Posts by Tiian

  Szia!


  Szerintem az optimalis, ha a kazamata karaktered blokkoló modban van, nagymesterrel vagy elittel gyogyitasz es vagy 3 samnittal, vagy ket samnittal es egy murmilloval harcolsz. A murmillo, vagy ha harom samnittal allsz fel, akkor az egyik samnit szintén blokkol.


  Egy-egy jobb baltahajito vagy skorpioharcos jo lehet blokkolo zsoldosnak, de altalaban elobbutobb jon alkalmasabb murmillo/samnit

  Sziasztok!


  Mivel ez a csapat válaszol topik, ezert nem valaszolok, hanem kerdezek a csapattól :


  Ugye jól gondolom, hogy a mostani frissítés meg nem tartalmazza a lobby fejlesztését, csak megágyaz neki, előkészíti, ahogyan a leirasban is benne van? ;)


  Köszönöm előre is.

  Sziasztok!


  A porcius droppok nalunk is eltuntek, mi tobb, az utobbi idoben altalanossagban is lenyegesen, kategoriakkal rosszabb a drop minosege. Tudok olyanról s23on, aki Nodens helyett Cassit csapkodja a drop miatt... Szoval nalunk sem fenékig tejfel minden.


  A csatamotor is ugyanugy kaki nalunk is, ne higgyetek, hogy nalunk nincsenek megmagyarázhatatlan veresegek, ó dehogynem. Sőt, az utobbi idoben mar a ctben is hatalmas szoras van, osszessegeben 10k+ kulonbsegek lehetnek ugyanazon ket karakter csataiban. Nem értjük mi sem, csak pislogunk.

  Igen, a bónuszt megkapja, de tőled nem visz semmit. A bonuszt nem te adod, a felszerelesed nem kopik, csunyan mondva neked nem fáj sehol... Esetleg azt nezd meg kerlek, hogy a statisztikaba beszamit-e, mert azt nem tudom.

  Grandpeti: annak, hogy Téged rögtön megtámadtak reg után, ne haragudj, de semmi köze nincs a szerverek közti különbséghez, ez nem abból fakadt, hanem valakinek a gerinctelen, kisstílű, bosszúálló, megkockáztatom, rosszindulatú viselkedéséből. Hidd el, a speedszervereken lévő emberek közül messze nem mindenki ilyen, sőt! :)


  Elég sokszor felhozzátok, hogy speedszerverről kaptok egy nap egy embertől tizenhuszon támadásokat. Úgy tudom, hogy egy támadás után valamennyi ideig a karakter védve van egyéb támadásoktól. Ez normál szerveren fél óra (?). Speeden ezek szerint 6 perc… ezalatt nincs sem újabb rablás, sem felszerelés kopása. Az 5. támadás után újfent nincs sem rablás, sem kopás… az én meglátásom szerint ennyi támadást akkor is kaphatnátok, ha a normál szerverek nem lennének kihaltak, és onnan is érkeznének támadások. Nem vesztenétek kevesebbet, és a speedesek sem tudnak többet támadni, rabolni, mint a normál szerveresek, legfeljebb a lehetséges támadások hamarabb, rövidebb idő alatt megtörténnek.


  Ha valaki 20x jön rátok, az 5. után már csak a saját felszerelését koptatja, nem?

  Sziasztok!


  Dirnon, a vadfarmos rendezvényhirdetesnel irod, hogy:


  "

  Tojás vadászat!

  Amikor a Húsvéti Nyuszi szaladgált a fűben a kis kosarából néhány színes tojás kiesett.

  • Az ellenfelektől többféle színű, eltérő tulajdonságú tojásokat lehet majd kapni.
  • Ezeket a tojásokat bármikor felhasználhatod majd, a rendezvény időtartamán kívül is.
  • A tojások elsődleges dropként érkeznek majd."

  Igazabol a lényegen pont semmit sem befolyásol, de a legutobbi frissitesnel nem az volt, hogy a tojasok másodlagos dropkent jonnek?

  Nálunk tegnap az egyik kollégának 25+ próbálkozásra jott ki az inferno tekercs... :) termeszetesen osszessegeben kell érteni, talan mar a harmadik - negyedik event, amikor próbálkozik vele... :)