Neden halen etkinlik duyurusu yapılmadı bölgemizde ?
Posts by Supportacus
-
-
Herkese Merhaba,
Server 32 de başlayan herkese yardımcı olunur, 5X en eski , ve en online kalıcılığına sahip serverı , gelen herkese karşılıksız destek atmaya çalışırım, herkese iyi oyunlar...
Ben gelebilirim ama sıfırdan baslamak istemem😳
-
Karanlık ve cehenneme v2 kırmızı basanlari düşük lvlde tebrik ediyorum valla cok zahmetli
-
Yanlış bilgi, Britanya bölgesinde bölge patronlarından düşme ihtimali de var az da olsa (turuncu/kırmızı)
Başka yerde cikmiyormu?
Arkadaş cehennem v2 ve karanlık basmak zulüm
Hammade yok
-
Merhaba
125 lvlim cehennem taşı lazim ama bulamıyorum tavsiyesi olan varmidir

-

Kirmizi kırmızıdır
Bi luci dusuremedim turuncu kırmızı
-
Yok sadece malefiz oluyor.
1.5 saate anlariz ne etkinlik olduğu
-
Ham olduğunu düşünüyorum
Fark etmez ikiside lazim
ama ham olursa çok iyi olur itemleri eriticem o gün -
Teşekkür ederim
-
Eritirsen alırsın genel o durum
Genel derken nasil oluyor
Etkinlikte fazlami alıyorsun yoksa normal etkinliksiz zamanda ne verdiyse etkinliktede aynisinimi veriyor biraz daha açıklayıcı yazarmisin
-
Çoklu hesaplar ve ortak IP adreslerinin kullanımıni hesabı nasil silebilirim?

-
Merhaba
Elimde bazi itemler mevcut bunlari %20 hammadde etkinliğinde eritsem ekstradan hammadde alirmiyim yoksa bu sadece keşfe ozel bir etkinlikmi???

-
Eskiden lobby üzerinde yapiliyordu ama neden kaldırıldı
-
MERHABA
benim lobby'de 2 tane hesabim var bir tanesi farkli lobbye aktarmak istiyorum bunu nasil yapabilirim?
-
Merhaba
il'bileşimi ile alakalı bir düzenleme varmı ?
ilimizde oyuncu yok resmen il 44'e kadar sv açıldı ama forum da il birleşimi hakkında ne konu gördüm nede açıklama.
-
Unsere Mütter, Unsere Väter
Unsere Mütter, Unsere Väter 2. Dünya Savaşı'nı konu alan Alman yapım bir mini dizi. Nazi ordusunun Doğu Cephesi'nde Moskova'ya doğru kesin zafere ilerleyen aynı birlikte görevli abi-kardeş, başka birlikte görevli bir hemşire, şarkıcı olmaya çalışan bir genç kadın ve Alman vatandaşı olan Yahudi bir terziden oluşan beş yakın arkadaşın savaş sırasındaki hikâyelerinin anlatıldığı bir dizi. Ancak pek çok diziden farkı savaşı değil, savaşın insanları getirdiği hali en çarpıcı şekliyle anlatıyor. Üstelik de savaşın kaybedenler gözünden bu denli iyi anlatılması mümkün olamaz desek, ne denli kaliteli bir yapıt olduğunu anlatmış oluruz...mesela band of brothers var hbo yapımı ben o diziyi yarıda bıraktım çok fazla amerika yi övüyorlar dizide almanlari ise çok ezikledikleri bir dizi tek taraflı bir diziydi.
bu sizin önerdiğiniz ise sanırım almanlarla tarafından yapılan tek dizi galiba
-
Film
Snatch
dizi
mindhunter
anime
the promised neverland
-
Bol Kırmızılı Günler dilerim
-
Sn Adminler gladiatus forum kayıt problemi mi var kayıt sayfası
Access Denied
Access denied. You’re not authorized to view this page.
böyle bir şey çıkıyor yoksa biz mi yanlış yere giriyoruz
-
Display More
Anime olarak:
Tokyo Ghul öneririm.
Dizi Olarak:
Lost Dizisini öneririm sürükleyicidir.
Tokyo Ghoul en sevdiğim animelerimden, 1sezon finali hele..
Lost zaten efsaneler efsanesi. öneriler güzel.
Yabancı diziler zaten efsane.
aimelere ise daha yeni takılmaya başladım ogame forumunda zorla başlattılar vee şuan ise kopamıyorum