Witam czy ta reklama innej gry musi zasłaniac tyle miejsca niech ktos poprawi skrypt za 1 nacisnieciem X powinna znikac a nie pojawiać się co odświezenie ... to irytuje strasznie
Reklama
-
-
mialem wlasnie to samo pisac... troche mnie to denerwuje (ladnie to okreslajac)
-
u mnie pomogło zresetowanie programu do blokowania reklam
-
Uzywam Adblock zresetowanie nie pomogło ..
Rozumiem sens reklam bo coś nowego lecz powinno to działać w sposob ze naciskając X nie widzimy reklamy a nie ze pokazuje sie co kazde odświezenie inna xD -
probowalem bez addona dalej to samo resetowalem adblocki (mam dwa) dalej to samo....
-
Musisz zrobic tak ze nacisnasz na adblock i usuwasz daną reklame
wtedy dopiero działa .. -
ha, miałem pisać,że z premium nie ma reklam a tu proszę jak się gF wycwaniło skasowało jedną z właściwości premium
Jakie możliwości daje Ci Centurion?
- Przy aktywacji połowa dziennego wynagrodzenia za pracę w stajni dla Ciebie i Twojej gildii
- 100% Mikstura życia
- 3% zniżki na budynek gildii za każdego uaktywnionego Centuriona w danej gildii (maks. 30%)
- Możliwość walki na arenie co 5 minut
- Zwiększoną ilość punktów wyprawy do 24
- Skrócony o połowę czas trwania wypraw
- Zwiększa regenerację punktów wypraw
- Maksymalna ilość punktów lochów podwyższona na 24
- Czas czekania w lochach skrócony o połowę
- Zwiększa regenerację punktów lochów
dowód na to że kiedyś tak było grafika z google
przejrzałem [Changelog] Zbiór aktualizacji gry i okazuje się ,że nigdzie nas nie poinformowano o zmianach w premium...
co będzie kolejne ? zmiana ilości pkt wypraw ? a może czas trwania z 14 dni na 7 za tą samą cenę

-
Trzeba czekać na odzew jakiegos Moderatora czy coś bo to kazdy kraj ma ten sam problem
kazdemu to przeszkadza 
-
Właściciel platformy ma prawo umieszczać reklamy, dla przykładu produktów w swoim portfolio

Jednakże zgłosiłam to do odpowiedzialnych osób aby sprawdzono czy ten pop up został ustawiony prawidłowo.
Jeśli będzie jakieś info zwrotne, którym będę się mogla z Wami podzielić to odezwę się tutaj ponownie.
-
Okazuje się, że był to problem z adblokerami (które blokowały ciasteczka, ale nie banery, co oznacza, że ludzie z adblokerami widzieli reklamę stale a nie co kilka godzin).
Zespół ds. marketingu wyłączył reklamę na razie i analizuje sytuację.
Należy pamiętać, że nie wspieramy adblockerów lub podobnych addonow, więc technicznie jest to problem po stronie użytkowników.