Posts by Tiian

  :D


  Köszönöm, Dirnon, de en csak vicceltem, analóg, mintha megkerdeztem volna, melyik a kakukktojas:


  A. Kakukktojas

  B. Kakukktojas

  C. Tyúktojas

  D. Kakukktojas


  :D


  Szép napot!

  Sziasztok!


  En pedig azt szeretnem kerni, hogy legyetek szívesek nem osszemosni az S23-at a HH-val, a szervernek egy jelentős része (meg ha a kisebbik is) NEM tudott/akart/volt hajlandó azonosulni a HH-val, ennélfogva nem is képezi annak részét...!


  Köszi elore is!

  Ha normalba mész, akkor ott az ellenfeleid a Te szintednel kb27-28 szinttel alacsonyabbak lesznek, es kb ez lesz a max szintje is a targyaknak, amiket kaphatsz, tehat az elotagok nem johetnek szóba. A közepesnel a kapott ellenfelek szintje ugyanaz lesz, mint a Tied, igy itt mar elofordulhat, hogy használható alvilági elotagos teki eshet.

  Szia!


  Tulajdonkeppen 100as szinttől mar erdemes, amint le tudsz menni alvilagba, az mas kerdes, hogy az elejen varhatoan utotagtekercsekre lehet erdemben szamitani, hisz az ertekesebb, használhatóbb elotagok a 113as szintű sebastianus-szal kezdodnek.

  Sziasztok!


  Pollux, szabad menteni is, es akkor nem raboljak le az embert, ugy, ahogy mindenki mas is csinalja... Ha engem lerabolnak, en is csak magamra vagyok mérges... Amugy szerintem lefele azért tartottak meg, hogy ne lehessen rabolni , hogy a magasabb szintű ne tudjon visszaelni az erofolenyevel. Felfele meg 20 szint csak akkor átüthető, ha a fenti nincs eleg jól osszerakva, szerintem.


  Kulonben tudom jól, rolam van szó, elarulom, nem a rablasert csinalom, ami idefent kb apropenz... :)

  Sziasztok!


  Nem, Dirnon, ez az ominózus eset most egy 100-as szint alatti karakteremmel történt, szoval dp ruhanak nem lehet köze hozzá.

  [mod='Shaiyla']Figyelmeztetve[/mod]
  A hozzászólás az én nem megfelelően intézett válaszom miatt jött létre, ezért a figyelmeztetést visszavontuk!

  Dirnon

  Sziasztok!


  Miert van az, hogy provin a tegnap kapott tamadasokra szerettem volna "valaszolni", es egyes jatektarsaknal tamadas helyett az alábbi uzenetet kapom:


  Nem lehet harcolni. Próbáld meg később vagy válassz másik ellenfelet.

  Nagy számok törvénye... Hatosaval inditva ki tudja hany kovacsolasbol jon ossze az ilyen. Nekem a jol emlekszem, osszesen 30 inditasbol sikerult 3db gaias földet kihozni, 5%körüli sikerrel...

  Rock, ne keverd az arany elcsomagolasat a lejaro targyak atforgatasaval. Aki odafigyel, hogy ne jarjon le semmi, az igyis, ugyis odafigyel, de nem mindegy, mennyi meloval jár...


  [mod='Shaiyla']A topicokat összevontam.[/mod]

  Sziasztok!


  Néhány további fejlesztési javaslat:


  Az alvilági imával elérhető plusz regeneráció ne az imára következő nap 00:00-kor kezdődjön, hanem amikor az imára következő napon lemegyünk az alvilágba, és legfeljebb a következő éjfélig tartson. Ennek azért volna értelme, mert normál sebességű szerveren az imádkozás után kapott bónusz a teljes következő napon érvényesül, viszont speedszerveren csak 4óra 48 percig, vagyis éjféltől hajnalig lefut, amikor a játékosok 99.9%-a offline, de a kétszeres sebességű szervereken is délutánra már lecseng, mikor munka után már lehetne játszani.


  A csomagokat lehessen felülről szűrni, vagyis lehessen beállítani olyan szűrőt, ami csak egy adott színminőség ALATT mutatja a tárgyakat.


  A csomagok közt a tárgyakat egy alattuk lévő checkbox-ot kipipálva lehessen egyenként kiválasztani, és esetleg egy átcsomagolás gombbal pk ellenében a lejárókat átforgatni. Ez mindenkinek nagy segítség lenne, sebességtől függetlenül.

  Szia!


  Szerintem az optimalis, ha a kazamata karaktered blokkoló modban van, nagymesterrel vagy elittel gyogyitasz es vagy 3 samnittal, vagy ket samnittal es egy murmilloval harcolsz. A murmillo, vagy ha harom samnittal allsz fel, akkor az egyik samnit szintén blokkol.


  Egy-egy jobb baltahajito vagy skorpioharcos jo lehet blokkolo zsoldosnak, de altalaban elobbutobb jon alkalmasabb murmillo/samnit

  Sziasztok!


  Mivel ez a csapat válaszol topik, ezert nem valaszolok, hanem kerdezek a csapattól :


  Ugye jól gondolom, hogy a mostani frissítés meg nem tartalmazza a lobby fejlesztését, csak megágyaz neki, előkészíti, ahogyan a leirasban is benne van? ;)


  Köszönöm előre is.