak segítségével tudjuk megvizsgálni, hogy pontosan mi is történt, és a jegyedet tudjuk továbbítani felsőbb szintekre amennyiben ez szükséges az eset kapcsán.

   Lényegében célszerű minden ilyesfajta komolyabb dolog kapcsán a jegyrendszerbe fordulni hozzánk!

   Így tehát arra kérlek, hogy a jegyrendszeren keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot!

   Kérlek ügyelj rá hogy arról az e-mail címről nyisd a jegyet, amelyen az érintett karaktered is található és pontosan add meg a karakter nevet és a szervert is!


   További kellemes időtöltést kívánunk!

 • Kedves Dirnon!

  Szeretnék jelentést tenni zúzás miatt csak nem tudom hol kell tudnál nekem segíteni?

  • Kedves csibeszke18!


   Ahogy az imént a leveledben is megválaszoltam, ha bármilyen problémával találkozol, vagy jelentést szeretnél tenni azt a támogatói rendszerünkön keresztül tudod megtenni!

   Ugyanakkor, zúzás már nincs a játékban, tehát amennyiszer a rendszer engedi nyugodtan meglehet támadni egy másik játékost!

  • Köszönöm a választ

   Sajnálom hogy igy elrontottak egy tok jó játékot... És az teljesen normális ha valaki folyton kihiv és el lehetetleniti a normális fejlödést és ezzel elveszi a játék élményét...

 • Hali.

  Mi az oka annak, hogy nem működik a rubinvásárlási rendszer, azt írja, hogy:

  Megszakadt a tranzakció.

  Technikai okokból az ilyen módon történő fizetés jelenleg nem érhető el.

  Mikor fog működni?

  • Szia!


   Nem kaptunk arra vonatkozó tájékoztatást, hogy bármi probléma lenne bármelyik rubinvásárlási opcióval kapcsolatban. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem léphet fel valami techinkai probléma, de ezt biztosan rövid idő leforgása alatt helyreállítják ha így van. Ilyenkor célszerű lehet kicsit később, vagy esetleg másnap újra próbálni. Illetve ha rendelkezésedre áll más böngészőt is meglehet próbálni, nem-e ott keletkezett valami gubanc.

   Minden problémával célszerű lehet minket elsősorban a támogatói rendszerünkön megkeresni, bár az is igaz, hogy a rubin rendeléssel kapcsolatos dolgok nem hozzánk tartoznak, de a hiba jelenség felkutatásánál valamiféle segítséget nagy valószínűséggel tudunk ott nyújtani.

   Azonban fontos mindenféle hiba, probléma bejelentésénél a lehető legtöbb információ leírása. Esetedben most sok megválaszolatlan kérdés maradt, mint például az, hogy mikor jelentkezett a hiba, hányszor próbáltad, vártál-e közben hogy esetleg megoldódjon, próbáltad-e más módokon végrehajtani a rendelést, illetve a legfontosabb, hogy melyik fizetési móddal és mennyi rubint szerettél volna rendelni. Ezeket az információkat a jegyrendszeren keresztül írd meg, ha még a hiba fenn áll és segítségre lenne szükséged tőlünk. Ugyan akkor a fizetési módokat kiválasztva általában felvan tűntetve, hogy hová fordulhatsz a problémával, telefonos és sms rendelés esetén szokott ott lenni egy e-mail cím vagy egy telefonszám, ahol a problémádban segíteni tudnak, a bankkártyás fizetés során pedig a GF fizetési osztálya tud támogatást nyújtani a következő támogatói rendszeren keresztül:


   https://billing.gameforge.com/


   Nekik angol vagy német nyelven tudsz írni, illetve a választ is ezen a nyelven fogod megkapni. Ha nem beszéled egyik idegennyelvet sem, a webfordítókat, szótárakat ma már meglehetősen jól lehet használni, röviden és tömören leírva a problémát, ahhoz, hogy a kommunikáció megtörténhessen.


   Üdv:

   Dirnon

  • Szia. Hát 320 rubint szerettem volna bankkártyával, próbáltam Firefox, Google Chrome-al is, mindkettőnél azt írja, hogy megszakadt a tranzakció. Próbáltam többször is, az elmúlt héten.

