Posts by Rhaast

Şu yazının üstünden 2 sene geçmiş ama hala bir yenilik yok. Gameforge bu oyuna kene gibi yapışmış bırakmıyor. Başka bir şirket bu oyunun başında olsa şu an çok farklı şeyler konuşulurdu. Bu oyunun eski zamanlardaki gibi popüler olmamasını anlayabiliyorum ama bu oyun gerçekten potansiyeli yüksek bir oyun. Artık kimse web tabanlı oyunları oynamıyor. Her şey mobilize oldu. Kimse saatlerce bilgisayarın başında oturmak istemiyor. Güzel bir mobil uygulama geliştirilse, bu mobil uygulamayla birlikte özendirici özellikler eklense , ona göre reklamlandırma yapılsa inanın hiç olmadığı kadar tutulur. Gameforge bunun farkında değil, bu oyunun son meyvelerini verdiğini düşündüğü için ne kadar kar elde edersek edelim kafasındalar. Bu oyunun oyuncu çekemesinin sebebi tam olarak yeni çağa ayak uyduramaması , mobil olmaması ve oyuna çekecek yeni içerikler eklenmemesi. Umarım birileri bunun farkındadır...

Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama bu GF daha kendi oyun yöneticilerine bile maaş vermiyor siz diyorsunuz ki 7 8 senedir güncelleme gelmiyor diye. Şu anda oyunun sağılacak son sütleri sağılıyor o da 5x serverlarla. Yaklaşık 2-3 senelik bir ömrü var bu oyunun. Oyunun sağlayıcısı ne kadar kar elde edersek edelim kafasındalar. Yani oyuna başlamanızın hiç ama hiçbir önemi yok. Siz onlar için sadece gelir kaynağısınız. Ne şimdi ne ilerde bir güncelleme olmayacak. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Başka ülkelerin sunucusunda 2-3 online oyuncu var. Siz olsanız siz de bu oyuna yatırım yapmazsınız. Eğer oyuna başlamayı düşünen varsa bu yazımı okuyup ASLA AMA ASLA başlamasın. Çünkü bir bug olsun bir yanlış anlaşılma olsun desteğe ulaşmaya çalıştığınızda bile bir muhattap bulamayacaksınız. 15-20 günde cevap gelecek. Bu oyun geliştiricilerine güvenmeyin. Bir güncelleme beklentiniz asla olmasın. Şubat Ayı etkinlik listesi bile 4 5 gün geç geliyor. Kimsenin bu oyunu muhimsediği yok. GF nin şu an önemsediği tek oyunu Metin2. Onda da aynı politika izleniyor. Onun ömrü bir tık daha uzun ama bu politikalarla onun da sonu yakındır.

Demek istediğim kimsenin sizi önemsediği yok, gündemlerinde asla ve asla güncelleme olmayacak. Hiçbir güncelleme gelmeyecek. Gündemleri her zaman yeni 5x sunucu olup sağılacak oyuncu bulmak olacak. Bunu unutmayın. Bu her zaman böyle olacak. Bırakın eskiler eskide kalsın. Son 2-3 senelik ömrünü tatlı tatlı geçirin. Keyfinize bakın.

Oyunu oynayan bir avuç insan kalmıştır. Oynayan arkadaşlarıma ve adminlere bir sorum var , fikri olan da söyleyebilir.
    Sizce Gladiatus büyük bir güncelleme alacak mı? Umudu veya kötü bir düşüncesi olan varsa söyleyebilir. Şu an oyunu oynayan kişilerin neredeyse %90'ı 100 level üstü.
    Ama baktığınızda 100 leveldan sonra oyun çok tekdüzeleşiyor. Zindan bile yok :D
    Her neyse , düşüncelerinizi merak ediyorum.

Çok ilginç bir şey yaşadım ki bugün anlatamam.
    Yaklaşık 8-10 gündür yakut satın alma paneli euro olarak gözüküyor. %30 Mutlu saatleri de bundan dolayı kaçırdım. Faydalanamadım.
    Neyse asıl konuma gelecek olursak. Yakut açısından 0'ı tükettim. Bugün de yeraltında yansımama karşı ard arda 7 kez kaybetmemden kaynaklı olarak 11 keşif seferi hakkım kaldı.
    Şanslıysanız ki Apollo kutsamasıyla %10 ihtimalle keşif seferi hakkı kaybetmezsiniz. Yine şanssızlıktır ki %10 şans tutmadı.
    Dis Patere geldim. Keşif Seferi hakkım yok. 0/18'im. Elde var 0 Yakut. Ne yapayım ben?
    Dis Patere saldıramıyorum.
    Normalde 20 lira vereceğim yakuta 150 lira mı vereyim :D

Teşekkür ederim. İyi günler.

Gladiatus is a good game and hasn't had a big and nice update for years. In fact, very good innovations can be brought into consideration, and they are not difficult at all.

I understand the company. Since it has few players, it does not fall on much, but with a nice update, it can increase the number of players. Anyone think like me? Or any upcoming update 8|

Thank you. Have a nice day :*

We are expecting your good news :saint: