Display MoreDisplay MoreŞu konu 2018 de açılmış.
O kadar çok doğru yerlere değinen oyuncu olurken bir tanesi bile yenilik olarak gelmemesi oyunu oynamayın bu oyuna yenilik gelmeyeceği anlamına geliyor sanırım.
***Biz en ufağından il birleşme istedik bugün görüyorum ki il 52 açılıyor.
Gerçekten şu konuya bir yönetici gelsin bari il birleşimi şu tarihte olacak desin bizde ona göre oyuna ara verelim.
Bazı kitleler için yeni il güzel olabilir ama bazı kitlelerde il birleşsin ki tek oynamayayım düşüncesinde adam yıllarca emek veriyor bu eski illerde.
İl birleşimi konusunda rica ediyorum bir açıklama getirin lütfen.
son güncellemeleri takip etmediğinizi düşünüyorum. Oyun Global olarak birleşim sürecine girdi. Bir çok ülke sunucuları birleştirildi. Birleşimler planlandığı gibi 2(aksiliklere göre belki 3-4) parça halinde gerçekleşecek. ilk part tamamlandı. Oyunun Tamamen globalleşme süreci sonunda oyun mekaniğinde çok büyük değişiklikler olmasa da yenilikler eklenecektir.
Şu yazının üstünden 2 sene geçmiş ama hala bir yenilik yok. Gameforge bu oyuna kene gibi yapışmış bırakmıyor. Başka bir şirket bu oyunun başında olsa şu an çok farklı şeyler konuşulurdu. Bu oyunun eski zamanlardaki gibi popüler olmamasını anlayabiliyorum ama bu oyun gerçekten potansiyeli yüksek bir oyun. Artık kimse web tabanlı oyunları oynamıyor. Her şey mobilize oldu. Kimse saatlerce bilgisayarın başında oturmak istemiyor. Güzel bir mobil uygulama geliştirilse, bu mobil uygulamayla birlikte özendirici özellikler eklense , ona göre reklamlandırma yapılsa inanın hiç olmadığı kadar tutulur. Gameforge bunun farkında değil, bu oyunun son meyvelerini verdiğini düşündüğü için ne kadar kar elde edersek edelim kafasındalar. Bu oyunun oyuncu çekemesinin sebebi tam olarak yeni çağa ayak uyduramaması , mobil olmaması ve oyuna çekecek yeni içerikler eklenmemesi. Umarım birileri bunun farkındadır...