Posts by ordogi

  Előbújt Potroha nagy keverő mester is, ne hogy már kimaradjon. Ő meg az előbb írt írásomat zárolta! Csak nevetek rajtatok. Na ki jön még?:) Csak nem az Adrián voltatok GF fejtágítón? Remélem maszk és távolság meg volt:)

  [mod]Figyelmezetve[/mod]

  Szép estét!


  Tisztelt játékos - és fórum társak!


  Úgy látom lejárt a glad. csapat hosszúra nyúlt szabadsága. Megjött Shaiyla és 40 perccel ezelőtt lezárta a 2020.08. 18-án kelt írásomat! Eddig topicot zártak be, most már egy postot is. Vajon ez mit jelent? Mi az , hogy bezárják az írásomat? Annyit látok, hogy nem lehet lájkolni. Tudod Shaiyla hatan lájkolták és egyetértettek a tartalmával.Te ezt mikor fogod elérni? Nevetséges vagy és az is amit csinálsz. Olvastad az írásokat? Voltak felvetések, kérdések azokra semmi válasz. 3 hónapja meg sem szólaltok. Voltak itt - ma is - személyeskedések, nem éppen megfelelő stílusban, semmi reflexió. Az én írásomat meg zárolód. Persze tudom, meg kell felelned a GF-nek, mert aztán majd nem tudod a szabad idődet mivel eltölteni önként és minden ellenszolgáltatás nélkül! Csak így tovább! Még sokra viszed!!!!:)


  Figyelmeztetve - Potroha

  Tisztelt játékos és fórumos társak! Néhány gondolatot szeretnék megosztani veletek. Ez a fórum most már több mint 2 éve kezdte pályafutását. Az elején eléggé mozgalmas volt az élet, nagyon sok javaslatot tettünk - megtalálhatók a fórum topicjaiban -. többek között azokat is amiket ti az elmúlt 2 hónapban felvetettetek. Ezek közül semmi nem változott. Legfontosabbnak tekintettük, hogy a normál és a speed szervereket összeengedték, ami adott egy pofont az esélyegyenlőségnek. Aki nem játszik, persze az nem fogja fel, hogy ez mit jelent. Britanniában még mindig nincs kazamata - 2 év után -. Érkezett javaslat a szerver összevonásokra is. Sorolhatnám még a javaslatokat , akit érdekel rákereshet. Tudom, hogy a mi javaslataink csak egy a sok közül és a fejlesztők nem foglalkoznak vele amíg nem érkeznek hasonló javaslatok a többi nemzettől. Folyt itt az élet aztán jöttek a figyelmeztetések, tiltások, mert kritizálni mertünk, mert egy topicban véleményt mondtunk a sok esetben cinikus, lekezelő, hozzá nem értő ,vagy éppen napok múlva a glad. csapattól érkező a válaszokat. Provokációnak és cirkusznak tartották a hozzászólásainkat. Sokan itt is hagyták a fórumot, sőt a játékot is befejezték. Többször kértem a csapatot, hogy közöljék velünk javaslataink közül mit továbbítottak, milyen tartalommal és milyen választ kaptak rá. Potroha azt válaszolta , privát levelezést nem hoznak nyilvánosságra. Elképesztő, és ő a manager! A javaslataink a miénk és jogunk van tudni a tartalmat és a választ! Nem, - már elnézést - nem a fejlesztők felé történő, hithű vallomására vagyunk kíváncsiak. Az valóban privát dolog! Már ott tartunk, hogy felhívták a figyelmünket ne ismételgessük a javaslatokat, qvázi előírják miről nem írhatunk! Döbbenetes! Ez a topic mostanában, de egyébként is a leginkább látogatottabb. Utána néztem. Ez év május közepétől a glad. csapat ebbe a topicba meg sem szólalt, pedig sok észrevétel, javaslat, kérdés érkezett, viszont 6 hsz-t áthelyeztek, és ha jól számoltam 3-4 figyelmeztetést kiosztottak. Februárban bezárták a" játékos kérdez, csapat válaszol " topicot. Ergo már kérdezni sem lehet. A játékosok között működik a fórum. Felvetődik a kérdés: szükség van-e rátok? Egy ember elég, hogy bejelentse új szerver indul, boldog nap 2 hetente, eventek ideje etc. Nem feltétlen muszály és nem várom el hogy szabad időtöket , minden ellenszolgáltatás nélkül ilyen " haszontalan " dolgokra fordítsátok!

  Tisztelt játékostársak! Gondolom a csapat nyaral ezért nem reagálnak az írásokra. Több hete meg sem szólalnak, csak ha boldog nap van, eventet jeleznek előre, vagy mint most is bejelentik, hogy új szerver indul. Na erről nem beszélek, mert ismét tiltás lenne a vége. Szóval. Többször szóba került ez a 20%. Magam és mások és a csapat is elmagyarázta, hogy kell ezt érteni! Minden egyes csatánál 20% esély van kovácsolási eszközök találására. Semmi köze ahhoz , hogy hány csatát vívsz,

  Szép napot! Ezt a dolgot többször is felvetettem a csapatnak amióta indult az új fórum.. Válaszukat vissza lehet keresni, engem már nem érdekel itt tulajdonképpen semmi. Február óta zárva van a "játékos kérdez, csapat válaszol" topic, Nem hinném, hogy más országokban ilyen megtörténhet.

