Level jest, a posępności zwój masz?
Mam nawet na wymianę xD
Mam nawet na wymianę xD
Mam nawet na wymianę xD
To czekaj zaraz się char plannerem pobawie xD
3x bonus +15 inty na biżu i starczy do momentu aż zamienisz jednego lucka posep na piekła dobijając pancerz i inte
problem jes taki, że seby nie mam, kupiłem pierścionek
No to antka ale szkoda pancerza ;p
Mam nawet na wymianę xD
Jakbyś chciał sprzedać to jestem chętny, mam itemki seby do roztopu też.
Pierek też mogę wykuć, na kostiumowym bede mial 1 slot wolny i -70% na skladniki ze srebrnym miechem jak coś.
ty to najpierw jakis lvl wbij a nie zmieniaj eq xd
No to zaraz wbije kolejny i kolejny, a EQ trzeba zmieniać.. dlatego pytam o propozycję
zanim dolecisz do 100 to gladka nie bd
Plan mam na maks 75, więc może jeszcze damy radę..
Chociaż lata mijają, a poziom niski i tak..
no to ja teraz troche do wyższych lvli ;p pobawiłem sie troche char planerem, i wyszło mi coś takiego
Czy można wykręcić więcej na 146+ lvl ?
podane wartości na 146 z max podstawami, ze szlifką na broni i mechanizmami na reszcie eq, proszkami na biżuteri
jest pewien ubytek w charyzmie i inteligencji , nie wiem czy to opłacalne, bloka wystarczy do 150 lvla natomiast kryta braknie juz na 148
czekam na opinie i komentarze
Widze że nikt nie ma żadnych propozycji ehh
Trochę logiczne, że nikt nie chce Ci wrzucać gotowego wzoru na eq. Każdy powinien mieć własny plan na wymarzone eq.
Co do tego wyżej to trochę słabo to wygląda. Zwłaszcza brak paktu na zręczność. Jak dla mnie pakt w pierwszej kolejności a dopiero dalej zabawa z maxowaniem stat+ utrzymanie dmg/pancerza/bloka/krytyka na optymalnym poziomie.
truskaweczka Jakie Pakty według ciebie są najlepsze ?
dodatkowe pkty władania bronią + zręczności poniekąd koniecznością na 100+ . No chyba, że ktoś woli więcej czerwonego w raportach xD
czyli Zreka zamiast +15% do szansy na item i zmiany zaleznie od miniEventów jesli jakis na % itemu to zwiekszenie tego by było łatwiej dorwac coś ciekawego
Dobra rozumiem dzieki za Rade
pakt paktem, chcący mieć podobny pancerz i dmg, nie jest możliwe zrobienie 50% bloka...
do tej pory używałem paktu na zadania, z kostiumem smoczym zadanka co 3 minuty fajnie sie klepie, co do czerwonych raportów, i tak jest ich duzo , chociażby ze względu na losowość lub większy lvl przeciwnika, ale jest sie nad czym zastanowić, tak czy inaczej dzieki truskaweczko za opinie
jeszcze mam dylemat odnośnie medyka, mam na nim jakieś lucki i prawie 50% bloka, ale czy to coś właściwie daje to nie wiem. postaram sie pewnie zrobić jak najwięcej uzdrawiania i krytycznego uzdr. tylko problem ze zwojami ;/
Sam medyk a medykobloker z wysokimi % na zablokowanie trafienia+uzdrawianie to dość znacząca zmiana jak dla mnie. Mniej obrywa a to już jest widoczne w walkach. W pierwszej kolejności wymaxowanie głównych statystyk na Nim, później wysoki blok oraz uzdrawianie i jeszcze pancerz. Krytyczne uzdrawianie pominę, bo raczej nikt tak bardzo się nie zagłębia.
Widziałam jeszcze medykoblokera (elitarny/arcymistrz) z niskim blokiem ale wysokimi obrażeniami z uzdrawianiem. Też ciekawa opcja. Chyba jednak wyższy blok lepiej się sprawdza bo w pierwszej kolejności ma leczyć a nie atakować, więc to trochę nieefektywne. Ale strategie są różne.
truskaweczka Obecnie mam 89lvl i jade na 1Tank 3x Attaker na jakim lvl polecasz zmienic na 3x attaker i 1x Medyk ?
To może inaczej.
Z początku każdy leci klon jako medyk +3x atakujący + bloker.
Tylko później lepiej zmienić: klon jako bloker (ubrany podobnie jak główna)+ 3x atakujący + medyko-bloker (uzdrawianie). Najlepiej zmienić gdy mamy mocne podstawy treningowe, ewentualnie sporo składników do częstych napraw.