Sub akurat chyba je chomikuje ;D Dusigrosz bardziej ![]()
Czyli tak jak myślałem
W kolejce teraz mi trochę stoi przedmiotów przez event, może coś powchodzi jeszcze ![]()
Sub akurat chyba je chomikuje ;D Dusigrosz bardziej ![]()
Czyli tak jak myślałem
W kolejce teraz mi trochę stoi przedmiotów przez event, może coś powchodzi jeszcze ![]()
Witam, posiadam 93 lvl i czy mógłby mi ktoś doradzić najlepsze eq pod ten poziom? Planuje cały set w pomarańczy. 3x biżu lucki delikatności, lecz co z resztą eq oprócz broni. Myślałem nad luciusami z sufixem zabójstwa, brutalności, sztuki walki, dekapitacji lub pójść w antoniusy (ale tutaj ciężko z sufixami bo lvl noszenia). Chciałbym, aby pancerz był na dobrej wartości, blok 50 % i kryt jak najwięcej oraz all staty wymaksowane. Sugestie?
Post przeniesiony do tematu zbiorczego
Bush
bizuteria delikatnosci, reszta to twojwybor , sztuk walki lucki nie sa zle , na twoj lvl ;] antek 1,max 2 tez ci sie przydadza ;] zeby podniesc obrazenia i krytyka, choc ta szansa na krytyczne trafienie jest BARDZO oszukana ![]()
https://s37-pl.gladiatus.gamef…f3e410308b8df097ab22eeb07
Co mogę jeszcze zrobić? Jak mogę przebić granice 200 obrażeń na tym lvlu? Jakieś szczególne itemy na niższe lub nadchodzące dla mnie poziomy? Bez kucia powyżej purpury póki co ![]()
https://s37-pl.gladiatus.gamef…ex.php?mod=player&p=19220
Brakuje mi już bloku, na co nahlepiej wymienić rękawice i pancerz żeby nadal mieć wybuffowane staty?
Szczerze? To czapkę i amulecik.
Amulecik na delikatnośći a czapuszkę możęsz na alleuja chociażby. Ale wchodzisz też na poziomy lucka niebios.
https://s17-nl.gladiatus.gamef…ex.php?mod=player&p=15678
co tutaj poprawić?
Na broń czekam z kuźni nie chce mi żadna na czerwonym wypaść ![]()
Witam! Co poprawić ? Wydaje mi się, że czas zainwestować w jakieś uzbrojenie w pomarańczy. Co najlepiej wykuć ? ;D
Kose antonius zabojstwa
zobacz 3 zakladke co tam jest napisane pod konto premium:)
TRENING skorzystaj czasem ..raz w roku starczy bo od 15 lv to tam nie zagladales ![]()
Witam ![]()
https://s34-pl.gladiatus.gamef…ex.php?mod=player&p=22422
moje skromne konto, zapytuję was jak to najlepiej rozegrać żeby wszystko grało, na 140 zamierzam ubrać kilka sebków posępnosci, pewnie bede musiał dołożyć za równo do klona jak i do głównej po lucku piekła, zeby grał blok i inta której pewnie i tak braknie ... do sebków piekła zeby ta inta była to jeszcze daleko;/
ktoś coś pomoże? jakies pomysły da? nigdy nie doszedłem do takiego lvla jeszcze ;/
Uważam, że jest kilka możliwości z eq. Oczywiście w każdej wersji wymaxowanie statystyk jest priorytetem.
Pierwsza opcja to wysokie obrażenia i krytyk. Wtedy niemal na pewno braknie bloku.
Druga możliwość to utrzymanie 50% bloku oraz krytycznych trafień (na pewno obrażenia dużo niższe niż w pierwszej wersji).
I trzecia możliwość to utrzymanie wysokiego bloku+wzmocnienie pancerza (obrażenia też na dość wysokim poziomie wraz z szansą na krytyczne trafienie).
Dodatkowo nie wiem czy zakładasz użycie paktów (i jakich), czy też nie. I kwestia taka, że dla jednego 45% bloku to dużo - dla innego wydaje się mało. Jest jeszcze kwestia czy zakładasz wykucie eq na 140 poziom i tylko podmianę itemów na sebki piekła po osiągnięciu poziomu, czy raczej godzisz się na późniejszą przebudowę większości eq?
ciągle zamierzam coś kuć, narazie wybiegłem w przód tylko do tych sebków posępnosci, to kwestia jakiegos miesiąca pewnie zanim 140 wbije .. ;x
ponad miesiąca xd
no pakt na wb oczywiście, narazie korzystam z paktu na zadania bo mam duzo czasu, ale pakt na zrk tez wchodził by w gre, na ten moment braknie mi zręcznosci jak go odpale, sebki posępa mi wymaksują zrk , ale wtedy spadnie inta i tak w kółko...
zastanawiam sie właśnie nad tym blokiem, czy te 50% coś da, a niżeli 40% i wiecej dmg i panca moze dac więcej ? wszystko to i tak losowość ale nie wiem jak wyglądają wyprawy na 140+ , cillarius daje czasem popalić
Na ten moment, z 3 luckami i 5 sebkami ziemi, bloka mam idealnie na styk przy uszlachetnionym eq, więc licze sie ze z założeniem sebka posępnosci bede musiał dołożyć jakiegoś lucka, nie chce zakładać lucka ziemi bo to sie mija z celem cofanie sie do starego eq ![]()
Jest wiele sposobów, izi możesz mieć i 50 bloku i 50 kryta wysoki pncerz i obr ![]()
no wlasnie na 140+ to juz chyba nie bardzo, przynajmniej ja nie mam pomysłu ;/
Nie masz pomysłu? sprawdź sobie eq dzojca z s25
całkiem niezłe obroty , full blok i kryt a i pancerza zacnie ![]()
Nie masz pomysłu? sprawdź sobie eq dzojca z s25
całkiem niezłe obroty , full blok i kryt a i pancerza zacnie
robienie inty eq samotności niezbyt trafione na tym lvlu, a robienie stat kosą... kosa ma dawać obrażenia a nie %. takie obrażenia miałem na 133lvlu z ambrozjusza dominacji a tu mamy za przykład 144lvl. kiepsko przemyślana postać
gościu....... kuj co uważasz ale kto powiedział że kosa nie może dawać %? XD pokaż lepsze eq jeśli zdołasz
pozdrawiam
https://s37-pl.gladiatus.gamef…ex.php?mod=player&p=19220
Da się to jakiś rozplanowac niż to co jest w załączniku?
Level jest, a posępności zwój masz?