ve yine 5ledik bugünü de boş geçmedik istikrarı bozmadan ![]()

ve yine 5ledik bugünü de boş geçmedik istikrarı bozmadan ![]()
5 yada 6 üstü oluyor,ne azı ne çoğu hep aynı maşallah diyelim
gerçi 5-6ya sevimem lazım (dün paylaşılan 11 kez kaybediliş raporunu gördükten sonra)

istikrar abidesi maşallah.Hep 5 hep 5 ![]()
@noorey yok artık 11 kez kaybetmek nedir (Nasıl bir şans oranı bu ) .ben genelde 5.ncide geçiyordum yansımayı,sizinki rekor olmuş.(Yer altındaki başka bir npc olmuş olsa bir nebze anlaşılırdı (npcye göre daha düşük eğitim-eşya vs farkı denirdi) ancak kopya yansımayı 11.ncide geçmek izahı yok. Bu raporu Snape Lidere atın istiyorsanız,kendisi bu konuyu takip ettiğini söylemişti.(Şirketteki yazılımcılara iletilsin onlarda bu denli bir kayıbı ilk defa görüyorlardır sanırım)
hedef sayı:441 çözümü: 3+4=7 65-2=63 7*63=441
hedef sayı:754 çözümü: 9+9=18 5+8=13 40+18=58 13*58=754
il 6da kendisi
hedef sayı:626 çözümü : 40+6=46 7*46=322 322-9=313 2*313=626
hedef sayı:948 çözümü: 8*9=72 6*72=432 42+432=474 2*474=948
ilk soru= boş bir türlü ulaşamadım ![]()
2nci soru: hedef sayı :930
2+3=5 6*5=30 100*9=900 30+900=930

istikrarını bozmuyor maşallah.aynen devam...
aynı şeyi bende merak ediyorum (yazdığım mesaj taşınmadı silindi) konu dışında bir şey içermediği halde attığım yorum nereye kayboldu acaba ?
yazdığım mesajın içeriği Edynohe yi etiketleyip aynı resmi yansıma yenilgileri adlı konuyada atmasının iyi olacağını,takım liderinin o konuyu takip ettiğini söylemekti.
@EdynohE aynı resmi yansıma yenilgileri adlı konuyada atabilirsiniz,Snape liderin son yazdığı mesaja göre kendisi konuyu takip ediyormuş.Yansımayı sizde 5.nci seferde geçebilmişsiniz,yer altı 5 rakamını çok seviyor anlaşılan.
x1de 132 saatte eriyen nazarlıklar mevcut 85 saatte erise gene iyi
yalnız şöyle bir husus var,yapılan canlı yayın etkinliğinde pro arenaların ayrılacağı söylendiğinde (her il kendi arasında iller ile rakip) bu sebep ile eritme sürelerinin değişmesinin gerekmeyeceği söylendi.Herkes aynı sürede (rakibi ile) aynı sürede eritme yapabileceği için (Şirket kararını değiştirse bu durum değişebilir tabi ) 2-3 yıla belli olur artık ne olup olmayacağı.

gene 5 oluyordu bu kez 1 kıyak geçti.
This problem have for many years.Like most things, this proposal was ignored.

o alışkanlığın aynısı bana da yapıştı kaldı.Nazar değmesin istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz ilişkimize,sürekli 5letiyor
nasıl bir yansımaysa artık...

her zamanki tablo,oyunun istikrarını bozmadan çalışan tek npc'si yer altındaki yansıma sanırım.Oyuncuları yer altında acaba nasıl daha fazla yakut harcamak zorunda bırakırız diye düşünürken bunu bulmuşlar anlaşılan![]()