Dirnon Administrator [HU]

 • Male
 • Member since May 18th 2018
 • Last Activity:
Posts
917
Likes Received
308
Points
5,963
Profile Hits
2,146
 • Hali.

  Mi az oka annak, hogy nem működik a rubinvásárlási rendszer, azt írja, hogy:

  Megszakadt a tranzakció.

  Technikai okokból az ilyen módon történő fizetés jelenleg nem érhető el.

  Mikor fog működni?

  • Szia!


   Nem kaptunk arra vonatkozó tájékoztatást, hogy bármi probléma lenne bármelyik rubinvásárlási opcióval kapcsolatban. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem léphet fel valami techinkai probléma, de ezt biztosan rövid idő leforgása alatt helyreállítják ha így van. Ilyenkor célszerű lehet kicsit később, vagy esetleg másnap újra próbálni. Illetve ha rendelkezésedre áll más böngészőt is meglehet próbálni, nem-e ott keletkezett valami gubanc.

   Minden problémával célszerű lehet minket elsősorban a támogatói rendszerünkön megkeresni, bár az is igaz, hogy a rubin rendeléssel kapcsolatos dolgok nem hozzánk tartoznak, de a hiba jelenség felkutatásánál valamiféle segítséget nagy valószínűséggel tudunk ott nyújtani.

   Azonban fontos mindenféle hiba, probléma bejelentésénél a lehető legtöbb információ leírása. Esetedben most sok megválaszolatlan kérdés maradt, mint például az, hogy mikor jelentkezett a hiba, hányszor próbáltad, vártál-e közben hogy esetleg megoldódjon, próbáltad-e más módokon végrehajtani a rendelést, illetve a legfontosabb, hogy melyik fizetési móddal és mennyi rubint szerettél volna rendelni. Ezeket az információkat a jegyrendszeren keresztül írd meg, ha még a hiba fenn áll és segítségre lenne szükséged tőlünk. Ugyan akkor a fizetési módokat kiválasztva általában felvan tűntetve, hogy hová fordulhatsz a problémával, telefonos és sms rendelés esetén szokott ott lenni egy e-mail cím vagy egy telefonszám, ahol a problémádban segíteni tudnak, a bankkártyás fizetés során pedig a GF fizetési osztálya tud támogatást nyújtani a következő támogatói rendszeren keresztül:


   https://billing.gameforge.com/


   Nekik angol vagy német nyelven tudsz írni, illetve a választ is ezen a nyelven fogod megkapni. Ha nem beszéled egyik idegennyelvet sem, a webfordítókat, szótárakat ma már meglehetősen jól lehet használni, röviden és tömören leírva a problémát, ahhoz, hogy a kommunikáció megtörténhessen.


   Üdv:

   Dirnon

  • Szia. Hát 320 rubint szerettem volna bankkártyával, próbáltam Firefox, Google Chrome-al is, mindkettőnél azt írja, hogy megszakadt a tranzakció. Próbáltam többször is, az elmúlt héten.

  • Újfennt azt tudom javasolni, hogy a problémáddal fordulj a GF fizetési osztályához a támogatói rendszerükön keresztül az alábbi linken, mivel a bankártyás prémium rendelés hozzájuk tartozik.


   https://billing.gameforge.com/


   Nekik angol vagy német nyelven tudsz üzenetet írni.


   Üdv:

   Dirnon

 • hali

  olyan kérdésem lenne illetve problémám, hogy a mostani event nálam nem működik, vagyis csak az arénánál. tehát nem kapom meg azt +200% tp-t a harcok során, ugyan annyit kapok mint az event előtt

  • Szia!


   Tehát hol nem működik pontosan, a kazamatákban? Vagy milyen harcok során tapasztalod azt, hogy nem kapod meg a plussz tp-t? Fontos kiemelni, hogy csak a sima aréna harcokra és a kazamatákra vonatkozik a bónusz!


   Amennyiben ezek valamelyikénél tapasztalod a problémát, úgy pedig a jegyrendszerben lenne szükséges, hogy felkeress minket, hogy megfelelő támogatást tudjunk nyújtani. Természetesen ott is elengedhetetlen, hogy minnél pontosabban leírd a hibajelenséget.


