Daha önce TR illerinin kendi arasında birleşiminin onaylandığı ve tahmini olarak 2018 yılının sonuna kadar yapılacağı söylenmişti.(İnanmayan var ise eski yöneticinin mesajlarına vs bakabilir) üzerinden kaç yıl geçti daha yeni başladılar.Maalesef bu oyunda aktif oyuncu sayısı çok az olduğu için (malum artık online kişi sayısı görülebiliyor illerin bazılarında 3-5 oyuncu bile yok) şirketin diğer oyunlarına göre gösterdiği ilgi geride kalıyor.
Posts by Hyperion
-
-
buradan yardım alamazsın destek bileti açman gerekiyor.
-
maalesef o dediğiniz şekilde bir işlem yapılmıyor.
-
Bir sorum olacaktı. Başkasının ruhuna bağlı atıyorum 25 adet altın tavşana 1 ruh aynası basarsak tüm tavşanların ruh bağı mı siliniyor yoksa sadece 1 altın tavşanın mı ruh bağı siliniyor?
2 yıldır oynamıyorum,eğer yeni bir gelişme olmadıysa sadece 1 tane ruh bağı siliniyordu. (muhtemelen halada böyle devam ediyordur)
-
Ama bak orda yaz8yirki izinsiz devir edilen hesaplar yazıyor
lobi sistemi ile hesap devri kavramı kaldırılmıştır,izinsiz (haber verse de devir yapılmıyor ama habersiz devir edende) olursa işlem yapılacaktır demiş sonuç olarak hesap devri izinli/izinsiz yapılmıyor işin özü.
-
aslında çok daha öncesi var ancak nisan 2018de (birleşimin olacağı tarih nisan değil bu sözlerin söylendiği zaman dilimi bu) illerin birleşeceği,ürün müdüründen (söylenilen en yetkili kişiymiş bu konularda) pro arenaların ayrılacağına dair söz alındığı vs söylenmişti.üstünden 2 yıl geçti hala birleşecek öyle düşün işte şu oyunu oynuyorsanız üzülerek söylüyorum şirketten bir beklentiniz olmasın,beklenti içine girerseniz hayal kırıklığına uğrayan siz olacaksınızdır..şirketin maalesef bildiği tek şey hiç aksatmadan her 3 ayda bir yeni il açmanın ötesine gitmiyor.Buraya yıllarca farklı öneriler vs yapıldı,forum yetkilileri derleyip şirkete iletti hep,ancak iş iletmeden öteye gidemedi (karşıda iletilen istekleri yerine getiren kimse yok,ben iletilenlerin şirket tarafından okunduğundan beri şüpheliyim aslında kısacası fazla bağlanmayın şu oyuna sizin için en faydalısı olacaktır.selametle.
-
Merhabalar,ufak bir sorum olacak ; bir kişiye günde 5 kere saldırı atabiliyorduk (başka ilden saldırı gelse dahi) fakat bir hesap düzenli olarak günde 6-7 tane saldırı atıyor.Altın alamasa bile bunun nasıl mümkün olduğunu merak ettim.Eğer bir güncelleme kaçırdıysam bilgilenmek istedim.
yukarıdaki yazışmaya istinaden de naçizane fikrimi yazayım : en iyisi oyunun agresif yakut satma politikasına karşı durup para harcamamak.yıllardır 'yahu şu eşya satma işine bir çözüm bulalım,oyuncunun kalmadığı illerde mecburen nazarlık alıyoruz ve özellikle yeraltına girince bazen 70 sayfa eşya oluyor.Eşya siler gibi silsek ve altını üstümüze gelse olmaz mı?' denildi mesela,hala aynı.arada 10 seviye farkın olduğu rakipler ile eşleşmek ve diğer sorunları yukarıda da yazmışlar.İttifakımda bulunan 2-3 kişi için oynuyorum ama o kadar.
