Co do Twojego posta Bodzio, dziwi mnie Twoje nastawienie szczególnie przy fakcie, że sam jesteś również graczem. Co do zasad, rzeczywiście nie przeczytałem, ale nie oszukujmy się, czytasz każdy regulamin przed akceptacją i to na dodatek najlepiej kilka razy żeby niczego nie przeoczyć? Co do zasad zresztą pamiętajmy, że zasady w grze nie mogą być sprzeczne z prawem Polskim oraz UE. Są sprawy sądowe w których gracze dochodzą swoich praw i wygrywają. Poza tym nigdzie nie napisałem o skasowaniu konta, tylko zebraniu się by zamiast płakać na forum jak to źle i nie dobrze dla odmiany coś zrobić. Mogę tylko doradzić więcej empatii, chociaż kiedyś pokazałeś między nami, że ją posiadasz więc przypuszczam że też nie możecie zostawić tematu lub zgodzić się z nami, żeby ktoś tego nie wykorzystał przeciwko Wam. Co do osób krzyczących o wolontariacie powiem tylko jedno, oczywiście że jest to wolontariat i tak jak my akceptujemy regulamin tak admini akceptują, że będą się obchodzili z takimi upierdliwymi graczami jak my, więc wybaczcie robią to potencjalnie z taką samą świadomością. Tym razem GF wywiązał się dobrze z tej pomyłki, czy nasza akcja coś pomogła? Kto wie. Dziękuje każdemu zaangażowanemu, Bodzio możesz zamknąć temat, został już wyczerpany.
LowKing
PS Zapraszam do najlepszej gildii na serwerze 37-Glory :3