za czym gracze którzy klikają tęsknią ???
bo ja npza zgraniem w ekipach i oczywiscie za tawerna oraz tym ze kiedys .....hohohohoho dawno temu widzialo kto Cie przelicytował
I za dawnym forum tęsknie gdzie 3 bany niesłusznie dostałem ![]()
za czym gracze którzy klikają tęsknią ???
bo ja npza zgraniem w ekipach i oczywiscie za tawerna oraz tym ze kiedys .....hohohohoho dawno temu widzialo kto Cie przelicytował
I za dawnym forum tęsknie gdzie 3 bany niesłusznie dostałem ![]()
Gram od tego okresu, gdzie nie było większych zmian "na minus" biorąc pod uwagę aktualizacje w grze. Nawet było kilka bardzo pozytywnych jak choćby magazyn surowców, czy wszystkie sloty kuźni/roztapiarki za gold.
Jednak porównując nawet ten stosunkowo krótki okres to dostrzegam, że strasznie zmieniło się podejście mentalne graczy do gry. Kiedyś było mnóstwo "życia" na forum gildyjnym. Ludzie spamili bez ustanku, były pytania co zmienić/jak i gdzie klikać, ogólnie sporo wymiany doświadczeń. W tym samym czasie jeden pisał poradniki do łaźni (ktoś inny je kasował xD). Jeszcze w tym samym czasie leciała wojna gildii i właśnie ktoś inny szabrował magazyn. Działo się po prostu. Ludzie chętnie przesiadywali w grze i warto było grać dla innych dzieląc swój czas.
Dziś niby grywalność jest ale w gildiach jakby więcej pustki. Gracze są, ale nie wiadomo gdzie... A wystarczy, że zbudzi się kilku tych najbardziej towarzyskich i już umilają rozrywkę pozostałym.
kocham Cie :0
kocham Cie :0
Sama nie wiem. Dzisiaj piszesz tak a jutro pewnie zedytujesz ![]()
Ja tam przeszedłem wszystkie przełomowe aktualizacje
Jak zaczynałem ,to jedyną krainą była Italia a najlepszym graczem na s15 był Pier_de_Katana
Najwięcej "życia na forum/w gildii" było w okresie wprowadzenia lochów i Afryki/Germanii czyli 20.08.2008 wszyscy dzielili się swoimi spostrzeżeniami, buildami itp
A pamiętacie co było po wprowadzeniu Brytanii, 2-3 dni pogawędek i cisza bo ludzie zdali sobie sprawę z tego, że kraina została zrobione na pałę i nie ma znaczenia czy masz 150 czy 200lvl bo i tak najlepszą opcją będzie klepanie Cassivellaunusa ponieważ gra nie oferuje odpowiedniego eq![]()
mnie się podobało to,że np; proszki , czy kamienie szlifierskie można było założyć na 1 lvl broni ![]()
pomysł z wprowadzenie magusa był fajny ale teraz to się go tylko używa żeby zrobić bronie na najemnikach na niskim lvl ![]()
Dobrze wspominam czasy, w których nie było Wojennej Hali Sław. Na forum funkcjonował oddzielny dział, w którym gildie walczące ze sobą zamieszczały raporty z każdej walki pomiędzy wojownikami obu ugrupowań. Po upływie czasu określonego w warunkach przebiegu wojny sumowało się ilość zadanych obrażeń bądź też ilość wygranych walk pomiędzy gladiatorami. Wygrana gildia otrzymywała punkty, które były dodawane do ogólnej klasyfikacji zamieszczonej na forum. Nagrodą była, dla niektórych "tylko", a dla weteranów, aż sama satysfakcja.
Kiedyś to było fajnie... Ryneczek od 1 poziomu, tawerna zamiast panteonu brało się w tawernie misje na oddanie przedmiotu, licytowałeś na aukcji drewniane tarcza i sellałeś po 2-3 razy drożej i tak się robiło mini kilera ![]()
Tak jak temat mówi Kiedyś to było ![]()
Kiedyś nie mieli nas w ...,
W ciągu roku były 2 aktualizacje a teraz jedyną nowością są nowe serwery które po miesiącu umierają![]()