De, ervenyes rá! Minden hosszabb olvasztasu targyamat előző nap elinditom, hogy ejfel utan par perccel jarjon le, es akkor teszem be a következo kort...
Posts by Tiian
-
-
Köszönöm, Dirnon, de en csak vicceltem, analóg, mintha megkerdeztem volna, melyik a kakukktojas:
A. Kakukktojas
B. Kakukktojas
C. Tyúktojas
D. Kakukktojas
Szép napot!
-
Es ha egy OFF-topic forumon a játékról beszélünk, akkor az OFF-topic lesz, vagy sem? :p
-
Sziasztok!
En pedig azt szeretnem kerni, hogy legyetek szívesek nem osszemosni az S23-at a HH-val, a szervernek egy jelentős része (meg ha a kisebbik is) NEM tudott/akart/volt hajlandó azonosulni a HH-val, ennélfogva nem is képezi annak részét...!
Köszi elore is!
-
Ha normalba mész, akkor ott az ellenfeleid a Te szintednel kb27-28 szinttel alacsonyabbak lesznek, es kb ez lesz a max szintje is a targyaknak, amiket kaphatsz, tehat az elotagok nem johetnek szóba. A közepesnel a kapott ellenfelek szintje ugyanaz lesz, mint a Tied, igy itt mar elofordulhat, hogy használható alvilági elotagos teki eshet.
-
Szia!
Tulajdonkeppen 100as szinttől mar erdemes, amint le tudsz menni alvilagba, az mas kerdes, hogy az elejen varhatoan utotagtekercsekre lehet erdemben szamitani, hisz az ertekesebb, használhatóbb elotagok a 113as szintű sebastianus-szal kezdodnek.
-
Sziasztok!
Pollux, szabad menteni is, es akkor nem raboljak le az embert, ugy, ahogy mindenki mas is csinalja... Ha engem lerabolnak, en is csak magamra vagyok mérges... Amugy szerintem lefele azért tartottak meg, hogy ne lehessen rabolni , hogy a magasabb szintű ne tudjon visszaelni az erofolenyevel. Felfele meg 20 szint csak akkor átüthető, ha a fenti nincs eleg jól osszerakva, szerintem.
Kulonben tudom jól, rolam van szó, elarulom, nem a rablasert csinalom, ami idefent kb apropenz...
-
Sziasztok!
Nem, Dirnon, ez az ominózus eset most egy 100-as szint alatti karakteremmel történt, szoval dp ruhanak nem lehet köze hozzá.
Sziasztok!
Miert van az, hogy provin a tegnap kapott tamadasokra szerettem volna "valaszolni", es egyes jatektarsaknal tamadas helyett az alábbi uzenetet kapom:
Nem lehet harcolni. Próbáld meg később vagy válassz másik ellenfelet.
Szia. A támadás idején viseltél esetleg DP ruhát? Sajnos van egy olyan hiba a játékba, hogy DP ruha viselése esetén nem mindig működödnek megfelelően a provincia csaták, az ilyen esetekben jelent meg korábban ez a hiba üzenet. Az ilyen felmerült eseteket folyamatosan továbbítjuk a GF felé, azonban ehhez hasznos, ha egy jegyet is nyittok. Ennél többet sajnos mi nem tudunk tenni.
Ismételten felteszem a kérdést. Szeretném ha GF felé tolmácsolnátok és az ő válaszukat közölnétek! Ma indult - nem először - a kovácsszerszám találós event. Eddig még soha nem kapott senki arany eszközt , én legalábbis nem tudok róla. Tehát a kérdés : Az event során található-e arany eszköz? Ha nem, akkor miért nem írják ki azt, hogy kívéve az arany eszközöket. Ez így hamís és félre vezető.
Szia ordogi!
Igazából hiába teszed fel újra ugyan azt a kérdést, amire egyszer már itt választ kaptál. Persze bízni lehet benne, hogy azóta bármi is változott és a válasz is, de esetünkben ez nincs így ezért csak ismételni tudnám magamat, ezért beidézem neked az előző válaszomat.
Persze ettől függetlenül megpróbálunk ebben az esetben is hivatalos állásfoglalást kérni, hogy eshet-e, illetve legrosszabb esetben is módosíttatni a kiírást, hogy ez lehetőség szerint ne legyen félrevezető. De ahogyan ezt korábban is megírtam nekünk sem kötnek mindent az orrunkra éppen ezért nem biztos, hogy érdemben lépünk előrébb ahhoz pedig nem fűznék reményeket, hogy itt az ő válaszukat közöljük..
Kedves ordogi!
