aktualizacja idzie, a lochow w brytani dalej brak, LUBIE TO
Dyskusje na temat v3.2.0
-
- PL
- najlepszy
-
-
Przynajmniej jakaś jest a najbardziej cieszy to,że nie będzie trzeba marnować rubli na kucie/ roztapianie 6 przedmiotów na raz.
a o czasie kucia i roztapiania to nie wspomnę

-
Nie narzekajcie ta aktualizacja to najlepsza aktualizacja od długiego długiego długiego czasu..
-
Takie aktualizacje szanuje, no i gracze z x1 nie będą płakać że 2 dni im roztapia amulet.
-
Posty odnośnie nadchodzącej aktualizacji przeniosłam do osobnego tematu, aby było łatwiej komentować i zebrać feedback

Duzo młoteczków macie? Ja na PL tylko 7 srebrnych i 13 brązowych, a na EN 14 brązowych i 24 srebrne... raczej cienko chyba^^
-
skromnie na NL B= 90 S= 85
ale w końcu cena wzrośnie za młotki

-
80 brązowych, 73 srebrne
Może w końcu je wykorzystam 
Brakuje trochę tych lochów ale moze do końca roku dodadzą.. ;p
-
8 stacków młoteczków ;p bardzo cieszy to roztapianie bo będzie można topić na 6 slotów - będzie czym naprawiać itemki
A no i poprawiony boss kenta - zobaczymy jak to z nim będzie.
A lochy w brytanii kiedyś przyjdą
jak na ten moment plusik -
Mega aktualizacja, sama masa plusów, ale narzekać i tak trzeba...
Bardzo dziękujemy za aktualizację!

Amulety 2 dni? Raczej 3-3,5 dnia.

-
Aktualizacja jak najbardziej na duuuży plus

[mod]Na forum zabrania się używania wulgarnego słownictwa.
[/mod] -
No powiem że aktualizacja będzie zacna
-
Owszem kozak aktualizacja, nie wiem jak inni, ale ja czekam na lochy w brytani, i zrobienie czegos z przewagą lvla, tzn jak w CT jak ktos ma najmów o 5-10 lvli wyzej to juz ma nieziemską przewage choćby nawet w bloku

-
Fajnie przynajmniej już nie będzie trzeba czekać tyle na roztop xD oraz wszystkie sloty za gold czyli o wiele lepiej
-
A ludzie całkiem niedawno jeszcze za darmo rozdawali młotki :p
-
Jeszcze aktualizacja nie ruszyła a mi już proponowali kupno młotków za 1,5kk/szt.

Cena znacznie zawyżona, ale jednak zwiastuje pewną rewolucję w cenach dodatków czy składników.
Chociaż z drugiej strony to może poza cenami młotków nic się wiele nie zmieni. Red składniki nadal są pożądane i z pomki niewiele tego leci (czasem nic). Pomkami ludzie też mało co handlują (wiele się oddaje w gildiach).
Jednak sama aktualizacja super
Ostatnia równie dobra, którą pamiętam to magazyn surowców. Może to będzie początek do lochów w Brytanii, czy poprawienia systemu walk na arenach. -
to teraz przydaly by się eventy na kucie i lepszy lot składników/zwojów 😁
-
Aktualizacja zacna.

Posty odnośnie nadchodzącej aktualizacji przeniosłam do osobnego tematu, aby było łatwiej komentować i zebrać feedback

Duzo młoteczków macie? Ja na PL tylko 7 srebrnych i 13 brązowych, a na EN 14 brązowych i 24 srebrne... raczej cienko chyba^^
Wiadomo coś o nowych lochach może ?

-
Wiadomo coś o nowych lochach może ?
Jak będziemy miec info, którym możemy się podzielić to się podzielimy, jak zawsze

-
czy po upku aktywne przedmoty w roztapiarce automatycznie sie roztopia czy czas się tylko o 50% skróci???
-
czy po upku aktywne przedmoty w roztapiarce automatycznie sie roztopia czy czas się tylko o 50% skróci???
wygląda na to, że przedmioty aktualnie topione mają identyczny czas topienia bez żadnych zmian. Ale na pozostałych wolnych slotach śmiga aż miło