   A támogatói rendszerünket ezen a linken találod meg!


   Üdvözlettel:

   Dirnon

  • nem enged belépni az oldalra regisztrálás és jelszóváltoztatás után sem

   amíg nem javul a helyzet addig leírom ide.

   nos ugye +200% tp jár kazamatákra és aréna harcokra is és +30% tp expedídicókor, vagyis az event szerint, viszont én én csak a +30%ot az edpedicióra és a +200%ot a kazamatákra kapom meg, az aréna harcokra nem kapok semmiféle +200%tp bónuszt, ugyan úgy kapom a tp-ket mint event előtt

  • Sajnos nem egészen értem, hogy miért nem tudsz bejelentkezni a támogatói rendszerünkre. Hogyan függ össze a regisztrálás és a jelszóváltoztatás. Legfeljebb az egyik lehet szükséges, ha még nem regisztráltál arra a platformra, akkor regisztrálnod kell. Ha már igen és elfelejtetted a jelszavad, a megfelelő opcióval ezt megkellene tudnod, hogy old.


   Sajnos, a jelzésedre visszatérve, ahogyan leírtam csak ott tudunk teljeskörű segítséget nyújtani, a megfelelő adatokkal nyitott jegy után, mivel addig nem tudjuk megvizsgálni a problémádat.

   Nem lehet, hogy a provincia arénában csatáztál nem pedig a rendes arénában? Ugyan is a mikroeven bónusza csak és kizárólag a rendes aréna támadásokra korlátozódik.


   Üdv.

   Dirnon

 • Need some help, my y-mail account was closed and cannot access my server 24 account. I logged on as normal and it directed me to a new account. My player is Humungus from hero of rome guild. How do I move the account over? thanks in advance. If you need to private message me, please do.

  • Hi!

   Please create a ticket into the ticket system of your community.

   The ticket system is available here: https://gladiatus.support.gameforge.com/

   (select the appropriate language (community) in which your character are located)


   Regards,

   Dirnon

 • Üdv az lenne a panaszom hátha tudnátok segíteni hogy volt nekem 2015ben egy karakterem illetve a testvéremnek 2013-ban és nincs meg az e-mail címe mert gmailes e-mail címen volt úgyemlékszem de nincs meg egyik ünknek sem! provincia 5 1x felhasználó név:szecsusz 2x felhasználó név:cincinho.: azt szeretném megkérdezni hzogy utánna tudnátok e járni neki mert fontos lenne köszönöm elöre a segítséget :D további szép napot!.

  • Szia szecsusz!


   Ez sajnos elég nagy probléma mivel elsődlegesen az e-mail címetekkel tudjátok igazolni azt, hogy azok a ti karaktereitek..

   Arra szeretnélek kérni titeket, hogy külön külön, nyissatok erről egy jegyet a támogatói rendszerünkön keresztül.

   Ha jól veszem ki a szavaidból akkor az e-mail címre magára emlékeztek, pusztán már csak nem tudtok rá bejelentkezni, így kérlek mindenféleképpen írjátok bele azt a jegy szövegébe, illetve igyekezzetek a legtöbb információt leírni a karakterekről, amire emlékeztek, hogy nagyobb eséllyel tudjunk segítséget nyújtani!


   Üdvözlettel:

   Dirnon

 • valami tortent mert most mar ismet mukodik

  • Szia!


   Sajnos nem tudom így megmondani számodra, hogy mi okozhatta ezt a hibát. Viszont az jó hír ha mostanra elhárult.

   Ha esetleg ismételten jelentkezne úgy kérlek a támogatói rendszerünkön keresztül lépj velünk kapcsolatba és kivizsgáljuk, hogy mi is történhetett.


   Üdvözlettel:

   Dirnon

 • szia


  nalam felmerult egy hiba amivel nem tudok senkinek privat uzenetet kuldeni.

  a privat uzenetre valaszolni sem tudok mert nincs ott a valasz lehetosege , baratlistanal is eltunt a level irasa lehetoseg.

  ha esetleg megnyitom egy jatekos profiljat ott sincs lehetosegem uzenet kuldesre

 • Kedves Dirnon,


  Mint játékos egyáltalán nem tartom korrektnek a GF lépését amivel a mostani problémát kezelte.


