• To akože fakt myslia tie eventy? To ani na vianoce kedy bývali vždy najlepšie eventy nebude na obnovu bodov a rubiny?

Celý rok šetrím truhlice, vajíčka na body z veľkej noci a dnes čítam, že zbytočne...

Totálne sklamanie...

:thumbdown::thumbdown:

• Dnes uverejneny zoznam jasne uvadza ze sa jedna o mikro eventy. Su to len herne bonusy, klasicke eventy samozrejme budu, tak ako kazdy rok.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Ja nehovorím o zimnom evente, ten je samozrejmosť, že bude.

Ja vravím o tomto

V termíne 17.05.2023 - 20.05.2023 budú spustené nasledujúce herné bonusy:

⦿ + 50% viac expedičných bodov

⦿ + 50% rýchlejšia obnova expedičných bodov

⦿ + 10% šanca nájsť rubín na expedícii

⦿ - 50% čakacieho času na úlohu v pantheóne

Naposledy v MÁJI bol event na rubíny, čo je už veľmi dávno. Tak som očakával (nie len ja), že aspoň na vianoce nám dajú "darček" v podobe eventu (prepáč, v podobe "mikro eventu" ) na rubiny a body.

Ja som sa tešil, pripravoval celý rok na posledné dni roka a chcel som ako každý rok prekonať svoj rekord v týždennej cti, ale s takýmito mikro eventamy aké sú tento rok radšej budem pozerať mrázika v telke...

• Prave som sa po nejakej dobe vratil k hraniu a ked pozeram tak tie mikroeventy totalne dodrbkali..

Misoo presne tento event som cakal ale, vidim, ze sa im to nehodilo, vela ludi si rubiny nahralo a potom pomalicky cerpalo, pri

dobrej konstalacii si vedel na rychlosti 5 nazbierat aj 300 rubinov , podla mna pre GF velky problem.

Aspon ten Pantheon mohli nechat...

Hold su ludia, ktory budu ochotni do hry dat este kopec prachov, skoda tie mikro eventy boli dobrem nechali totalne sprostosti

Naco mi je event na navody, ked uz vsetky mam, na co mi je event na surky ked ich mam mrte. Pre velke levely to su zbytocne eventy.