s58 olmuş olması lazım. Kontrol edebilirsiniz.
Posts by Stinson
-
-
Tebrikler :))
-
Tebrikler

-
Türk ili kalmadı, bütün serverlar global hale geldi.
Vulcan'da başlamanı önermem, ya eski bir x5 ilde başla ya da 2 ay sonra açılacak yeni ili bekle derim.
-
Çift vuruş ve isabet şansı hesaplamalarının linkini atabilir misiniz? Arşive taşınmış olabilir ya da ben bulamadım.
-
Hello everyone,
As you all know, most of servers merged into global servers. But new players can not register on these servers (i.e S58, S63)
My question is, will these servers be closed for registeration forever or is it temporary? If so, it has been 5 months since the merge, when will you think to open? A lot of friends asking me about this and we have 0 knowledge.
I'd like to be informed.
Thanks
-
crazy addon kullanmak sorun teşkil etmiyor değil mi?
etmiyor.
Etkinlikler TR saatine göre başlayıp bitmektedir.
Destek sistemini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Yani 12'de kostüm etkinliği başlayacak mı sorunsuz?
-
Stinson I don't know much about Brave, but what version are you using? 4.3.6 is bugged and did not worked on Chrome, it is advised to use version 4.3.7 that is fixed.
I can see Brave is running on Chromium, so basically, it should work, other than that, we would have to do some testing, and I can't really say if GCA can support every desktop browser.
I am using 4.3.7 version but it's bugged on Brave browser. I will try other browsers in weekend
-
Any Brave users? GCA does not even display on the screen at all. Haven't tried other browsers tho. Before updates, it was working smoothly on Brave.
-
Will there be any updates on CGA?
-
Display More
Merhabalar. Az önce craftladığım 125 seviye Lucius Cehennem kalkanı giymek için yönetici mührünü aktif ettim.
Aktifleştirmeden önce profilimde yer alan bilgi şu şekilde:
"
- Bu kullanıcı ana karakterinde maksimum 124 seviye itemleri kullanabilir.
- Bu kullanıcı markette maksimum 117 seviye itemleri görebilir.
"
Mührü açtıktan sonra bunların 2şer seviye yüksek sayılması gerekmiyor mu? Kullanmak istediğim kalkan 125 seviye olduğu için mührü açınca işe yarar diye düşündüm fakat bir şey değişmedi arenada kullanamıyorum? Yardımcı olabilir misiniz?
Yönetici mühürü item giymeni değil depodan,marketten, müzodan vs. item alırken 9 level sınırını 11'e çıkarıyor. Kendin basarsan ya da düşürürsen kendi levelinin +16 level üzeri itemleri giyebilirsin bu hiç değişmez. Ama diyelim ki 110 levelsin, marketten, depodan vs. maksimum 9 level yukarıdaki itemleri çekebilirsin (119 level) ama yönetici mühürü açarsan +11 level olur yani 121 level itemleri çekebilirsin.
-
-
20 dakikayla kaçırdık. Şans

-
Klasik Türk milleti, ego çatışmasından ilk kendi içimizde çakışırız. :))
-
Merhaba 103 levelim Sebastianus ya da cehennemV2 parşömen düşer mi bana yeraltı ortadan ?
ona göre bu etkinlikte kostümle gireceğim
Düşme ihtimali var. Yeraltında görevlerden gelen yeraltı itemlerini eriterek de bulabilirsiniz.
-
Hooop selamlar gördüm geldim
pokemonlar da benim yanıma gelebilir, hertürlü yardımı yaparım dersem yalan olur daha kendime bile yetiştiremediğim çok fazla şey var
Kaldern ve Pavard ile oynama zevkine varmak isterdim bende açıkçası 
S40'ta kapımız herkese açık. Pokemon falan farketmez, ne olursan ol, yine de gel.

-
Display More
Amaçım şakaydı sadece
herkes gibi bende kendi serverımın canlanması için caba gösteriyorum 
altın konusunda levelime göre iyiyimdir
https://www.hizliresim.com/qbyctf5 ben oyuna başlayalı sadece 54 gün olmuş ? ve 106 levelim günde 20 saat oyun oynadım 40 gün boyunca.
Ben başlayan kimseden malefiz beklentimde yok. Beni tanıyan bilen bilir zaten.
Hatta bu başlığın çok benzerini 1 yada 2 gün önce forumda ben actım.
Tebrik ederim dostum, böyle devam edersin umarım.
-
Ben 51 M veriyorum gel ahali ksskks

Server 32 reklam sunar.
Yanlış anlamanı istemem, çok da iyi niyetli bir arkadaşsın belli ki ama 106 levelsin, önce kendine yatırım yapman lazım. "50m'in yoktur" demiyorum, illa ki vardır ama kaç tane alabilirsin ki? 1-2-3-4?
Biz altını metafor olarak kullanıyoruz. Kaldern'in de benim de altınla, hammaddeyle, malefizle işimiz kalmadı neredeyse. Artık sohbet-muhabbet kısmındayız daha çok. Herkes oyundan zevk alsın, herkes sohbetimize ve muhabbetimize dahil olsun kafasındayız.
Biz insanlara altın yardımı yapıp kenara çekilmiyoruz, ittifakımıza yani kendi aramıza da alıyoruz. Fark bu sanırsam.
-
Hem Kaldern'le oynama fırsatını yakalıyorsunuz hem de altın malefiz sattığında 50m veriyoruz. Win/win.

Şakası bir yana, gelecek herkese kapımız açık, elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız aktif oynayacak kişilere.
-
Server 32'de başlamayı düşünürsen elimden geleni yapmaya calışırım.
s32'deki nickin nedir dostum?