Posts by -Crassus-

  Egyetlen egy kérdésem van! De csak kíváncsiság,mert igazából már nem érint engem,mert már találtam más játékot ami sokkal élvezetesebb ...,de most azt hagyjuk,nem fontos. Ami érdekelne pont ez a játék,hogy van még valaki aki játssza ezt a játékot? és ha van el tudná magyarázni nekem ,hogy miért? :D

  Vegyétek már észre,hogy a Gladiatus,mint online játék vége van.El rontották,nem lehet meg csinálni,hogy játsszanak vele,aki most kezdi el,azt se tudja mit csináljon a játékban,annyira bonyolult lett.Én is befejeztem,mert nincs értelme az egésznek,kihalt szerverek. Régi karimat normál szerverről töröltem 10 év után.Át jöttem speed szerverre,de teljesen kihalt lett,értelmetlen csinálni,mert mi értelme annak,hogy pontokat nyomogassak és semmi nem változik,mert minden BUG-os stb... Én befejeztem a Gladiatus világát,javaslom ezt mindenkinek,mert feleslegesen költöttök a játékra!  [mod='Thalvith'] Áthelyeztem.
  Figyelmeztetve!
  [/mod]

  Itt kiemelném ezt benne;


  *Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.  Ezt a javaslatot még a régi fórumon én vetettem fel és látom ,hogy be adtátok,örömmel tölt el,a gond,hogy még nem történt semmi ezzel kapcsolatosan.

  Amit még észre vettem,hogy a kovácsműhelyben esetleg rontottatok mindennek a tulajdonságán,mert egy ugyan olyan Antonius Belező merénylet fegyvert,mint most van egy 115-ös szinten 309-369-ig sebez és ugyan ezt csak nagyobb szinten 119-es szinten Antonius Halál angyala merénylet 264-324-ig sebez kicsit durva. Más is megfigyelte ezt a jelenséget az egyesületben,hogy ez mitől van? A fegyvert csak példának hoztam fel,de minden másban gyengült a sebzés a fegyvereknél,drasztikusan a kovácsműhelyben. Hozzáteszem mindkettő narancs színű. Meg lehet nézni a karakteremen és a II-es zsoldosomon a különbséget.


  https://s25-hu.gladiatus.gamef…3d709c7150288f2e9af9652a2

  [mod='Thalvith']Áthelyezve[/mod]

  Új verzió: v3.1.4


  Kedves Játékosok!


  Március 6.-án 13:00-kor megkapjuk a játék v3.1.4-es verzióját, ami az alábbi változásokat tartalmazza:


  Hibajavítás:

  • Mostantól a https url címek is használhatóak az egyesületi weboldalak megadásánál.
  • A karakterre ható bónuszok érvényben maradnak a jövőbeli szerver összevonások után, nem törlődnek.

  Újdonság:

  • Szerkesztés opció a szövetségi fórumon (Vox Logus I és II)

  A Gladiatus Csapat
  • "A karakterre ható bónuszok érvényben maradnak a jövőbeli szerver összevonások után, nem törlődnek."

  Jövőbeli szerver összevonás? Lesz róla majd több információ is ,majd?

  Tisztelt k1rex  Nagy az esély rá,hogy kukába megy. Nem gondoltam volna,hogy regisztrálnak egyáltalán az új szerverre,ami normál sebességű ,hisz a speed szervereseket sosem érik utol ez tény. Amiire gondolok m ég az az,hogy esetleg tesztelnek,hogy egyáltalán normál sebességre mennyien regelnek stb... ,de láthatóan nagyon kevesen és ez eredményezhet egy össze vonást,nah de kihez is? Normál szerveresekhez? Akkor sincs esélyetek ,esetleg csak annyi,hogy olyan egyesületekhez tudtok menni,ahol 15 és a feletti a gyakorlótér.

  [mod='Thalvith']Figyelmeztetve![/mod]

  Nem tudom eldönteni ,hogy ez most tudatos üzletpolitika vagy szimplán el akarjátok lehetetleníteni a játékunkat evvel elűzve minket/ áttéríteni a speed szerverekre amit egy olyan ember aki 10 év alatt nem kevés forinttal és idővel építgetett nem fog megtenni és inkább abba hagyja a játékot.

  Tavaly töröltem régi s3-mas karimat 2008 márciusában kezdtem ott és mikor kezdtem nem volt csak 7 szerver még a 8-as szerver sem volt,de még lehet 7 sem,mindegy is. De búcsút kellett intenem neki,mert meg halt a normál szerver játéka,unalom lett,rá sem néztem,mert tavaly áprilisban regeltem 25-re és hamarosan beérem a 10,5 éves karakterem amit töröltem lassan egy év alatt.Nincs esélyegyenlőség! Pénzt meg nem szabad költeni a játékra,főleg ennyit nem.

  Minden tisztelem TheRock-nak,hogy felszólalt és meg védte magát,teljesen kulturáltan és mérsékelt szó járással. Aki így vállalja azt,hogy nincs semmi mögötte és nyugodtan ki lehet vizsgálni én annak el is hiszem,hogy az úgy van! Ha nekem ennyi szabad időm lenne,hogy a munka helyemen is tudnám tolni a játékot,talán én is hasonló magasságban járnák szintben.Anno erre nem volt lehetőség 2008-ban és talán túlságosan hozzá szoktam a lassú "normál" játék ütemhez. Minden esetre én köszönöm neki meg tisztelő válaszát és folytathatjuk a szerveren az egymással való "csatározást" ,ha mondhatom így? :)

  Én egy szerveren vagyok vele és megérne egy ki vizsgálást,mert tavaly áprilisban indult a szerver és már 141-es szinten van,ami orbitálisan durva,mert Nideas van alatta ,csapat társam,durván nyomja ő is,de nem érti ő sem,hogy lehet ennyire aktívnak lenni,a nap 24 órájából 30-at a játékkal kell tölteni,hogy így haladjon valaki? Kíváncsi lennék rá,minden esetre.