GladiatusTR Genel Tartışma Başlığı

• Oyunun baglı oldug mail hesabıma gameforge dan gladiatus il bırlestırme tamamlandı diye mail geldii ancak bizim illerde bir degısıklık yok :)

Nemesis modum bizim iller hakkında gelişme varmı yada bız bırlestık haberımızmı yok :)

Oyun ile ilgili bilgi almak istiyorsanız ticket yoluyla oyun takımına danışabilirsiniz.Forumda şirketin bize bildirdiği bilgileri zamanı geldiğinde sizlerle zaten paylaşıyoruz.;)

• Herkese merhaba, direkt konuya giriyorum;

Aynı parşömenin farklı renklerinin bir anlamı var mı ? Mesela

https://prnt.sc/_K-wqjUyKyjq

Yukarıdaki resimde, 3 tane aynı isimde parşomenin 3 farklı rengi mevcut. Aynı parşömenin farklı renkleri herhangi bir şeyi etkiliyor mu ?

• Merhaba,

Sunucu birlesiminden sonra yakut satin almalari EUR uzerinden mi olacak? Yoksa TRY uzerinden almaya devam mi edecegiz?

• Merhaba,

Sunucu birlesiminden sonra yakut satin almalari EUR uzerinden mi olacak? Yoksa TRY uzerinden almaya devam mi edecegiz?

Merhaba,

Türk lirası olarak satın alacaksınız.

"Zor" diye nitelendirdiğiniz kelime düşüncede bitiremediklerinizden ibarettir.

28.12.2017 Nebiii

• Türk lirası ödemesi çıkması lazımken euro ödeme olarak çıkıyor bunun için ne yapmamız lazım

Vpn tarzı programla hiç bir şekilde giriş yapılmadı bir temas olmadı

• 12 nisanda kostüm festivali var 8)

13 nisan olmasın mı o dediğiniz?:/

ham madde ve parşömen yazıyor etkinlikte malefizli bir ibare yok maalesef. ||

"Zor" diye nitelendirdiğiniz kelime düşüncede bitiremediklerinizden ibarettir.

28.12.2017 Nebiii

• Oyunu oynayan bir avuç insan kalmıştır. Oynayan arkadaşlarıma ve adminlere bir sorum var , fikri olan da söyleyebilir.
    Sizce Gladiatus büyük bir güncelleme alacak mı? Umudu veya kötü bir düşüncesi olan varsa söyleyebilir. Şu an oyunu oynayan kişilerin neredeyse %90'ı 100 level üstü.
    Ama baktığınızda 100 leveldan sonra oyun çok tekdüzeleşiyor. Zindan bile yok :D
    Her neyse , düşüncelerinizi merak ediyorum.

• Çift vuruş ve isabet şansı hesaplamalarının linkini atabilir misiniz? Arşive taşınmış olabilir ya da ben bulamadım.

Legen, wait for it, dary! Legendary!

• Direnç hesaplama: Eşyalar nedeniyle x 52 / (seviye-8) / 3

Çeviklik/10 yap ve eşyalar nedeniyle kısmına ekle.

Not:Direnç değeri %25'in üstüne çıkamaz...

Blok hesaplama: Eşyalar nedeniyle x 52 / (seviye-8) / 6

Güç/10 yap ve eşyalar nedeniyle kısmına ekle.

Not: Blok değerlendirmesi değeri %50'nin üstüne çıkamaz...

Kritik hesaplama: Kritik hasar değeri x 52 / (seviye-8) / 5

Beceri/10 yap ve eşyalar nedeniyle kısmına ekle.

Not: Kritik hasar değeri %60'ın üstüne çıkamaz... (Gazi itibarı anlaşması +%10 verir

Kendi notlarım

• Zeka eğitimindeki '' keşif seferi düşmanlarını elde etme şansını arttırıyor '' özelliği ne işe yarıyor?

• Merhabalar uzun yıllar sonra oyuna tekrar heyecanla başladık ilk gün TL ile yakut almama rağmen sebepsizce yakut satın alma para birimi EURO dönüştü forumda yaptığım araştırmalara göre birçok kişi aynı durumdan şikayetçi attığımız ticketlere alay eder gibi cevaplar veriliyor çözüm odaklı cevap istiyoruz buraya yazmamın sebebi belki sorunun sebebini çözen arkadaşlar vardır birbirimize yardımcı oluruz. saygılar

merhaba sorunu çözebildinizmi ?

• Türk oyuncuyum. Yakut almak istediğimde sadece euro ile ödeme çıkıyor. Gir çık yapmayı modem resetlemeyi her şeyi denedim. Destek ekibine yazdığımda s61 in tl desteklemediğini dile getiriyorlar ancak server türk dolu ve çoğu yakut alıyor türk lirası ile aynısını yaşayan var mı ?

• yok hala bu kadar çaresiz olunmaz ya nasıl yapacağız etkinlikler geliyor biz yakut çekemiyoruz bu kadar saçmalık olmaz yardımcı olanda yok herkes topu birbirine atıyor bırakalım madem oyunu napalım kendileri çalıp kendileri oynasın

• Merhaba, oyuna il 54'te başladım ve oyuna her girdiğimde bazı zamanlarda kasma oluyor. Keşif seferinde, zindanlarda ve arenada saldır'a tıklıyorum 10 saniye sonra sonuç geliyor. Arayüzde nereye tıklasam genel olarak geç algılıyor. İl 66'da başka bir hesap açtım ancak orda böyle bir kasma sorunu olmadı. Sorunu nasıl çözebilirim ve neden kaynaklanıyor. İnternet hızımla ilgili bir problem yok.