Posts by Tiian

  Sziasztok!


  A porcius droppok nalunk is eltuntek, mi tobb, az utobbi idoben altalanossagban is lenyegesen, kategoriakkal rosszabb a drop minosege. Tudok olyanról s23on, aki Nodens helyett Cassit csapkodja a drop miatt... Szoval nalunk sem fenékig tejfel minden.


  A csatamotor is ugyanugy kaki nalunk is, ne higgyetek, hogy nalunk nincsenek megmagyarázhatatlan veresegek, ó dehogynem. Sőt, az utobbi idoben mar a ctben is hatalmas szoras van, osszessegeben 10k+ kulonbsegek lehetnek ugyanazon ket karakter csataiban. Nem értjük mi sem, csak pislogunk.

  Igen, a bónuszt megkapja, de tőled nem visz semmit. A bonuszt nem te adod, a felszerelesed nem kopik, csunyan mondva neked nem fáj sehol... Esetleg azt nezd meg kerlek, hogy a statisztikaba beszamit-e, mert azt nem tudom.

  Grandpeti: annak, hogy Téged rögtön megtámadtak reg után, ne haragudj, de semmi köze nincs a szerverek közti különbséghez, ez nem abból fakadt, hanem valakinek a gerinctelen, kisstílű, bosszúálló, megkockáztatom, rosszindulatú viselkedéséből. Hidd el, a speedszervereken lévő emberek közül messze nem mindenki ilyen, sőt! :)


  Elég sokszor felhozzátok, hogy speedszerverről kaptok egy nap egy embertől tizenhuszon támadásokat. Úgy tudom, hogy egy támadás után valamennyi ideig a karakter védve van egyéb támadásoktól. Ez normál szerveren fél óra (?). Speeden ezek szerint 6 perc… ezalatt nincs sem újabb rablás, sem felszerelés kopása. Az 5. támadás után újfent nincs sem rablás, sem kopás… az én meglátásom szerint ennyi támadást akkor is kaphatnátok, ha a normál szerverek nem lennének kihaltak, és onnan is érkeznének támadások. Nem vesztenétek kevesebbet, és a speedesek sem tudnak többet támadni, rabolni, mint a normál szerveresek, legfeljebb a lehetséges támadások hamarabb, rövidebb idő alatt megtörténnek.


  Ha valaki 20x jön rátok, az 5. után már csak a saját felszerelését koptatja, nem?

  Sziasztok!


  Dirnon, a vadfarmos rendezvényhirdetesnel irod, hogy:


  "

  Tojás vadászat!

  Amikor a Húsvéti Nyuszi szaladgált a fűben a kis kosarából néhány színes tojás kiesett.

  • Az ellenfelektől többféle színű, eltérő tulajdonságú tojásokat lehet majd kapni.
  • Ezeket a tojásokat bármikor felhasználhatod majd, a rendezvény időtartamán kívül is.
  • A tojások elsődleges dropként érkeznek majd."

  Igazabol a lényegen pont semmit sem befolyásol, de a legutobbi frissitesnel nem az volt, hogy a tojasok másodlagos dropkent jonnek?

  Nálunk tegnap az egyik kollégának 25+ próbálkozásra jott ki az inferno tekercs... :) termeszetesen osszessegeben kell érteni, talan mar a harmadik - negyedik event, amikor próbálkozik vele... :)

  Esély mindig, minden szinten van piros dropra , de magasabb szinten nyilván nagyobb az esely ra. En 112nel kaptam az első pirosat, nem szamitva a nyersiket, abbol volt alacsonyabban is ritkán.

  Sziasztok!


  Ebből mennyiszer tudott rabolni? Ezt nem értettem én sem, lásd fentebb, oké, hogy az ötödik felett már nem viszünk semmit, de én pl, utána nem is látom a bejövő támadásokat...

  Sziasztok, szia B0ki!


  Igen, értem, pont így gondoltam en is!


  Amugy ha mar felmerult, hogy lehet, hogy 5-nel többször támadt a kolléga? Nem ez a határ, ami felett tamadni lehet ugyan, de rabolni nem? Csak mert en meg nem lattam 5-nel tobb bejövő tamadast, pedig hát Kövecske engem is napi rendszeresseggel látogat...


  Esetleg a csapattól is kerdeznem, hogy ezt a tamadasi darabszám korlatot hogyan kell ertelmezni, a szerversebesseg függvényében is, amennyiben fugg tőle? Van ilyen, vagy sem, ha igen, akkor 0-24h közt ervenyes, vagy sima 24 óránként, vagy nem is annyi vagy hogy?


  Halkan jegyzem meg, hogy az ilyen es hasonló tudnivalók is valahol a szabályzat részei, velemenyem szerint valamilyen formában, akar ismertetokent is elérhetővé kellene tenni, mert sokan nem tudják, tudjuk, es csak szajhagyomany utjan terjed, ki tudja,mennyire pontosan...

  B0ki, igazad van. Tolem most +5 szintre van, ctben most kezd közelíteni, arenaban pedig némileg kezd erzodni az elonye. Ezt csak azert jegyzem meg, mert ugye o is, en is speedszerveresek vagyunk, igy az összehasonlítás igazsagosabb.