  Aki reggel "póruljárt" az végül még jól is járhatott a +50% jóváírással, mert ugye arra semmi garancia nincs mennyit is pörget az ember.


  Nem sajnálom senkitől se, de valahogy megint néhányan előnybe lettek hozva.


  Ezen esetleg elgondolkodhatna a GF.


  Üdv.: Trax s18-ról

  • Kedves Trax_01!


   Köszönjük szépen a visszajelzésedet ezzel kapcsolatosan.

   Sajnos az ilyen problémákat nehéz megfelelően kezelni, sőt úgy hogy az mindenki számára megfelelő és igazságos legyen megkockáztatom, hogy nem is lehetséges.

   Biztos vagyok benne, hogy akik meghozták ezt a döntést gondos mérlegelést követően tették meg.


   Bízzunk benne, hogy a jövőben nem fogunk hasonló problémával találkozni.


   Üdvözlettel:

   Dirnon

  • Kedves Dirnon,


   Először is köszönöm szépen a válaszod. Talán még se lett volna annyira nehéz jó megoldást találni. Hisz "csupán" annyi történt, hogy aki a kérdéses időszakban vett rubint nem tudott pörgetni igaz? A hiba elhárítását követően csak aktiválni kellett volna azoknak akiknek korabban erre nem volt lehetőségük.   Úgy gondolom ehhez nem kellett volna sokat gondolkodni.


   Ehelyett mi történt? A GF gyorsan adott +50%-ot minden egyes "károsultnak", hogy csöndben maradjanak.


   Lehet csak én gondolom így, de ezzel a lépéssel a sokakkal szemben a kevesebbnek kedvezett, csunyábban mondva hozott előnybe a GF.


   Esetleg ezt továbbíthatnád a feletteseidnek, ha úgy gondolod van igazság abban amit mondok.   Zárszóként csak annyi, hogy senkitől se sajnálom potya rubint, magam sem a hiba előtt sem pedig annak orvoslása után nem kívántam vásárolni pusztán maga az átgondolatlan és kapkodó módszert iránt bátorkodtam szót emelni.


   Üdv.: Trax s18-ról


   Ut.: mire bepötyögtem mindezt zártad a témát :)

  • Kedves Trax_01!


   Sajnálom, hogy nem tudtad az erről szóló témában leírni az észrevételedet ezzel kapcsolatosan. Természetesen ez valóban egy igazságos megoldás lett volna, hogy a kockadobást aktiválják azoknak, akiknek a vásárlás után automatikusan nem aktiválódott. Azonban úgy tudom ez technikailag nem volt lehetséges, ezért kellett az illetékeseknek egy másik megoldást találni a problémára.


   Üdvözlettel:

   Dirnon

 • Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy azt mi okozza hogy nem tudok belépni és folyton kiírja:

  reCaptcha megerősítése. Miközben a jelszó az biztos, viszont ha elfelejtett jelszót kérek, nem küldi el az email címre.

  Wylok12

  S23


  Köszönöm.

 • Sorry, you tried more passwords than normal users should. To protect accounts with weak passwords you are locked out for a while. If you are not a password guessing bot please come back in three hours (and maybe use the password recovery email instead of guessing). See you later! 1x próbáltam belépni ez mi???? Szeretnék belépni és játszani de így nem igen tudok ...............

  • Szia!


   1x-i belépésre nem szabadott volna ilyennek történnie. Mostanra már biztosan sikerült belépned, ilyenkor ugye a rendszer 3 órára blokkolja a lehetőségét a belépésnek. Bejelentkezés után pedig megjelenik, hogy hányszor próbáltak illetéktelenül belépni az azonosítódba. Ott is csak annyit írt, hogy 1x próbáltak meg bejelentkezni helytelen jelszóval?

   Előfordulhat, hogy más próbálkozott, máshonnan akár belépni a felhasználói fiókodba néhány alkalommal, és végül a te utolsó belépéseddel érte el azt a limitet ami után ez a blokkolás aktiválódik.

