Gladiatus lobby

 • alohaaaa Gladiatoren,  Binnenkort krijg je toegang tot de lobby voor al jouw toekomstige glorieuze overwinningen in Rome. Kijk uit naar de volgende voordelen:


  - Accountoverzicht: Krijg volledige details over alle updates en evenementen, plus een gebied voor evenementen zoals nieuwe servers of jubilea.

  - Rechtstreeks het Spel in: Met slechts een enkele klik zie je al je accounts in één oogopslag of kun je rechtstreeks je laatst gespeelde spel terug induiken.


  - Meer Werelden: In de spelbalk kun je alle games zien die al gekoppeld zijn aan de lobby – een snelle login is gegarandeerd!

  - Jouw Login: In de toekomst zul je ook kunnen inloggen met je Facebook-account.
  Carpe diem – laat de arena brullen!

 • wat is de lobby?

  De lobby is ons nieuwe front voor jullie accountbeheer. Simpel als dat.


  Kan ik nog altijd inloggen met mijn naam?

  Nee, voordat de lobby voor u beschikbaar word, veranderen we het inlogproces. In de toekomst moet je inloggen met je e-mailadres of je Facebook-inloggegevens.


  Benoeming en formuleren


  Game accounts:

  Tot nu toe noemde we je game round-accounts , maar vanaf nu verduidelijken we dat door ze Spelaccounts te noemen.

  Op die manier is het duidelijker en helpt het om onderscheid te maken tussen uw gameaccounts en uw lobby-account.


  Lobby account:

  Het Lobby-account is uw hoofdaccount om u aan te melden in de lobby en van daaruit naar al je gameaccounts.

  Houd dus de inloggegevens van uw Lobby-account veilig en deel ze niet.  Zal er een andere manier zijn om in te loggen in slechts 1 spelaccount?

  De lobby zal vanaf nu de enige loginplaats zijn die beschikbaar is om toegang te krijgen tot al je spelaccounts.  Hoe zal de Lobby al mijn Gladiatus-accounts verzamelen?

  Zodra deze versie is geïmplementeerd, worden al uw bestaande Gladiatus-accounts met hetzelfde e-mailadres en hetzelfde wachtwoord automatisch samengevoegd in één Lobby-account.  Hoe voeg ik andere gameaccounts toe in hetzelfde Lobby-account?

  Als u meerdere gameaccounts heeft met hetzelfde e-mailadres en ander wachtwoord, maakt u een lobby-account met het eerste gameaccount dat u gebruikt om in te loggen.

  Als u probeert in te loggen in een ander spelaccount met hetzelfde e-mailadres en ander wachtwoord, krijgt u een bericht met de foutieve referenties.

  Gebruik de functie 'wachtwoord resetten' om het wachtwoord opnieuw in te stellen voor alle gameaccounts die aan dat e-mailadres zijn gekoppeld.

  Zodra het wachtwoord is gereset,omdat de gameaccounts hetzelfde e-mailadres en wachtwoord hebben, maken ze allemaal deel uit van dezelfde lobby-account.  Opmerking: u hoeft geen nieuw / ander wachtwoord te gebruiken als u het opnieuw instelt. U kunt ook het wachtwoord gebruiken dat u al in uw Lobby-account gebruikt.  Ik heb een Lobby / Game-account met een ander e-mailadres,kan ik het toevoegen aan mijn reeds bestaande Lobby-account?

  Met de eerste Lobby-versie is het niet mogelijk om lobby-accounts samen te voegen.

  dit is echter iets dat we van plan zijn in de toekomstige versies.

  Als u zich aanmeldt VOORDAT de lobby online is, kunt u al uw verschillende e-mailadressen wijzigen in een enkel en zo een Lobby-account krijgen voor al uw gameaccounts.


  voegt het alleen mijn Game-accounts binnen één community toe?

  Nee, het verzamelt al uw bestaande gameaccounts van elke Gladiatus-community in elke taal met hetzelfde e-mailadres en hetzelfde wachtwoord.  Welke taal heeft mijn Lobby-account?

  Voor nu heeft je Lobby-account geen taal nodig.

  De taal waarin de lobby wordt getoond, is afhankelijk van de taal van de community waarin u probeerde in te loggen.

  Als u bijvoorbeeld de.gladiatus.gameforge.com opent, wordt de lobby in het Duits weergegeven.  Kan ik de Lobby-taal veranderen?

  Ja, dat kan. U kunt dit doen door in uw browser een community te openen met de taal die u wilt gebruiken (als u bijvoorbeeld Spaans wilt, hoeft u alleen es.gladiatus.gameforge.com/ te openen).
  Waar zijn mijn Game-accounts nu?

  Nadat je bent ingelogd op je Lobby-account, zie je de Lobby-startpagina. Via de knop "Spelen" wordt u geleid naar de game lobby.

  en een lijst bekijken met Game-accounts die je al hebt in alle communities van je Game.

  De knop "Zuletzt gespielt" leidt je meteen naar de wereld die je het laatst hebt gespeeld.
  in de eerste Lobby-versie,deze sectie 'Uw accounts' toont de volgende informatie voor elk game account.


  Provincie

  Landelijke vlag

  Snelheid

  Nickname

  Rang

  Een knop om te beginnen met spelen


  De lijst met gameaccounts is gesorteerd op activiteit. Dit is met de meest recente aanmelding bovenaan de lijst.
  Hoe registreer ik me op een nieuwe server?

  Onder het gedeelte 'Uw accounts' vindt u het gedeelte 'Starten op een nieuwe server'.

  waar je de 4 nieuwste servers kunt vinden. Als je ze allemaal wilt zien, klik je op de knop 'Alles weergeven' en kun je de taal ook wijzigen. Beide lijsten bevatten dezelfde informatie


  Provincie

  Landelijke vlag

  Snelheid

  Nickname

  Rang

  Een knop om te beginnen met spelen
  Kan ik tegelijkertijd in meerdere gameaccounts spelen binnen hetzelfde Lobby-account?

  Ja, dat kan. Elk spelaccount wordt automatisch geopend in een nieuw tabblad en het lobby-account wordt geopend op het eerste tabblad.

 • Gladiatoren,  Onze lobby gaat spoedig live en geeft je een cool nieuw overzicht van alles wat belangrijk is in Gladiatus! Dit zal ook het inlogproces veranderen. Vanaf 01.08.2019 kun je alleen nog inloggen bij het spel met je e-mailadres.


  Wat betekent dit voor jou?


  Na deze aanpassing moet je simpelweg inloggen bij je account met je e-mailadres en wachtwoord (of één van je accounts als je er meerdere hebt). Als je meerdere accounts hebt met hetzelfde e-mailadres krijg je de keuze om een account te selecteren na het inloggen.


  E-mailadres vergeten?


  Geen probleem! Log eenvoudigweg in met je gebruikersnaam zoals je gewend bent en klik op de knop 'Profiel' in het bovenste menu. Onder het tabblad 'Account' zie je het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account.

  Meer info kun je vinden in de FAQ.

  Veel plezier – voor de glorie van Rome!


  Het Gladiatus Team