Posts by DarthNandious

  Ja,sikeres volt.ket probalkozas gaius rosszindulatra 20% esely volt pirire...70%-os esellyel mindketto piros lett.


  Masik szerveren piros sebi szenvedes jott ossze elsore.Ez is 20% eselyes volt pirire,viszont itt mar 99% esely a sikerre.

  Egy olyan kérdésem lenne, hogy nektek mi a tapasztalatotok "boszuallo (30)" ellen? Valami nagyon nem stimmel ott. Papíron esélye nem lehetne de a valóságban örülök ha egy nap 1X tudok ellene nyerni.


  Ez így megy hetek óta. Elég érdekes! Gondoltam felhozom ide a témát, hátha nem én vagyok az egyedüli..


  Szóval a napi 5 támadásból 1 az enyém NAGYON MAXIMUM. :)

  Mar a neve sem stimmel neki...bosszu az ket sz

  Hali,lobbyba nem tudok belepni ,a kovetkezot irja ki miutan beirtam e-mailt es jelszot:


  A connection error occurred. Please resubmit your entry, refresh the page or try to log in again. If you continue to have problems, wait a while and try again later.


  Legalabb az angolok kepesek kiirni hogy mi a csillag van:


  Server Maintenance

  All servers are currently undergoing maintenance. Please check again later.

  Nem ertetted a lenyeget...csak otlet volt.

  sztem itt az ideje hogy a jatek mellett azert elkezdjük igazan tisztelni egymast, es összetartani!!!!

  Nem vagy a szívem csücske,de most eléggé korrektet sikerült írnod! Az összetartással vagy inkább összefogással mire gondolsz pontosan, mert már Mi is páran feszegettük ezt a kérdést, pl. Mi lenne, ha Minden szerver (akár nemzetközi szinten is) október 1.-étől mondjuk elküldené a karaktereit vakációra, akkor lehet, hogy a GF is észbekapna, hogy változtatni kell vagy mehetünk sörözni és horgászni?

  Nem jo,csak 30 napig lehet vakaciozni,probaltam :D

  nándi hogy a jóisten szólítson már magához végre nem lenne kár érted!! egy kibaszott minden lében kanál vagy csak... neked aztátn épp úgy kötelező mindenhez hozzá szólnod.. húzz a nyakadra 1 kötelet nem fogsz hiányozni még 1 italt is bontok majd örömömben.

  k


  [mod='Dirnon'] Off - Figyelmezetve[/mod]

  En pedig a jatekrol szeretnek itt olvasni,nem a sirasotokrol,koszonom!


  Evek ota megy a siras mint az ovodaban,ezzel van tele a forum,sirunk mer nem jo ez,sirunk mert a kovacs igy,sirunk mert a csatamotor,sirunk mert ez meg az.Piszkaljuk a GO-kat hogy csinaljanak mar valamit,sirunk nekik.Normalis beszelgetes nem letezik mar ezen a forumon.Valaki benyogi ugyanazt amit ez elott hetekkel is emlitett,aztan ezt ismetelgeti mindenki mint a birkak,meg helyeselnek hozza mint az oregasszonyok az utcan akik bologatnak egymasnak ha valami pletykat hallanak. Ennyik vagytok,bogomasinak,nem tobbek,es miert???Egy jatek miatt,EGY JATEK! 5 evesek ovodaban nem sirnak ennyit egy eltort jatek miatt,tovabb lepnek.


  [mod='Dirnon'] Off - Figyelmezetve[/mod]

  Uff!

  Véletlen......Véletlenek halmaza itt minden.

  De az szerintem nem ,hogy hetek óta nem tudom kivinni a dp1et rubin nélkül speeden!!! Még ha gyengébb lennék legalabb 1statban is ,mint az ellenfelek ,akiktől kikapok... de nem igy van

  gondolom .örüljek ,h lyuk van a fenekemen ,és "ingyé,, jatszhatok eme csodás játékkal ,igy tovább ,a csatamotor tökéletes....

  ja ingyen jatszhatsz,nem muszaj am dp-zni xD


  [mod='Dirnon'] Off - Figyelmezetve[/mod]

  Huh srácok , meglett a ruha ...

  úgy csináltam ahogy grandpeti javasolta , megvártam míg magától megáll , harmadjára be is adta a ruhát , igaz került pár rubinba a dobókocka de megérte ! :) Nem tudom hogy volt-e köze hozzá de köszönöm !

  tiszta veletlen volt,csak szolok  [mod='Shaiyla']Áthelyeztem[/mod]

  Elköltöttem egy 100 millát a napokban , a szerverről összevásároltam pár szett ezüst meg bronz malefokat és nyersiket, gondoltam S23 mintájára próbálkozom pár komolyabb tárgy kovácsolásával. Kezdésnek ékszerekkel, hát szuper, hogy még mindig az amulettek 3 nap amíg elkészülnek kalapáccsal, ha elkészülnek ...ezen sem sikerült még mindig rövidíteni :(

  Ez azert van,mert nem vagy szerencses.Tehat milyen vagy Lenke? :P

  Pont ezert hoztam ezt letre hogy ide barmi mehessen,es ne kapjunk pihit amiert offolunk egy topicot frusztraltsagunkban.De elvileg ezt is lehetne offolni pl. cicas kepekkel,mert ugye nem ez a temaja :)