   Amennyiben esetleg legközelebb is tapasztalsz ilyet, és ott 1-et ír, akkor ezt a hiba fellépését követően és majd a 3 óra elteltével a bejelentkezési kísérletek számának lefotózásával és csatolásával (válaszban a megnyitott jegyedre) jelentsd kérlek, mert ebben az esetben előfordulhat, hogy valami hiba van a rendszerben.


   Üdv.

   Dirnon

 • Hallo ich weiß nicht ob sie was damit zutuhen habe

  aber ich habe letzten sonntag 5Euro für 50 rubine überwiesen und bisher noch nicht die rubine erhalten könnten sie mir eventuell weiter helfen oder was geben wo ich mich dran wenden kann wäre super lieb

  Danke im voraus

  Liebe Grüße Kantor


  Provinz 28

  • Hello. I don't speak german I'm a hungarian administrator.

   I tried to translate your message. I don't know you which payment method choosed but most likely the payment support can help you.

   Please write to them here: Payment support.

   If you have any other problem feel free to write to the German game support or contact Kicky who is the German Team Manager or any German Administrator.


   Best regards,

   Dirnon

 • Szia

  Nekem lenne egy javaslatom a Játék Fejlesztők felé.

  Én Mobilról játszok, így valamelyest bármikor akár útközben is elérhető, de ez a változat leginkább Asztali vagy Hordozható Számítógépre lett tervezve.


  A Javaslatom az lenne, hogy egy Mobil Alkalmazást amit mint az Ikariamnál is megcsináltak Tervbe vehetnék.

  Szerintem sokan vannak akiknek ezzel is jobban elérhetőbbé tehetnék a játékot.

  Ogame-nél is van már Mobilalkalmazás.

  A legtöbb Magyarországon Android Rendszeren Fut Telefonok közül.

  Nem mindenki engedheti meg a szódás sz(Iphont).

  Ha lehetséges kérlek továbítsd a Fejlesztők felé.

  Köszönöm Nektek az Eddigieket is, további szép napot és hasznos munkát.

  Üdvözlettel Pacside

  • Szia pacside!


   Köszönöm szépen, hogy megírtad a javaslatodat. A jövőben ha bármivel kapcsolatban van javaslatod, de akár még ezt is bátran tedd közzé a Beszélgetések és Visszajelzések alfórumunkon belül Javaslatok címkével megjelölve. Így a többi játékost is buzdíthatod arra, hogy elmondják a véleményüket az ötletedről.


   Úgy gondolom a fejlesztők is szem előtt tartják, azt hogy sokan mobil eszközről használjátok a játékot. Korábban kiadtunk egy levelet a jövőbeli tervekről. Ebben említették azt, hogy tervezési fázisban van jó néhány dolog, köztük gondolkodtak egy javított mobil kinézeten is. Bár az igaz, hogy erre konkrétan igéretet nem adtak, hogy biztosan meg valósul-e a közel jövőben. Mindenféleképpen továbbítani fogjuk az ezzel kapcsolatos igényt. Köszönjük, hogy megosztottad velünk.


   Végezetül pedig arra szeretnélek kérni mindannyiótokat, hogy ha kapcsolatba szeretnétek lépni velem első sorban a Conversations (privát üzenet) funkciót használjátok. Ahogy eddig, itt is válaszolni fogok. De az itt feltett kérdéseket elképzelhető, hogy rövidesen törölni fogom. Köszönöm megértéseteket!

 • Üdv, Hová kell írjak akkor a Gladiatusban folyamatos támadás ér ?!

  • Szia Flektor11!


   Írtam neked itt fórumon egy privát üzenetet, ezt a Conversations fül alatt találod, jobb oldalt fent (két buborék)

 • üdv

  Az lenne a kérdésem hogy a tök faragás versenyre egyedül indultam vagy van más induló is rajtam kívül csak rossz helyen szoltam hozzá ?

  Előre is köszi a választ

  • Szia Kaliber!


   Ezen a rendezvényünkön csak te indultál. (Sajnos nem volt, akkor az érdeklődés, mint amire számítottunk).

   A hozzászólásodat pedig tökéletes helyen tetted közzé.


   Szép estét!