  Már 4 hónapja zárva a csapat válaszol topic. Kérdésemet itt teszem fel: Szükség van arra , hogy minden kattintásra feljöjjön ez a mentsd meg az azonosítód felirat? Nem lehetne, hogy a bejelentkezéskor jelenjen csak meg?

  Szép estét!


  Lejárt a 3 napos tiltásom. Mi az indok? Tessék! :

  You have been warned by Potroha:

  Fórum szabályzat többszörös, ismétlődő megsértése (provokálás, off, kitiltás megvitatása)


  Az írásomat törölték , a kérdésekre nem válaszoltak. Értjük ugye? Most már a figyelmeztetés, tiltás mellett megjelent a radír is! Bravó! A GF-től kapjátok a piros pontokat ugye? Potroha még mindig nem érti, ha valaki tiltást kap akkor sem a privát levelet, sem a fórum írásait nem olvashatja a tiltás lejártáig - pedig már elmagyaráztam neki - . Ergo jegyet csak a tiltás után válthatnék, de akkor már mi értelme, meg egyáltalán annak írjak jegyet aki tiltott? Nevetségesek vagytok!


  Most egy hetet kapok? Talán egy hónapot? Vagy végleg? Gyerünk csapat tegyétek a dolgotokat:)  [mod='Shaiyla']Figyelmeztetve[/mod]

  Dispater teljesítse 3x ( első sikeres teljesítés után a ruhát megadta legalábbis úgy néz ki ,(elválik majd felvételnél) ; +2 szer leverhetem még azaz 3 .ik ütés után dobott ki az alvilágból )


  anno kb 2 évvel ezelőtt supportra is írtam ugyanezen hibajelenséget azóta sem kaptam érdemi választ , hogy ez, hogy lehetséges .

  Mint ahogy anno nem kaptam érdemi válasz a supporton itt sem kaptam ! Hovatovább az egyoldalú 1% sikerességű kovácsolásra sem! Köszönöm

  Nyugalom! A magyar szerverekről ezrével érkeznek a fórumra a különböző hiba felvetések, kérdések,javaslatok majd sor kerül a te írásodra is. Egyébként sem várható el , hogy önkéntesek, szabad idejükben minden ellenszolgáltatás nélkül teljesítsenek. Önkényesen topicot zárnak be, mint valami nagy urak. Egyszerűbb bezárni , mint törölni, vagy áthelyezni az oda nem illő írást. Nem beszélve, ha nincs kérdés nem kell válaszolni!


  [mod='Shaiyla']Figyelmeztetve[/mod]

  Köszönöm Shaiyla az újabb tiltást! Megtaláltad helyed és szereped , remélem húsvétra megkaptad a Júdás pénzt a fejlesztőktől! . Azt gondolod, hogy ha tiltasz, bocsánat, figyelmeztetsz -aminek a következménye a tiltás - igazad van? A fejlesztőkkel legyetek határozottak. Persze akkor elmarad a jutalom. Kevesek vagytok és nincs is rátok szükség. Szégyelljétek magatokat! Jöhet a figyelmeztetés, tiltás!


  [mod='Dirnon'] Off, Provokáció - Figyelmeztetve[/mod]

  Talán dolgozni kéne és nem munka mellett játszani! A 4-5x szervereken játszók akik a normál és 2x szerverek játékosait támadják tehetnek egy szívességet.


  [mod='Shaiyla']Figyelmeztetve[/mod]

  Ki is az aki provokál? Én vagy ez az idióta

  OGG_StormyHoool (27) [OGG] - aki ma már 19x támadott meg? Persze a fejlesztőket ez nem érdekli, lényeg, hogy menjen a pénz nekik.

  Jöhet az újabb figyelmeztetés, tiltás. Én ide - kb. 10 éve -játszani, szórakozni jöttem, Nem azért, hogy néhány pubertás korban visszamaradt népművészeti edény szórakozzon velem. Most már hetek óta ez a két -

  xTiszteletesx (27) [OGG]

  OGG_StormyHoool (27) [OGG] -


  homokozóból kinőtt hős gladiátor, több szinttel magasabbról +90 sebzéssel megpakolva magát nem 5x betámad. Gondolom, minden támadás után vállon veregeti magát,hogy milyen jó játékos. Holott csak egy végtermék! A játékot rövidesen befejezem ez már minden csak nem játék!

