Merhaba- Gladatusun Discord sunucusuna davet linkinizden katılamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Gladiatus TR Takımına Sorun
-
-
Merhaba,
Şu an sorunsuz çalışıyor. Detaylı olarak yazarsanız yardımcı olalım.
Keyifli forumlar.
-
Davet kabul edilemiyor şeklinde bir hata alıyorum farklı 2 hesaptan da denedim
-
Merhaba,
Aşağıda verdiğim linki kullanarak girer misiniz? Ayrıca sizden ricam farklı bir tarayıcıda da deneyin.
Keyifli forumlar.
-
-
zamanı geldiğinde detayları ekleyeceğim
-
# Global mi olacak yoksa kendi ülkemiz arasında mı?
# hızları farklı olan illerin birleşme durumu var mı?
Bunlar hakkında bilginiz var mı kısaca aydınlatsanız
-
-
Yani sıfırdan hesap açılmayacak.
Şuan ki mevcut hesaplar birleşecek.
Ayrıca bütün ülkelerin x5 hızdaki illeri tek çatı altında ingilizce olarak birleşecek. Kendimizde ek olarak farklı bir dil ekleyebilecegiz.
Doğru mu anlamışım adminim?
-
Evet oyunu istediğin dilde oynayabilirsin.
Tüm ülklerin x5 leri x5 le x1 leri x1 le birleşecek. özetle sadece 5 farklı sunucu olacak
-
Yeni paylaştığınız x1 ler için mevcut olan x1 ler sadece en olarak belirtmişsiniz tr ler yok galiba şuanlık?
-
İlk hafta birleşiminde yokuz. Sonraki dalgayı bekleyeceğiz.
-
sorun çözüldü
-
-
Multi hesabımla kasa yapsam sorun olur mu? ban sebebimi bu
-
-
sadece 5 farklı sunucu olcaksa. bu yeni açılan illerdeki rekabeti öldürür ama il50 de birbirini yiyor herkes şuan o tatlı rekabetin çöp olmasını istemezdim
-
Multi hesabımla kasa yapsam sorun olur mu? ban sebebimi bu
Multi hesaplarda birbirine fayda sağlamak kural dışıdır.
-
Claudius adminim elinizi masaya vurun TR lerden ses seda yok. Niye biz hep geriden geliyoruz. Merdiven altı şu birleşimi ilk sıraya alalım bizim ülkeyi, ayarlarsınız siz
Eğer önce biz birleşseydik, olası çıkacak sorunlarda mağdur olurduk. Diğer ülkeleri birleştirerek bir nevi durumları görmüş olacağız. Ona göre ek önlemler alınacak ve sorunlar giderilecek..
J9AV-QYW4-THKM-R9NQ-6QLT -
Birleşme şöyle olabilir mi? Örneğin tüm dünya X5 leri tek bir il ya da server olarak değil de, misal 5 ülkenin X5'i (her ülkeden beşer il ) bir il bir diğer 5 ülkenin X5'i i bir il gibi gibi olacak şekilde yapılabilir mi?. Diğer türlü tüm X5 leri ve diğer hızda sunucuları tek bir ilde toplamak oyunda yoğunluk kaynaklı sorunlar çıkarabilir. Yanılıyor muyum?