Witam mam pytanie czymożna jakoś jednym kliknieciem z paczki przenieść do plecaka albo sprzedać wszystko nie tylko surowce?
Pytanko plecak/paczki
-
- PL
- kama0289
- Closed
-
-
Nie.
Możesz poczekać aż paczki będą wygasać, wtedy wartość przedmiotu w złocie zamieni się na złoto przy sobie.
-
Na szczescie - nie. Mozesz jedynie 1 kliknieciem skasowac wszystko jak np konczysz gre i nie chcesz sypac po zostawieniu konta.
-
Nie.
Możesz poczekać aż paczki będą wygasać, wtedy wartość przedmiotu w złocie zamieni się na złoto przy sobie.
tzn jak na zloto przy sobie?+ pytanko czy w domu aukcyjnym są przedmioty purpurowe?
-
Nie.
tzn jak na zloto przy sobie?+ pytanko czy w domu aukcyjnym są przedmioty purpurowe?
Jeżeli paczce (np. buty za 500 złota) skończy się czas to przez jakiś okres czasu będą "--:--:--" zamiast czasu co da Ci dodatkowe kilka minut (zdażyło mi się tak raz, uratowałem wtedy sporo paczek) na wyciągnięcie przedmiotu do plecaka, jeżeli nie zdążysz tego zrobić przedmiot zniknie, a złoto (w tym przypadku 500, bo taka wartość przedmiotu) pojawi się na głównej postaci, tak jak po wysłaniu wyprawy.
Tak, ale bardzo rzadko.
-
ok kolejne pytanko jestgdzieś na forum podane statystyki potworów z wypraw?
-
-
-
jak taki dodatek można ściągnać >?
-
Download links: (version 4.1.0)

For CHROME :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from Chrome Web Store
For FIREFOX :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from Mozilla Add-ons
For OPERA :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from our Server
For EDGE :• Gladiatus Crazy Add On 4.1.0 from our Server
dodatek działa na paru przeglądarkach jak widać.
-
ok już mam dzięki

+ pytanko jak przedmiot ma trwałość 0 to rozumiem że nic nie daje tak? jak ma np + 2 do władania bronią?
-
Jak ulepszysz do 200% to daje statystyki koloru wyżej
-
Odpowiedź na główne zapytanie zostało udzielone.
Tworzenie kolejnych zapytań w tym temacie robi z niego śmietnik.
Zamykam