  Csak jelzem, hogy ez a topic szabályzat ellenes. Tudom, mert én 2x próbálkoztam ilyen jellegű topic nyitással az új fórum kezdetének hajnalán - a sok figyelmeztetés elkerülése miatt -, aztán jött nagyasszonyunk a varázspálcájával és zárta, majd törölte mindkettőt, mielőtt bárki írhatott volna . Gyakorlatilag elolvasta a meg nem írt bejegyzéseket és úgy döntött ez nem kell, punktum. De, ha már a bezárásnál tartunk. A jelenlegi team ott tart, hogy megmondja mit írhatunk és mikor. Bezár topicokat , ne hogy kérdést írjunk, mert még válaszolni kell rá. Az már ugye munka, hogy a nem oda való írást át tegyék a megfelelő helyre, vagy töröljék. Zárás, figyelmeztetés, tiltás ilyen az élet a fórumon. Megcsináltátok. Gratulálok. Szerintetek hány játékos fórumozik? Mennyi hsz.volt és mennyi figyelmeztetés ebben az évben? Megnéztétek? Csak így tovább! Eljön az idő amikor egymással fogtok beszélgetni. Megérdemlitek a hímes tojást majd!

  Persze zárva a játékos kérdez , csapat válaszol topic. Akkor itt írom le . Sajnos sokat fogok bukni, de ez nem hat meg senkit. S18 ordogi karimmal történt meg és még most is ez a helyzet. Gyakorolni szerettem volna, felhoztam az aranyat , de a gyakorlásnál az összeg nem jelent meg csak az alkatnál, így nem tudok gyakorolni. Másik karimnál minden rendben működik.  Erő 614


  6.980.998 Arany button_disabled.jpg  Ügyesség 680


  4.752.550 Arany button_disabled.jpg  Fürgeség 680


  1.291.033 Arany button_disabled.jpg  Alkat 563


  833.886 Arany  Karizma 680


  4.752.550 Arany button_disabled.jpg  Intelligencia 680


  2.477.034 Arany button_disabled.jpg


  Elnézést, rájöttem, nem hiba. Elértem gyakorlásban a szint felső határát - szintx5 - ezért nem tudok gyakorolni!

  Tisztelt Dirnon!


  Sajnálom, hogy nem érted amit írtam. De, nagyobb baj az, hogy ferditesz és olyat adsz az irásomhoz, ami abban nem szerepel. Ez nem tisztességes dolog. Hol írtam én azt, hogy csak az arany maleficás tárgyak a lényegesek? A kérdésem így szólt: "

  Az event során található-e arany eszköz? Ha nem, akkor miért nem írják ki azt, hogy kívéve az arany eszközöket. Ez így hamís és félre vezető." Ezt írtad: "

  Másfelől pedig a bónusz úgy szól, hogy esély kovácsolást segítő tárgyak zsákmányolására, a játékban található megfogalmazás szerint esély "kovácsszerszám" találására. "

  Az arany maleficás eszközök is "kovácsszerszámok" csak éppen nem teszik bele az eventbe, tehát nincs esély a találására!


  E z utóbbi megjegyzésedre meg nem találok szavakat: "

  Akik pedig kiharcoltátok magatoknak a figyelmeztetéseket ne aggódjatok, hamarosan meg is fogjátok kapni.."


  Azt gondolom, hogy ezért a fenyegető , cinikus, provokáló kijelentésért szégyelld magad . Elvárom, hogy kérj elnézést mindenkitől.


  Tudom, hogy megint figyelmeztetést, sőt tiltást is kapok , de nem érdekel, ilyen hangot akkor sem fogadok el senkitől!  Ds.jpg


  [mod='Shaiyla']Figyelmztetve[/mod]

  Tisztelt Dirnon!


  Nem akarok jogi okfejtésekbe bocsájtkozni. Ez egy szolgáltatás , ami részben ingyenes -regisztráció - ugyanakkor sokan rengeteg pénzt költöttünk, költünk a játék folyamán rá. A pénzünkért elvárjuk, hogy tisztességes szolgáltatást kapjunk. A GF. nem ezt teszi, félre vezet bennünket, ígér valamit és azt nem teljesíti. Tudod ez olyan, mintha az ötös lottón csak 4 számot húznának ki , így aztán soha nem lesz 5 találat!


  Ezt írod: "...ahhoz pedig nem fűznék reményeket, hogy itt az ő válaszukat közöljük.."


  Ezt most is megdöbbenve olvastam, mint anno Potroha válaszát. Ha jól tudom a glad.csapat qvázi összekötö szerepet is betölt a játékosok és a GF. között.Ti tartjátok velük a kapcsolatot, továbbítjátok a javaslatokat, véleményeket amiket mi játékosok teszünk. A tőlük érkezett válaszok nekünk szólnak, mi az hogy nem közlitek a válaszokat?

  Megkerestem:  ordogi
  Intermediate


  Szép napot!


  Javaslom a támadási korlátok újbóli bevezetését. Véleményem szerint úgy kellene megoldani, hogy támadásokat csak ligán belül lehessen indítani - ez ugye maximum +-10 szintkülönbséget jelentene-.  A legnagyobb ellenzője egy justbeRo nevű játékos volt, aki magyar szerveren nem is játszott, de itt osztotta az észt!


  Szerintem nem is lett továbbitva a javaslat, mint ahogy sok minden a jelek szerint.