para birimi tlydi euro oldu. vpn açıktır ondan olmustur 7 gun bekle dediler bekledim düzeldi. ama yine euro oldu. acil yardım bekliyorum 7 gün daha bekleyemem tam alacakken yine euro oldu. ticket atıyorum ingilizce yazıyorlar cevabı... konum mu atayım trde olduğumu göstermek için bu ne reziilktir ya. server 54 karakter: Maxou yardımlarınızı bekliyorum

Gladiatus TR Takımına Sorun
-
-
Merhaba,
Forum üzerinden sorununuzu çözmeniz mümkün değildir.Ticket sistemini kullanınız.
Keyifli forumlar
-
Kostüm etkinliği İL 54'de 31.12.2023 tarihinde mi başlayacak, yoksa 02.01.2024 tarihinde mi?
-
Kostüm etkinliği İL 54'de 31.12.2023 tarihinde mi başlayacak, yoksa 02.01.2024 tarihinde mi?
Merhaba Gladyatörler!
31.12.2023 - 06.01.2024 Tarihleri arası Kostüm Festivali olacaktır.
ÖNEMLİ Kostüm etkinliği (Yeni Sunucularda)
0:00:00 02.01.2024 - 23:59:59 08.01.2024 TARİH ARALIĞINDA OLACAKTIR. -
Merhaba,
Yapılmış olan duyuruda gayet açık aslında 54 Normal sunucular gibi olacak.
Sunucu 55 yeni
Keyifli oyunlar.
-
Merhaba,
Yanıt için teşekkürler.
Duyuruya gelince... Asla gayet açık olduğunu düşünmüyorum. "Yeni sunucularda" gibi çoğul bir ifade kullanmamanız gerekir. Kullanıcı size göre neyin eski neyin yeni olduğunu ayırt edemeyebilir. Ayrıca, neden geç başlayacağının sebebini de izah etmeniz gerekir. Maksadım ders vermek değil, yapıcı eleştiridir. Geri bildirim olarak değerlendirmenizde fayda var.
Saygılarımla.
-
Neden halen etkinlik duyurusu yapılmadı bölgemizde ?
-
Merhaba
Bazı nedenlerden dolayı duyuru geç yayınlanmıştır.Anlayışınız için teşekkürler.
Keyifli forumlar.
-
-
Merhaba,
Duyurular bölümümüz de yayınlıyoruz. Her şey şirkete bağlı onlar yaparsa olur. Biz elçiyiz.
Keyifli oyunlar.
-
Hocam kolay gelsin, demirhanede ön ek ve son ek listesi alfabetik olarak listelenirse kullanımı çok rahat olacak. Bunun yapılmasını istemek için ticket mi açmalıyız?
İyi çalışmalar
-
Hocam kolay gelsin, demirhanede ön ek ve son ek listesi alfabetik olarak listelenirse kullanımı çok rahat olacak. Bunun yapılmasını istemek için ticket mi açmalıyız?
İyi çalışmalar
ticket atarak Oyun takımına iletebilirsiniz.
-
Daha önce yakut çekmiştim lakin işim dolayısı ile bazen vpn kullanmak zorunda kalıyorum. Ticket atmama rağmen hiçbir geri dönüş yok. Euro ile gözüküyor yakut alımı.
İl 61
Kullanıcı adı: HateU
-
Merhaba.
Ticket cevabını beklemeniz gerekmektedir.Buradan çözüm bulmanız mümkün değil.
Keyifli oyunlar.
-
Ticket cevabı geldi. Sorun düzeldi.
Teşekkürler.
-
Global server deki karakterimi Türkiye serverine aktarılabilir mi?
il: Gallia
Kullanıcı Adı: Multineer
-
Merhaba
Ticket üzerinden oyun takımına sorunuz.
Destek Sistemine Kayıt ve Ticket Açma Kılavuzu.
Keyifli oyunlar.
-
1. Oyunda geri ödeme yapıldığı zaman hesabın süresiz kapatılacağına dair sözleşme, kural veya yazılı herhangi bildiri var mı ?
Ben böyle bir bildiri göremedim. Ayrıca geri ödeme ticket üzerinden bildirdiğimde bana böyle bir bilgide verilmedi. Oyun sözleşmelerini, Cayma hakkını ve Kuralların tamamını okudum böyle bir kural yok.
2. Destek bölümünde neden mesajlara cevap 24 saat bir kez veriliyor ?
4 gün boyunca neden ben mağdur ediliyorum. Mesajlar keyfe keder mi cevaplanıyor.
3. Destek bölümünü görevini tam anlamıyla yerine getirmediği ve oyunun kuralları dışında Ban atıldığına dair şikayeti nereye yapabilirim ?
-
Merhaba
Oyun ile ilgili sorunlarınızı burada çözmeniz mümkün değil. Lütfen oyun takımı ile ticket üzerinden iletişime geçiniz.
Keyifli oyunlar.
-
gameforge şirketi Türkiyede doğrudan hizmet veriyor olsaydı çok güzel uğraşırdım. Bu tür durum başına gelen olursa diye yazıyorum.
Ne destek ekibinin ne de forum moderatörlerinin bilgisi var. Tamamen yaptım oldu sistemi, kimse yazdıkları için veya yaptıkları için ceza almayacağını bildiğinden bu kadar rahatlar.