Sajnos nekünk sem kötik az orrunkra, hogy az ilyen rendezvények során éppen melyik tárgyak eshetnek és melyek azok amik bár oda sorolhatók, mégsem esnek. Ezért is nem szerepel ott, hogy melyek esnek vagy éppen melyek nem.
Ettől függetlenül ez akkor is egy plusz lehetőség, ami sokaknak így is hasznos lehet. Ha valakinek pedig csak és kizárólag az arany eszközök bizonyulnának hasznosnak, annak pedig a tapasztalatok alapján akkor egyszerűen nem biztos hogy érdemes túl nagy hangsúlyt fektetni erre a doppra.
Sajnos olyan rendezvény nincs, ami mindenki számára egyformán hasznos lenne, de úgy gondolom lehetőség az szerencsére bőséggel van, hogy mindenki megtalálja időről, időre a neki valót.
[mod='Shaiyla']
Figyelmeztetve[/mod]
A hozzászólás az én nem megfelelően intézett válaszom miatt jött létre, ezért a figyelmeztetést visszavontuk!Dirnon
-
Sziasztok!
Miert van az, hogy provin a tegnap kapott tamadasokra szerettem volna "valaszolni", es egyes jatektarsaknal tamadas helyett az alábbi uzenetet kapom:
Nem lehet harcolni. Próbáld meg később vagy válassz másik ellenfelet.
-
Köszönöm szépen a választ!
-
Sziasztok!
A régi fórumon volt fent kalkulátor gyakorláshoz. Az itt megtalalhato valahol, vagy ment a lecsóba?
Köszönöm elore is!
-
Nagy számok törvénye... Hatosaval inditva ki tudja hany kovacsolasbol jon ossze az ilyen. Nekem a jol emlekszem, osszesen 30 inditasbol sikerult 3db gaias földet kihozni, 5%körüli sikerrel...
-
Rock, ne keverd az arany elcsomagolasat a lejaro targyak atforgatasaval. Aki odafigyel, hogy ne jarjon le semmi, az igyis, ugyis odafigyel, de nem mindegy, mennyi meloval jár...
[mod='Shaiyla']A topicokat összevontam.[/mod]
-
Sziasztok!
Néhány további fejlesztési javaslat:
Az alvilági imával elérhető plusz regeneráció ne az imára következő nap 00:00-kor kezdődjön, hanem amikor az imára következő napon lemegyünk az alvilágba, és legfeljebb a következő éjfélig tartson. Ennek azért volna értelme, mert normál sebességű szerveren az imádkozás után kapott bónusz a teljes következő napon érvényesül, viszont speedszerveren csak 4óra 48 percig, vagyis éjféltől hajnalig lefut, amikor a játékosok 99.9%-a offline, de a kétszeres sebességű szervereken is délutánra már lecseng, mikor munka után már lehetne játszani.
A csomagokat lehessen felülről szűrni, vagyis lehessen beállítani olyan szűrőt, ami csak egy adott színminőség ALATT mutatja a tárgyakat.
A csomagok közt a tárgyakat egy alattuk lévő checkbox-ot kipipálva lehessen egyenként kiválasztani, és esetleg egy átcsomagolás gombbal pk ellenében a lejárókat átforgatni. Ez mindenkinek nagy segítség lenne, sebességtől függetlenül.
-
Szia!
Pokolkő csak alvilagi targybol kohozhato. Csavarodas, fogsag, melyseg, jelenés...
Cerberus felvilagban druida, mas talan nem is ad.
Almandin porciusbol jön felvilagban .
-
Igen, minden jol gondolsz.
-
Aki blokkol, az legyen a legmagasabb sebzesu es kritikus sebzesu, a veszély erteke pedig a legmagasabb.
-
En sem, de működik.
Szerintem siman találni a te szinteden kozel 400as képzettségű tamadokat, inkabb azt celozd meg.
-
Szia!
Szerintem az optimalis, ha a kazamata karaktered blokkoló modban van, nagymesterrel vagy elittel gyogyitasz es vagy 3 samnittal, vagy ket samnittal es egy murmilloval harcolsz. A murmillo, vagy ha harom samnittal allsz fel, akkor az egyik samnit szintén blokkol.
Egy-egy jobb baltahajito vagy skorpioharcos jo lehet blokkolo zsoldosnak, de altalaban elobbutobb jon alkalmasabb murmillo/samnit
-
Sziasztok!
Mivel ez a csapat válaszol topik, ezert nem valaszolok, hanem kerdezek a csapattól :
Ugye jól gondolom, hogy a mostani frissítés meg nem tartalmazza a lobby fejlesztését, csak megágyaz neki, előkészíti, ahogyan a leirasban is benne van?
Köszönöm előre is.