Posts by Stinson

Benim anladığım GF oyunu kafasından öyle bir silmiş ki hem kendi yöneticileri hem buradaki yöneticiler 1 gram bile işleyişten haberdar değiller. Olursa olur, olmazsa olmaz diye bakıyorlar sanırım. Bizle beraber öğreniyorlar çoğu şeyi. Üzücü valla. 10 yıldır duyuyoruz "çalışmalar devam ediyor" lafını. 6 ayda corona aşısı, 2-3 yılda atomu parçalama çalışmaları tamamlanıyor. 10 yıldır ne işle meşgulsunuz acaba? Dünyanın en yoğun insanları.

Yeni il açılıyormuş, hem de X1. Yeni il açmaya vakit var, güncelleme yapmaya yok. Aynen kardeşim. Yeni açılan illere koşup bunlara hala para kazandıran da kendini sorgulasın.

Oyunda o kadar fazla değişmesi, eklenmesi, düzeltilmesi gereken şey olmasına rağmen SADECE sunucu birleşimleri yapılsa şu anki tepkilerin %1'i bile olmayacak. 2017'ye girdiğimiz yıl başından önce buradan bir SMOD müjde vermişti %99 yılbaşında sunucu birleşimi olacak diye. İnsanlar artık sizden herhangi bir adım umudu bile kalmadığı için oyun bırakıyor. Ne şeffaf bir yönetim var, ne oyuncuların derdini/sıkıntısını anlayıp çözüm bulmaya çalışan bir yönetim var ne de oyuncuların isteklerine göre adım atan bir GF var. Hala para kazandırmaya devam edenlere de selam olsun.

Çooook uzun zaman önce bırakmış birinin arayıp da bulamayacağı türden ittifak. UniqueF sağolsun davet etmişti, bir hevesle başladım ve iyi ki başlamışım diyorum. Sohbet, muhabbet, yardımlaşma kısacası o eski Gladiatus'ta arayıp da bulamadığınz her şey burada var. Böyle bir ortamı kuran Kaldern 'e de ne kadar teşekkür etsek az. Bu kadar egosuz ve temiz bir ittifak lideri de sanmıyorum ki Gladiatus'ta bulunsun.

tamam.

Dostum her yazılana atlamak zorunda değilsin ya. Seni ilgilendiren bir durum da yok ortada. Kırmızı - turuncu item paylaşımına devam.

Çooook uzun zaman önce bırakmış birinin arayıp da bulamayacağı türden ittifak. UniqueF sağolsun davet etmişti, bir hevesle başladım ve iyi ki başlamışım diyorum. Sohbet, muhabbet, yardımlaşma kısacası o eski Gladiatus'ta arayıp da bulamadığınz her şey burada var. Böyle bir ortamı kuran Kaldern 'e de ne kadar teşekkür etsek az. Bu kadar egosuz ve temiz bir ittifak lideri de sanmıyorum ki Gladiatus'ta bulunsun.

2018 yılının sonunda il 26'da oynarken oyunu bırakmıştım, o dönem "yılbaşında server birleşimi olacak" demişlerdi. Aradan 2-3 yıl geçti, gece saat 2.34'te aklıma esti bir bakayım dedim, hala birleşim falan olmamış. İl'de aktif "1" (rakamla: bir) kişi var. Oyun yönetimini tebrik ediyorum, 2-3 yılda 1 gram ilerleme yok.

12.01.2021, bir daha görüşmemek üzere. :)

Ticket atmadım henüz, nasıl atılacağını da bilmiyorum açıkçası. Sandık, envanter ve hammadde deposunda her şeyi denedim, malesef yok ortada.

Merhabalar, il 26'da HyperiooN nickiyle oynuyorum. Az önce hammadde deposundan 20 adet turuncu renkte kuvars çektim. Hammadde deposundan eksilmesine rağmen kasamda da üzerimde de hammadde deposunda da görünmüyor. Bildiğiniz yok oldu. Bu konuda ne yapabilirim? İl26 gibi 5 kişinin aktif olduğu illerde 20 hammadde bile çok önemli, aylarımı alıyor bunlar.

X5 illerle hiç sorunum yok, yolları açık olsun ama ben bir X2 il oyuncusu olarak sürekli X5 illerdeki belirli kişilerden her gün 10 arena 10 sirk turma saldırısı almaktan çok sıkıldım. 105 levelim, arkadaşlar 115 lvl olmuş hala bana saldırıyor günde 10 kere. Bence artık bu "disturbing gameplay" ya da "abusing"e giriyor. 1 kerelik bir şey olsa tamam diyeceğim ama yaklaşık 2 haftadır aynı. 10 saniyede bir arena saldırısı yapabiliyor olmaları bizim sorunumuz olmamalı.

Biraz eski bir post ama aklıma takıldı. Taximagulus, Carvilus falan nerenin npc'leri? Daha 104 lvl olduğum için çok hakim değilim olaylara.

2. önerini ben de yazmıştım. Pokemon gibi, Mersener'lerle savaşıyorsun ve kazanırsan onları elde ediyorsun. Bayağı güzel olur, hem de mersenerleri müzayede bağımlılığından kurtarmış oluruz.

Bu da süpermiş. En azından ölü illeri (yani il 30 il) diriltebilecek bir sistem. ilk 30 ilde başkasına bağımlılığı minimuma indirmek lazım çünkü oynayan yok. Hammadde, parşömen vs. bu illerde daha kolay olmalı.

Daha önce bu önerinin yapılıp yapılmadığını bilmiyorum,yapıldıysa da güncellenmiş olur en azından.Bilindiği gibi normal keşif bölgelerinden yeni gelen yer altı parşomenleri (sebastianus-karanlık vs kısacası tümü) drop olarak düşmüyor.Ya yer altındayken bulacaksınız (çok şanslıysanız bana bir türlü uğramadı) yada eritmeden düşecek,yok eğer bunlardan bulamıyorsanız başka türlü temin edemiyorsunuz maalesef (illerin birçoğu ölü durumda markette bırak parşomeni1 tane eşya satan yok).Oyun içerisindeki normal npclerden bunlara ulaşılması istenmiyorsa eğer,sadece oyun içerisinde yapılan %10 parşomen bulma vs etkinliklerine özel olmak kaydı ile normal keşif/zindan bölgelerinden de bu parşomenlerin etkinlik zamanına özel olarak düşmesi sağlanabilirmi acaba.Bazı illerde bu tarz parşomenler o ilde bulunan hiçbir oyuncuda yok,böyle birşey olursa en azından temin etmek bir nebze daha kolay olacaktır.

Çok güzel düşünmüşsün. Ben il 26'da oynuyorum, bizim ilde 1 kişide karanlık parşömen var. Onun dışındaki yeraltı parşömenlerinin hiçbiri kimsede yok. 140 lvl server birincimizde hiçbirisi yok mesela. Dediğin çok mantıklı.