Posts by Therock15

  Sziasztok!

  Arany malef nélkül ennyi az esély, ezt el kell fogadni, aki képes kiadni 100 rubinokat, az szerintem meg is érdemli, hogy annyival több esélye legyen a sikerre. Én speciel eddig 1 db arany lóherét vettem saját rubinból amióta játszok, ahhoz képest nem állok rosszul szerintem, 80%-ra is beadja, ha nem elsőre akkor másodszorra vagy harmadszorra, de gondolom te sem panaszkodsz itt amikor 20%-ra beadja pirosra az adott tárgyat. ;)


  Therock15 S25

  Köszi szépen, pont ezért gyűjtöttem össze 1 milliárd aranyat, meg készültem 6 fullos ritka piros alvilági tárgyat kovácsolni, hogy ne legyen az egészből semmi :D


  Gratulálok mindenkinek aki hozzájárult ehhez a fantasztikus teljesítményhez, remélem meg lesznek dicsérve a felelősök, valamint szokás szerint valami nevetséges eventtel úgy csinálnak, mintha kárpótolnának minket a fáradozásainkért valamint a veszteségeinkért!

  Ez már tényleg nevetséges, gyűjtöget az ember hónapokon keresztül erre készül, aztán valami idióta miatt kárba veszik rengeteg gladiátor fáradtsága? Egyszerűbb lenne megmondani, hogy hamarosan nem éri meg üzemeltetni a játékot, hagyjátok abba magatoktól, vagy rákényszerítünk titeket. :D

  ?lang=hu


  Nekem így sikerült tegnap az alvilág, tehát nem mindig szivat a rendszer, nekem például 10-ből 7-8X nem kell rubint használnom hogy megcsináljam, persze megvannak a trükkjeim, amiket már egyszer le is írtam, szóval aki saját magától nem kap ki 4-5X az elvileg simán végig tudja vinni rubin nélkül, de ez az én személyes tapasztalatom és véleményem! :)

  Sziasztok!


  Érdeklődni szeretnék meg tanácsot kérni, hogy hogyan lehet olyan mennyiségű pokolkőre szert tenni, mint ami S23-on szinte minden 140 feletti játékosnak van? Csak mert én speciel személy szerint 2 piros pokolkővel meg 11 naranccsal rendelkezem, viszont más szintemen lévőknek 40-50 olyan piros felszerelésük van amihez kell.

  Szia!


  Az én tapasztalatom szerint azért nem lehet, mert más a nevük (elotag,utotag), ha berakod raktárba meg kiveszed, akkor a raktár adminisztrációban kiírja mi a teljes neve az adott erősítésnek. Bár nem értem miért nem lehet egyberakni őket, mert a recepteknek is külön nevük van, azokat mégis egybe lehet tenni ha azonos a szintje meg a színe is.


  Remélem tudtam segíteni!

  Ha valaki 20x jön rátok, az 5. után már csak a saját felszerelését koptatja, nem?

  07:18:00  Sephiron (23)  13.965 res2.gif Részletek
  05:30:47  Sephiron (23)  13.965 res2.gif Részletek
  04:30:22  Sephiron (23)  13.965 res2.gif Részletek
  03:47:58  Sephiron (23)  13.976 res2.gif Részletek
  02:50:23  Sephiron (23)  13.975 res2.gif Részletek
  02:04:51  Sephiron (23)  13.978 res2.gif Részletek

  hát nem a jutalmat mindig megkapja jelen esetben 14k

  10 támadás után 140k normál szerveren ha nincs szerencséd 5-10 nap mire össze jön

  Sziasztok!

  Ha megszerzed a DP3 ruhát és turmában elég erős vagy, akkor akiket 0-ra versz azoktól te is ennyi jutalmat kapsz, 1 percenként harcolhatsz, tehát nem hiszem, hogy 4-5 nap alatt szednél össze te vagy bárki lassú szerveren 140k aranyat. :)

  Szia Fortisima!

  Rosszul fogalmaztam elnézést, nem a III-as áldásokra gondoltam, hanem a megállapodásokra amik rubinba kerülnek!


  Talán csak nem gond, hogy élek a játék adta lehetőségekkel, ha már inferno cuccokat nem tudok kovácsolni akkor pár naponta 1-2x hadd legyen már esélyem azok ellen, akik púpon vannak piros inferno cuccokkal. :D


  Nem értem amúgy az egész írásod, hiszen a csapattól vártam a választ, valamint választ te sem adtál a kérdésemre, csak felvázoltad a veled megesett hibákat.


  Nem vagyok egy nagy számítógépes guru, de gondolom éjfélkor frissül a játék mindenkinél, és gondolom nálam ez nem történik meg, de szerintem egy hozzáértő meg tudná oldani egy egyéni frissítéssel vagy valami ilyesmivel.