aynı oyuncu 5'den fazla saldırı atabilir ancak sadece 5 saldırıdan altın vs alır (5 saldırıdan sonra altın yada eşya dayanıklık kaybınız vb) olmuyor.onun dışında yaptığınız öneri ve benzerleri yıllardır söyleniyor ancak her şeyde olduğu gibi bir gelişme yok. (3 yıldır il birleşmesi yapacaklar öyle düşünün işte ) şirketten bir beklentiniz olmadan oynayın yoksa sonuç hayal kırıklığı olacaktır kendi adınıza.oyunda bol şanslar dilerim
-
Merhaba yeni il tahmini olarak ne zaman açılır
ayın 28inde
Ağzını hayra açsan İl birleşimi istiyoruzzz İl açılması değilll
il birleşimini şirketinde istemesi gerekiyor,şirket onun yerine bıkıp usanmadan her 3 ayda bir (bakınız 6 gün sonra il 40 açılıyor çok lazım gibi) yeni il açıp (sanki bunu sırada bekleyen binlerce oyuncu var gibi) duruyor. .en son 2018 yılı bitmeden yapılacak denildi üzerine 1 yıl geçti hala yapılacak abla sen biran önce 200 olup kurtulmaya bak (bana kalsa şu anda kurtul derimde ),başka en ufak bir beklentin olmasın şirketten yoksa sonuç hüsran olacaktır.hala inatla oynayan bir avuç insana selam olsun,kolaylıklar dilerim.
-
moderatör beyler ve bayanlar bu kasa yaparken bana anlık saldırannlardan bıktım sattığım gibi dalıyolar gidiyo 120k lar.
oyuna kendi leveli ve yükseği levellere kişilere dalınmasına izin verilsin ve şu herşeyi sat butonunu bekliyorum ama gelmiyor
1 yıl önce yapılacağı (sözde) söylenilen şeylerin içerisinde bu da vardı ama bu oyunda pek çok şeyde olduğu gibi buda yalan oldu.bu oyunu hala oynamaya devam ediyorsanız şirketten pek bir beklentiniz olmadan oynamaya çalışın (beklenti içerisinde olursanız sonuç hüsran olacaktır)
-
arenalardaki saldırı seviye aralığına da bir çözüm bulsalar iyi olacak. (defalarca bu öneri oyuncular tarafından yapıldı ama şirket,değişiklikleri çok ama çok yavaş yaptığından henüz gerçekleşmedi) 14 seviye fark olmasına rağmen saldırı atılabiliyor (14 seviye farkı x5 eğitim birimi toplamda eğitim başı 70 eğitim puanı) hadi eğitim farkını geçtim 14 seviyeden kaynaklı eşya yüksekliğinden dolayı oluşan farkları,düşük seviyeli hesapların nasıl kapatmasını bekliyorlar acaba? (kapatmak mümkün değil iken)
Nemesis modum daha önce defalarca ilettiniz ama tekrar raporunuza bunu eklerseniz seviniriz.
-
sandıktaki eşyaları satma konusunda umut kesilecek bir şey yok,daha önce bunun yapılacağı söylendi.(yapılacak tabi ama biran önce yapılsa iyi olur,browser oyununda insanlar kısıtlı zamanlarını oyundaki başka şeylere ayırmak yerine bu sandıkları tek tek satmayla uğraşmaktan kurtarmalı)
-
@SLauGHTeR bulunduğun il aktif bir il görüldüğü üzere.birde girip 23-24-25-27-29-31 gibi illere bak ve şükret gerçi bu illerde aktif ama çaktırmıyorlar herhalde.
460bin itibarlı biri var 50 sirada oda 92 level. Bence çok aktif değil bana göre 7 günlük yüksek skorda.
senin bulunduğun ilin 7 günlük listesinin 50.nci sırasındaki olan kişinin itibarı,söylediğim illerin haftalık birincilerinin minimum 2 katı oluyor.anlıyacağın aktiflikten yıkılıyor il
-
@SLauGHTeR bulunduğun il aktif bir il görüldüğü üzere.birde girip 23-24-25-27-29-31 gibi illere bak ve şükret gerçi bu illerde aktif ama çaktırmıyorlar herhalde.
