Rozmowy i pomysły dotyczące gry

• A co sądzicie o pomyśle automatycznych paczek?

Na RG byłoby kilka możliwości do wybrania np. 2040000, więc paczka na 2mln + vat, a po wybraniu takiej opcji automatycznie pojawiała by się w plecaku paczka na 2mln?

Mi zdarza się siedzieć po nocach, a nie zawsze jest ktoś kto może zrobić paczkę, a licytować wszystkich aukcji, żeby schować kasę nie należy do moich ulubionych rzeczy.

Wiadoma sprawa, że istnieją dobówki, ale nie w każdej gildii, a i ich ilość jest ograniczona.

• Automatyczne paczki? Doprowadzi to do tego, że walka na arenach będzie bezcelowa. Bo każdy spakowany, więc i bez większych zdobyczy golda. Exp'a stosunkowo mało a przecież trwałość spada.

"I don't say I'm the best, I just don't think there's anyone better than me." Jose Mourinho ^^<3

• Dodatkowo gildia byłaby wtedy potrzebna tylko i wyłącznie do pola treningowego.

Mistrz mógłby zaprosić graczy, rozbudować pole, a później wszystkich wywalić i zrobić gildie na jedną osobę. :)

• W dniu 23 kwietnia: 40% zniżki za pole treningowe+20% z bonusy zajączka/dynii+20% zniżka z eventu+3% strój Neptuna=83% taniej

"I don't say I'm the best, I just don't think there's anyone better than me." Jose Mourinho ^^<3

• Ostatnia równie dobra, którą pamiętam to magazyn surowców. Może to będzie początek do lochów w Brytanii, czy poprawienia systemu walk na arenach.

To prawda w sumie to magazyn na dodatki i bonusy też by się przydał. 8-10 slotów w plecaku to jednak sporo miejsca, a już pomijam trzymanie bonusów, przynajmniej tych >purpury to drugie tyle jak nie więcej.

Nie wiem czy -50% czas to trochę nie za dużo, ale się okaże.

Edited once, last by Jetor ().

• 120 poziom a ja nadal nie mam pełnego neptuna... :D
    No cóż, trzeba się zadowolić 80% ;> I tak dużo nie mam odłożone ;/

Nie wiem czy -50% czas to trochę nie za dużo, ale się okaże.

Przy 6 zakładkach roztopu to jak dla mnie mogliby nawet czas zostawić. Chociaż sam mam całą zakładkę pierścieni czy amuletów do roztopu

Est Solarus Oth Mithas

• Z powodu problemów ze znalezieniem naprawdę dobrych najemników na aukcjach pomyślałem sobie czy nie wprowadzić opcji "obozu szkoleniowego" czy jakkolwiek to nazwać, w którym za nie mało złota dałoby się wytrenować najemnika o porządnych statystykach.

Czas szkolenia takowego najemnika nie byłby mały, ale mimo wszystko byłoby to łatwiejszym sposobem niż czekanie czasami nawet kilku miesięcy na pojawienie się porządnego najemnika na aukcji.

• Jajka wielkanocne powinny mieć jednakową nazwę, tak by była możliwość układania ich w stosy. Zajmują sporo miejsca w plecaku. Te czerwone z rubinami można w sumie użyć z miejsca, ale te lepsiejsze tj brązowe (centurion jednodniowy) , czy nawet dodatkowe pkty wypraw czy lochów warto sobie przetrzymać do wykorzystania na później.

http://prntscr.com/ndwqnr

• Według mnie powinny się same sortowac w pakach dropisz i dokłada kolejną do stosu.

co do najemnikow to na aukcjach nie ma już nic od 120 lvl a to dlatego,że nie ma lochow w Brytanii.

• co do najemnikow to na aukcjach nie ma już nic od 120 lvl a to dlatego,że nie ma lochow w Brytanii.

A tam lochy, trudny dis i CT.

No to tym gorzej. Trzeba jeździć do Italii i liczyć na szczęście.

• Koledzy i koleżanki,

A co sądzicie jak by tak dodali nowy kolor ulepszenie ekwipunku ? Np czarny nazwa np. Hades

Oczywiście lepsze statystyki niż olimp ale wiele trudniejszy do wykonania tak aby gracze z wyższymi lvl mogli się wykazać w grze a nie tylko klikać wyprawy coś tak kuc i w kółko. Jakieś wyzwanie które mogło by sprawić aby gra była ciekawsza :)

Co sądzicie ?

• heh temat wałkowany za pewnie na kazdym serwie, gadalismy o tym na czacie juz gruby rok temu ;p

Opcja dobra, ale tak jak mówisz musiało by to być coś ciężkiego do zrobienia, i w granicach juz odpowiedniego lvla przynajmniej item 140/150+

• Van żółty nie xD Ale złoty lub taki złoto metaliczny to cool :)

Albo też kolega zasugerował proszki na wartość punktową kryta i bloku :)

Ja również myślałem nad czymsć takim:

Aby stworzyć nową lokacje podobną do Hadesu np Olimp właśnie

A zarazem jako kolor po pomarańczy dać ten złoty ktory byłby odpowiednikiem dzisiejszego Olimpu, a Olimp dac jak pro elo kozak kolor eq :)

oczywiście jak nowa lokacja to i nowe zwoje :) Nazwy przecież mogli by od boggów wziąć :D troche ich jest w mitologii greckiej i Rzymskiej :)