  • Újfennt azt tudom javasolni, hogy a problémáddal fordulj a GF fizetési osztályához a támogatói rendszerükön keresztül az alábbi linken, mivel a bankártyás prémium rendelés hozzájuk tartozik.


   https://billing.gameforge.com/


   Nekik angol vagy német nyelven tudsz üzenetet írni.


   Üdv:

   Dirnon

 • hali

  olyan kérdésem lenne illetve problémám, hogy a mostani event nálam nem működik, vagyis csak az arénánál. tehát nem kapom meg azt +200% tp-t a harcok során, ugyan annyit kapok mint az event előtt

  • Szia!


   Tehát hol nem működik pontosan, a kazamatákban? Vagy milyen harcok során tapasztalod azt, hogy nem kapod meg a plussz tp-t? Fontos kiemelni, hogy csak a sima aréna harcokra és a kazamatákra vonatkozik a bónusz!


   Amennyiben ezek valamelyikénél tapasztalod a problémát, úgy pedig a jegyrendszerben lenne szükséges, hogy felkeress minket, hogy megfelelő támogatást tudjunk nyújtani. Természetesen ott is elengedhetetlen, hogy minnél pontosabban leírd a hibajelenséget.


   A támogatói rendszerünket ezen a linken találod meg!


   Üdvözlettel:

   Dirnon

  • nem enged belépni az oldalra regisztrálás és jelszóváltoztatás után sem

   amíg nem javul a helyzet addig leírom ide.

   nos ugye +200% tp jár kazamatákra és aréna harcokra is és +30% tp expedídicókor, vagyis az event szerint, viszont én én csak a +30%ot az edpedicióra és a +200%ot a kazamatákra kapom meg, az aréna harcokra nem kapok semmiféle +200%tp bónuszt, ugyan úgy kapom a tp-ket mint event előtt

  • Sajnos nem egészen értem, hogy miért nem tudsz bejelentkezni a támogatói rendszerünkre. Hogyan függ össze a regisztrálás és a jelszóváltoztatás. Legfeljebb az egyik lehet szükséges, ha még nem regisztráltál arra a platformra, akkor regisztrálnod kell. Ha már igen és elfelejtetted a jelszavad, a megfelelő opcióval ezt megkellene tudnod, hogy old.


   Sajnos, a jelzésedre visszatérve, ahogyan leírtam csak ott tudunk teljeskörű segítséget nyújtani, a megfelelő adatokkal nyitott jegy után, mivel addig nem tudjuk megvizsgálni a problémádat.

   Nem lehet, hogy a provincia arénában csatáztál nem pedig a rendes arénában? Ugyan is a mikroeven bónusza csak és kizárólag a rendes aréna támadásokra korlátozódik.


   Üdv.

   Dirnon

 • Need some help, my y-mail account was closed and cannot access my server 24 account. I logged on as normal and it directed me to a new account. My player is Humungus from hero of rome guild. How do I move the account over? thanks in advance. If you need to private message me, please do.

  • Hi!

   Please create a ticket into the ticket system of your community.

   The ticket system is available here: https://gladiatus.support.gameforge.com/

   (select the appropriate language (community) in which your character are located)


   Regards,

   Dirnon

 • Üdv az lenne a panaszom hátha tudnátok segíteni hogy volt nekem 2015ben egy karakterem illetve a testvéremnek 2013-ban és nincs meg az e-mail címe mert gmailes e-mail címen volt úgyemlékszem de nincs meg egyik ünknek sem! provincia 5 1x felhasználó név:szecsusz 2x felhasználó név:cincinho.: azt szeretném megkérdezni hzogy utánna tudnátok e járni neki mert fontos lenne köszönöm elöre a segítséget :D további szép napot!.

  • Szia szecsusz!


   Ez sajnos elég nagy probléma mivel elsődlegesen az e-mail címetekkel tudjátok igazolni azt, hogy azok a ti karaktereitek..

   Arra szeretnélek kérni titeket, hogy külön külön, nyissatok erről egy jegyet a támogatói rendszerünkön keresztül.

   Ha jól veszem ki a szavaidból akkor az e-mail címre magára emlékeztek, pusztán már csak nem tudtok rá bejelentkezni, így kérlek mindenféleképpen írjátok bele azt a jegy szövegébe, illetve igyekezzetek a legtöbb információt leírni a karakterekről, amire emlékeztek, hogy nagyobb eséllyel tudjunk segítséget nyújtani!