-
Bırak yeni il açılışında 200 kişi olmasını,tüm illeri toplasan 150 kişi yoktur herhalde (hesaptan bahsetmiyorum oyunu aktif oynayan sayı)
Merak edip sadece İl 1'e baktım.
Aktif Oynayan Sayısı 203
Premium Hesap Sayısı : 158
liderim kusura bakmayın ama aktiflikten kasıt bumudur? oyuna 5-10 dakika giren hesap ilde aktif diye sayılıyor ise oyunun bu halde olmasını anlıyorum demektir.burada size ahkam kesmek değil amacım ama,23-24-25-27-29- vs gibi illerin yüksek skoruna girip bir bakın isterseniz.in cin top oynuyor kavramıyla karşılaşıyor girip bakan.
-
Kusura bakmayın ama artık oyunu canlı tutacak hiçbir şey kalmadı..
Yıllarca oyundaki eksikliklere çözüm bekledik, il birleşimi bekledik ancak hep geçiştirildi, olmadı, yapılmadı.. Yüzlerce, binlerce kişi oyunu bıraktı.
Bu saatten sonra yeni il açıp 200-300 kişinin başlayıp 3-5 kişinin devam ettiği bir oyun olmaktan öteye geçemez maalesef..
ağzına sağlık.bırak yeni il açılışında 200 kişi olmasını,tüm illeri toplasan 150 kişi yoktur herhalde (hesaptan bahsetmiyorum oyunu aktif oynayan sayı) buna rağmen inatla her 4 ayda bir yeni il açmaya ve var olan oyuncuları 5-10ar şekilde illere dağıtmaya devam ediyorlar.Şirketin istikrarlı olduğu tek şeyde bu zaten,sektirmeden 4 ayda bir il açmak varsın eski illerdeki oyuncular bomboş illerde oynamaya devam etsin (il birleşimi olsa da sonuç çok değişmeyecek kısa sürede gene aynı,şartların herkes için eşit olduğu bir ortam sunmalı en başında...)
@SLauGHTeR alışsan iyi edersin.4 ayda bir yeni il geliyor.yıl sonuna doğru bir il daha gelecektir yani
-
Je suis d'accord.toutes les provinces doivent avoir une vitesse 5x.tout le monde devrait être sur un pied d'égalité.L'entreprise doit remédier à cette situation de toute urgence
-
oyun tarihinin özellikle 2 efsanesine selam olsun.dile kolay 10 yıldan fazla emek var.
-
neyse bir şey demiyorum
-
@MFB sırada bekleyen güncelleştimelerin olduğu yazıldı (bunların içerisinde sandık var mı bilmiyorum tabi) söylenen şey sandık sat olayının geleceğiydi.sıradaki güncellemenin içerisinde buda vardır ve hemen gelir umarım.
-
Benim Ricam Sandıktaki item satmak Kolaylaştırma Kolay kostumu giyince okadar çok doluyorki sandık dün 4,5 saat eşya satmayla uğraştım Şuan keşif ve zindan bile yapmak istemiyorum eşya gelecek diye :)Zaten Bize ayrılan sandık sayısıda az Çok can sıkıcı bir olay bu
Acilen sandıktaki sayfalara sat butonu gelmesi lazım bu kadar zor olmamalı bir eklenti getirmek..
kısa bir süre önce bunun yapılacağı söylendi (demirhanede tüm slotların kullanıma açılmasından sonra sırada bekleyen güncelleştirmelerin olduğuda söylendi) umarım yakın zamanda gelir bu sandık boşaltma olayı,saatlerce çantaya çekip satmakla uğraşmak browser oyunu için çok sıkıcı.