Nie piszcie ludzie o takich rzeczach.
Coś bardziej przyziemnego oni od 2 lat lochy dodają do Brytanii.
A wy chcecie żeby całkiem nowy system zrobili.
Śmiechawa. ![]()
Rozmowy i pomysły dotyczące gry
-
- PL
- Dyskusje
- Fruity
-
-
Dokładnie, nie prowadzą nowej mechaniki jak lochy zajmują im 2 lata( a wystarczy pozmieniać statystyki, dodać nowe zdjęcia i mamy lochy w Brytanii)
Należałoby prowadzić coś dla gildii bo teraz nie ma znaczenia w jakiej gildii znajduje się gracz bo każdy ma 20lvl pola
np
Orientuje się ktoś ile jestem w stanie otrzymać futra Cerbera(czerwone ofc) po przetopieniu Skriboniusza Sfinksa (oczywiście wykuty z 90% zniżką)??
-
Display More
Dokładnie, nie prowadzą nowej mechaniki jak lochy zajmują im 2 lata( a wystarczy pozmieniać statystyki, dodać nowe zdjęcia i mamy lochy w Brytanii)
Należałoby prowadzić coś dla gildii bo teraz nie ma znaczenia w jakiej gildii znajduje się gracz bo każdy ma 20lvl pola
np
Orientuje się ktoś ile jestem w stanie otrzymać futra Cerbera(czerwone ofc) po przetopieniu Skriboniusza Sfinksa (oczywiście wykuty z 90% zniżką)??
Pewnie nie tak dużo jak Ci się wydaje.
zauważyłem te materiały są zaniżone przy roztapianiu, ostatnio topiłem przedmioty z misji z hadesu na jakiś tam potrzeba było ponad 23 piekielne i po roztopie dostałem tylko 1.
Więc zrobiłem więcej testów i generalnie nic nie leci z tych przedmiotów. Z czerwonego lucka na którego potrzeba ~ 23 eliskiry (żeby wykuć) z roztopu leci jakoś 12-17 zależnie od farta.. więc teoretycznie 40-50% materiałów Ci się powinno zwrócić, a z hadesowi itemami to jest zagadka.. Powinieneś dostać ponad 15, na logikę ale jeżeli moje testy były prawidłowe to dostaniesz 15-20%//Wulgarne wstawki nie są mile widziane na Forum.
//Bodzio1992
-
Nie chce pisać ticketa bo czeka się kilka dni na odpowiedź. Bo coś mi tu nie gra z tymi składnikami z roztapiania. Wiadomo, że rękawice dają ok 20% składników a najwięcej jest z biżuterii.
Zapomniałem zrobić screeny z przetapiania i mam tylko 2

Przetapiałem Skriboniusz krótki sztylet Sfinksa
Podczas roztapiania itemów miałem 12-15szt futra Cerbera więc przy takich ilościach opłaca się rozmnażać składniki
a tu trafił się taki rodzynek, na którym jestem 1 futro do przodu
Na wykucie itemu potrzebne są 4 piekielne i 4 futra więc przy roztapianiu powinniśmy dostawać podobne ilości
-
Gucio, to slabiutko ten skriboniusz sfinksa
Ja na swoim połączeniu więcej wyciągłem 
-
Dla niższych poziomów do takiego rozmnażania polecam prefix Umbros

-
A co powiecie na pomysł dodania "zwierciadła duszy" do domu aukcyjnego?
-
Związanie duszy to powinno już lata temu zniknąć całkowicie albo chociaż dać te zwierciadła za złoto zamiast chore liczby rubinów, no ale to przecież Gameforge
-
A jakie możliwości ma ten wątek, tylko dyskusyjne? czy są jakieś realne szanse wgl że cokolwiek wyjdzie poza jego obszar i dojdzie do twórców gry?
-
Ten wątek powinien się nazywać niespełnione marzenia graczy gladiatusa

-
Nightmare może zaproponuj głównej administracji żeby coś zrobili z Magus Hermeticus , ulepszanie na wieksze kolory bo raczej teraz go nikt nie używa i tylko chopek się marnuje nam

-
King, używasiętego do 90 lvl xD A ulepszanie na pomki/ red? nie przesadzacie ?
-
Ten pomysł jest w planach. czekamy na realizację

-
po co to teraz ma być jak nic to nam nie daję
a tak to zawsze można go używać na wysokich poziomach -
Pewnie będzie to kosmicznie drogie i bardziej opłacalne będzie wykucie niż kilka prób ulepszenia u magusa.
No chyba że za pierwszym razem się komuś uda.
-
Pewnie będzie to kosmicznie drogie i bardziej opłacalne będzie wykucie niż kilka prób ulepszenia u magusa.
No chyba że za pierwszym razem się komuś uda.
Gdzie tam, lucka piekła na 1% 100x damy xD ile razy to siadało na 30 lvl to głowa mała
-
Bardziej czekam na połączenie s35 z s37 niż na tego magnusa

-
https://prnt.sc/ogjb4y a to co za dziadostwo dropi?
-
-
palka na 36 lv kosztuje 1485 mistrzu painta