prościej ... Klon i najemnicy to osobne postacie każdego możesz ubrać w dowolny ciuszek "+)
Posts by Krzepki
-
-
-
-
Tak jak temat mówi Kiedyś to było

-
mnie się podobało to,że np; proszki , czy kamienie szlifierskie można było założyć na 1 lvl broni

pomysł z wprowadzenie magusa był fajny ale teraz to się go tylko używa żeby zrobić bronie na najemnikach na niskim lvl

-
-
obawiam się,że nie istnieje taki drugi item chyba ,że chcesz + 6 budowy

aa edit na toolsach istnieje coś takiego jak sufiks +5 on daje 2 budowy na czerwonym uszlachetnieniu daje 4 ;p
-
-
-
-
-
prawdopodobnie będzie kostiumowy (kostium Ra)
-
ha, miałem pisać,że z premium nie ma reklam a tu proszę jak się gF wycwaniło skasowało jedną z właściwości premium
Jakie możliwości daje Ci Centurion?
- Przy aktywacji połowa dziennego wynagrodzenia za pracę w stajni dla Ciebie i Twojej gildii
- 100% Mikstura życia
- 3% zniżki na budynek gildii za każdego uaktywnionego Centuriona w danej gildii (maks. 30%)
- Możliwość walki na arenie co 5 minut
- Zwiększoną ilość punktów wyprawy do 24
- Skrócony o połowę czas trwania wypraw
- Zwiększa regenerację punktów wypraw
- Maksymalna ilość punktów lochów podwyższona na 24
- Czas czekania w lochach skrócony o połowę
- Zwiększa regenerację punktów lochów
dowód na to że kiedyś tak było grafika z google
przejrzałem [Changelog] Zbiór aktualizacji gry i okazuje się ,że nigdzie nas nie poinformowano o zmianach w premium...
co będzie kolejne ? zmiana ilości pkt wypraw ? a może czas trwania z 14 dni na 7 za tą samą cenę

-
-
-
Download links: (version 4.1.0)

For CHROME :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from Chrome Web Store
For FIREFOX :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from Mozilla Add-ons
For OPERA :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from our Server
For EDGE :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from our Server
dodatek działa na paru przeglądarkach jak widać.
-
-
-
-
pomiń go i bij kolejnego
poza tym poza gwarantowanym przedmiocie z bosa nic innego nie ostajesz chyba,że satysfakcję pokonania