  Ja és azt sem tudom pontosan ki is vagy melyik szerverről, csak sejtem a képeid alapján, mivel nem sokan látnak engem 2-es szerverről akik Cassivellaunus táborában is harcolhatnak már. :)


  Honnan tudod egyébként, hogy a GF-nek mik a prioritásai? Amúgy ezek közül a javaslatok közül amiket írtál maximum a brit kazamata az ami engem személy szerint érintene/érdekelne, bár ez meg gondolom téged nem érdekel. :D

  Sziasztok! Két kérdéssel fordulnék felétek.


  Az egyik az lenne, hogy van-e arra lehetőségem, hogy úgymond "revansot" vegyek egy Circus Provinciarumban ért támadáson? Sokszor volt már rá példa, hogy megtámadtam valakit, majd rá 10-20 másodperccel visszatámadott. Nem hinném azt, hogy pont én voltam az egyik lehetősége az 5 játékos közül.


  A másik kérdésem pedig egy eredménnyel kapcsolatos. Hogy tudnám növelni az egyesület fül alatt található "Tárolj tárgyakat" résznél a pontjaimat? Hiába rakok be egy tárgyat a raktárba, nem nő a pontszámom.

  Szia Saiid!

  Ha rámész a csatajelentésre amit provi arénában vagy circus provinciarumban kaptál, akkor a karaktered és az ellenfél karakterének képe között van egy nyíl benne 2 harcoló gladiátor piktogrammal, ha arra rákattintasz amikor tudsz harcolni, akkor visszatámadsz az illetőnek, persze csak ha nem hívtad már ki előtte 5x aznap, meg van valamilyen időkorlát, ameddig él ez a lehetőség, de azt nem tudom pontosan meddig.


  A második kérdésre ha jól tudom azért nem nőnek a pontjaid: "Helyezd el tárgyaid a raktárban, hogy a többi szövetségi tag is használhassa."

  Ebben sem vagyok 100%-ig biztos, de szerintem a rendszer úgy értelmezi, hogy csak akkor kapsz pontot, ha valamelyik másik egyesületi tag kiveszi a tárgyat a raktárból.


  Remélem tudtam segíteni!

  Therock15 S25

  Üdvözletem!


  Nyitottam egy jegyet 2019.03.11.-én, volt egy problémám, hogy éjfél után minden támadásomra akiket előző nap 5x kihívtam, kidobta a rendszer, hogy már 5x harcoltam ellenük, pedig első alkalommal hívtam ki őket aznap, és egész nap így ment, folyton rákérdezett, hogy biztos támadok-e, valamint nem tudtam rabolni senkitől egész nap, így buktam kb 1,5-2 millió aranyat. 2 nappal később este kaptam "választ", ami kérdés volt, amire negyed órán belül válaszoltam, de azóta se írt vissza senki.


  Mai nap ismét elmúlt éjfél és újra előjött a hiba, nem tudok rabolni a megszokott emberektől, egyfolytában rákérdez a rendszer, meg azt írja már 5x harcoltam ellene, ami persze lehetetlen, valamint képekkel is tudom bizonyítani, hogy valami hiba van a játékban, amivel nem is lenne semmi gond, ha tudnám/látnám, hogy valaki igyekszik megoldani ezt a problémát, de a 2 nap utáni válaszból, az azóta tartó várakozásból ez nem úgy tűnik.


  Namármost én személy szerint fizetek ezért a játékért, rubint töltök fel, centuriót, áldásokat aktiválok, hogy minél jobb lehessek és legyőzhessek más gladiátorokat akiktől rabolhatok aranyat, de ettől 2. napja elesek, tehát nem kapom meg azt a szolgáltatást amiért fizetek, és semmilyen kompenzációt vagy választ nem kaptam rá.


  Remélem itt elolvassa az írásom egy illetékes, vagy valaki aki tudja továbbítani egy hozzáértőhöz és minél előbb történik valami ezügyben.


  Therock15 S25


  €dit by Shaiyla:
  Áthelyeztem

  Az én véleményem szerint (de ez csak az enyém) nem kell több száz rubint költeni, hogy alvilági tekercset kapj, én pl amikor volt az 50%-al gyorsabb küldetés elfogadás, aktiváltam mellé a megállapodásoknál az ősök titkos tudását, amivel együtt már nem volt várakozási idő, tehát megállás nélkül tudtam új küldetéseket kérni, lent voltam jó pár órát az alvilágban és rengeteg (40-50) elő és utótagos tárgyat szereztem, csak pantheonból, és rubint csak a kohóba berakva költöttem, persze azt is csak tekis eventkor, de nem került több száz rubinba, pl a kesztyűk csak 1-be kerültek, persze az ékszerek többe, de átlagban az 50 tárgy max, ha került 200 rubinba, és nekem ebből lett az összes alvilági tekim, Inferno és Szárnyak-on kívül mindet kidobta a kohó! A küldetésfelezőt egyébként mindig megéri aktiválni amikor alvilágozol, hisz 2x annyi esélyed van úgy rá, hogy bead valami használhatót valamelyik küldetés! :)