   Üdvözlettel:

   Dirnon

 • valami tortent mert most mar ismet mukodik

  • Szia!


   Sajnos nem tudom így megmondani számodra, hogy mi okozhatta ezt a hibát. Viszont az jó hír ha mostanra elhárult.

   Ha esetleg ismételten jelentkezne úgy kérlek a támogatói rendszerünkön keresztül lépj velünk kapcsolatba és kivizsgáljuk, hogy mi is történhetett.


   Üdvözlettel:

   Dirnon

 • szia


  nalam felmerult egy hiba amivel nem tudok senkinek privat uzenetet kuldeni.

  a privat uzenetre valaszolni sem tudok mert nincs ott a valasz lehetosege , baratlistanal is eltunt a level irasa lehetoseg.

  ha esetleg megnyitom egy jatekos profiljat ott sincs lehetosegem uzenet kuldesre

 • Kedves Dirnon,


  Mint játékos egyáltalán nem tartom korrektnek a GF lépését amivel a mostani problémát kezelte.


  Aki reggel "póruljárt" az végül még jól is járhatott a +50% jóváírással, mert ugye arra semmi garancia nincs mennyit is pörget az ember.


  Nem sajnálom senkitől se, de valahogy megint néhányan előnybe lettek hozva.


  Ezen esetleg elgondolkodhatna a GF.


  Üdv.: Trax s18-ról

  • Kedves Trax_01!


   Köszönjük szépen a visszajelzésedet ezzel kapcsolatosan.

   Sajnos az ilyen problémákat nehéz megfelelően kezelni, sőt úgy hogy az mindenki számára megfelelő és igazságos legyen megkockáztatom, hogy nem is lehetséges.

   Biztos vagyok benne, hogy akik meghozták ezt a döntést gondos mérlegelést követően tették meg.


   Bízzunk benne, hogy a jövőben nem fogunk hasonló problémával találkozni.


   Üdvözlettel:

   Dirnon

  • Kedves Dirnon,


   Először is köszönöm szépen a válaszod. Talán még se lett volna annyira nehéz jó megoldást találni. Hisz "csupán" annyi történt, hogy aki a kérdéses időszakban vett rubint nem tudott pörgetni igaz? A hiba elhárítását követően csak aktiválni kellett volna azoknak akiknek korabban erre nem volt lehetőségük.   Úgy gondolom ehhez nem kellett volna sokat gondolkodni.


   Ehelyett mi történt? A GF gyorsan adott +50%-ot minden egyes "károsultnak", hogy csöndben maradjanak.


   Lehet csak én gondolom így, de ezzel a lépéssel a sokakkal szemben a kevesebbnek kedvezett, csunyábban mondva hozott előnybe a GF.


   Esetleg ezt továbbíthatnád a feletteseidnek, ha úgy gondolod van igazság abban amit mondok.   Zárszóként csak annyi, hogy senkitől se sajnálom potya rubint, magam sem a hiba előtt sem pedig annak orvoslása után nem kívántam vásárolni pusztán maga az átgondolatlan és kapkodó módszert iránt bátorkodtam szót emelni.


   Üdv.: Trax s18-ról


   Ut.: mire bepötyögtem mindezt zártad a témát :)

  • Kedves Trax_01!


   Sajnálom, hogy nem tudtad az erről szóló témában leírni az észrevételedet ezzel kapcsolatosan. Természetesen ez valóban egy igazságos megoldás lett volna, hogy a kockadobást aktiválják azoknak, akiknek a vásárlás után automatikusan nem aktiválódott. Azonban úgy tudom ez technikailag nem volt lehetséges, ezért kellett az illetékeseknek egy másik megoldást találni a problémára.


   Üdvözlettel:

   Dirnon

 • Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy azt mi okozza hogy nem tudok belépni és folyton kiírja:

  reCaptcha megerősítése. Miközben a jelszó az biztos, viszont ha elfelejtett jelszót kérek, nem küldi el az email címre.

  Wylok12

  S23


  Köszönöm.

 • Sorry, you tried more passwords than normal users should. To protect accounts with weak passwords you are locked out for a while. If you are not a password guessing bot please come back in three hours (and maybe use the password recovery email instead of guessing). See you later! 1x próbáltam belépni ez mi???? Szeretnék belépni és játszani de így nem igen tudok ...............

  • Szia!


   1x-i belépésre nem szabadott volna ilyennek történnie. Mostanra már biztosan sikerült belépned, ilyenkor ugye a rendszer 3 órára blokkolja a lehetőségét a belépésnek. Bejelentkezés után pedig megjelenik, hogy hányszor próbáltak illetéktelenül belépni az azonosítódba. Ott is csak annyit írt, hogy 1x próbáltak meg bejelentkezni helytelen jelszóval?

   Előfordulhat, hogy más próbálkozott, máshonnan akár belépni a felhasználói fiókodba néhány alkalommal, és végül a te utolsó belépéseddel érte el azt a limitet ami után ez a blokkolás aktiválódik.

   Amennyiben esetleg legközelebb is tapasztalsz ilyet, és ott 1-et ír, akkor ezt a hiba fellépését követően és majd a 3 óra elteltével a bejelentkezési kísérletek számának lefotózásával és csatolásával (válaszban a megnyitott jegyedre) jelentsd kérlek, mert ebben az esetben előfordulhat, hogy valami hiba van a rendszerben.


   Üdv.

   Dirnon

 • Hallo ich weiß nicht ob sie was damit zutuhen habe

  aber ich habe letzten sonntag 5Euro für 50 rubine überwiesen und bisher noch nicht die rubine erhalten könnten sie mir eventuell weiter helfen oder was geben wo ich mich dran wenden kann wäre super lieb

  Danke im voraus

  Liebe Grüße Kantor


  Provinz 28

  • Hello. I don't speak german I'm a hungarian administrator.

   I tried to translate your message. I don't know you which payment method choosed but most likely the payment support can help you.

   Please write to them here: Payment support.

   If you have any other problem feel free to write to the German game support or contact Kicky who is the German Team Manager or any German Administrator.


   Best regards,

   Dirnon

 • Szia

  Nekem lenne egy javaslatom a Játék Fejlesztők felé.

  Én Mobilról játszok, így valamelyest bármikor akár útközben is elérhető, de ez a változat leginkább Asztali vagy Hordozható Számítógépre lett tervezve.


  A Javaslatom az lenne, hogy egy Mobil Alkalmazást amit mint az Ikariamnál is megcsináltak Tervbe vehetnék.

  Szerintem sokan vannak akiknek ezzel is jobban elérhetőbbé tehetnék a játékot.

  Ogame-nél is van már Mobilalkalmazás.

  A legtöbb Magyarországon Android Rendszeren Fut Telefonok közül.

  Nem mindenki engedheti meg a szódás sz(Iphont).

  Ha lehetséges kérlek továbítsd a Fejlesztők felé.

  Köszönöm Nektek az Eddigieket is, további szép napot és hasznos munkát.

  Üdvözlettel Pacside

  • Szia pacside!


   Köszönöm szépen, hogy megírtad a javaslatodat. A jövőben ha bármivel kapcsolatban van javaslatod, de akár még ezt is bátran tedd közzé a Beszélgetések és Visszajelzések alfórumunkon belül Javaslatok címkével megjelölve. Így a többi játékost is buzdíthatod arra, hogy elmondják a véleményüket az ötletedről.


   Úgy gondolom a fejlesztők is szem előtt tartják, azt hogy sokan mobil eszközről használjátok a játékot. Korábban kiadtunk egy levelet a jövőbeli tervekről. Ebben említették azt, hogy tervezési fázisban van jó néhány dolog, köztük gondolkodtak egy javított mobil kinézeten is. Bár az igaz, hogy erre konkrétan igéretet nem adtak, hogy biztosan meg valósul-e a közel jövőben. Mindenféleképpen továbbítani fogjuk az ezzel kapcsolatos igényt. Köszönjük, hogy megosztottad velünk.


   Végezetül pedig arra szeretnélek kérni mindannyiótokat, hogy ha kapcsolatba szeretnétek lépni velem első sorban a Conversations (privát üzenet) funkciót használjátok. Ahogy eddig, itt is válaszolni fogok. De az itt feltett kérdéseket elképzelhető, hogy rövidesen törölni fogom. Köszönöm megértéseteket!

 • Üdv, Hová kell írjak akkor a Gladiatusban folyamatos támadás ér ?!

  • Szia Flektor11!


   Írtam neked itt fórumon egy privát üzenetet, ezt a Conversations fül alatt találod, jobb oldalt fent (két buborék)