Egyetlen egy kérdésem van! De csak kíváncsiság,mert igazából már nem érint engem,mert már találtam más játékot ami sokkal élvezetesebb ...,de most azt hagyjuk,nem fontos. Ami érdekelne pont ez a játék,hogy van még valaki aki játssza ezt a játékot? és ha van el tudná magyarázni nekem ,hogy miért?
Posts by -Crassus-
-
-
Vegyétek már észre,hogy a Gladiatus,mint online játék vége van.El rontották,nem lehet meg csinálni,hogy játsszanak vele,aki most kezdi el,azt se tudja mit csináljon a játékban,annyira bonyolult lett.Én is befejeztem,mert nincs értelme az egésznek,kihalt szerverek. Régi karimat normál szerverről töröltem 10 év után.Át jöttem speed szerverre,de teljesen kihalt lett,értelmetlen csinálni,mert mi értelme annak,hogy pontokat nyomogassak és semmi nem változik,mert minden BUG-os stb... Én befejeztem a Gladiatus világát,javaslom ezt mindenkinek,mert feleslegesen költöttök a játékra!
[mod='Thalvith'] Áthelyeztem.
Figyelmeztetve![/mod] -
Azt jelenti
-
Ezért nem mertem kovácsolni,mert mindig érték alatt mutatott és nem értettem,de így már okésos
Ebben igazad van holtjáig tanul az ember
-
Elnézést kérek,most ki próbáltam és tényleg meg növelte a sebzést,én ezt eddig nem tudtam,nem szóltam semmit
-
hmmm ez felettébb érdekes ,változást csak ha jól emlékszem annyi,hogy csökken ha nem javítod,de itt szó sincs javításról, ha nő a szintje ,csökken a sebzés kovácsolásnál?vagy mire gondolsz Trax,kifejtenéd bővebben?
-
Halkan kerdezem, hogy ezek mindkét esetben javitas utani értékek?
Szia Tiian,javítás utáni értékeknél mire gondolsz,pontosan? Munkaasztalnál lehet javítani,de ott nem változik a sebzés tudtommal.
-
Kedves Játékosok!
Ez nem egy mostani levél, hanem az év elején íródott és a régi fórumunkon már olvashattátok. Számos fejlesztés ami említve van benne már azóta megvalósult, illetve az első összevonások is megtörténtek már azóta. Ennek ellenére úgy gondoltuk a még meg nem valósított fejlesztések miatt itt is olvashatóvá tesszük.
Quote from Portfolio ManagerKedves Játékosok!
Ma szeretnénk egy kis betekintést nyújtani nektek a fejlesztés jelenlegi állapotába, és a 2018-ra tervezett projektjeinkről.
Sajnos egy bocsánatkéréssel kell kezdenünk. A már több közösségben kihirdetett szerver összevonásokat ismét el kell halasztanunk. Miközben haladtunk végig az egyes lépéseket, észrevettünk néhány problémát, amiket ki kell javítanunk, mielőtt belekezdünk az újabb összevonásokba. Tudjuk, hogy a szerver összevonások minden közösségben és sok szerveren égetően fontosak, és nem fogunk megfeledkezni erről a dologról. Most egy új tervet készítünk, megoldjuk az összes ehhez kapcsolódó problémát és tájékoztatunk titeket, amint lesznek új információk erről.
Egy kis kompenzációként ismét aktiválni fogunk néhány közkedvelt eventet, amiket korábban már a Karácsonyi időszakban is élvezhettetek. Nagyobb esély kovácsolási tárgyak zsákmányolására, kosztüm fesztivál, kovácsolási és gyakorlási bónuszok, csak hogy néhányat megemlítsek.
Ugyanakkor a játék fejlesztése is tovább fog haladni. A 2017-es 10. évfordulónktól kezdve sok újdonság és módosítás megvalósítása már folyamatban van és tervezés alatt áll további számos, játékkal kapcsolatos újdonság is.
Például...
*Új opció magasabb minőségű nyersanyagok készítésére kisebb minőségűek összevonásával, ami hasznosabbá teszi a kisebb minőségű nyersanyagokat, és lehetőséget nyújt nektek, hogy jobb minőségű nyersanyagokkal jobb tárgyakat kovácsolhassatok.
*Új felhasználói fiók kezelő központ, ahol áttekintést kaphattok az összes felhasználói fiókotokról az összes közösségen belül számos más hasznos funkció mellett.
*Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pnatheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, csökkentett idő tárgyak olvasztására, stb.
*Módosítások Britanniában (főnök szörny balanszolás) és az Alvilágban (várakozási idők)
*Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.
Továbbá tervezési fázisban sok más ötlet és témakör, amelyeknek részletei még homályosak. Még akár egy javított mobil-kinézet is része *lehet* a jövőbeli fejlesztéseknek.
Tartsatok velünk és jó játékot kívánunk!
A Gladiatus Csapat és a Portfolio Manager
Itt kiemelném ezt benne;
*Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.
Ezt a javaslatot még a régi fórumon én vetettem fel és látom ,hogy be adtátok,örömmel tölt el,a gond,hogy még nem történt semmi ezzel kapcsolatosan.
Amit még észre vettem,hogy a kovácsműhelyben esetleg rontottatok mindennek a tulajdonságán,mert egy ugyan olyan Antonius Belező merénylet fegyvert,mint most van egy 115-ös szinten 309-369-ig sebez és ugyan ezt csak nagyobb szinten 119-es szinten Antonius Halál angyala merénylet 264-324-ig sebez kicsit durva. Más is megfigyelte ezt a jelenséget az egyesületben,hogy ez mitől van? A fegyvert csak példának hoztam fel,de minden másban gyengült a sebzés a fegyvereknél,drasztikusan a kovácsműhelyben. Hozzáteszem mindkettő narancs színű. Meg lehet nézni a karakteremen és a II-es zsoldosomon a különbséget.
https://s25-hu.gladiatus.gamef…3d709c7150288f2e9af9652a2
[mod='Thalvith']Áthelyezve[/mod]
-
-
-
Köszi Potroha,remélem hamarosan lesz valami belőle
-
Új verzió: v3.1.4
Kedves Játékosok!
Március 6.-án 13:00-kor megkapjuk a játék v3.1.4-es verzióját, ami az alábbi változásokat tartalmazza:
Hibajavítás:
- Mostantól a https url címek is használhatóak az egyesületi weboldalak megadásánál.
- A karakterre ható bónuszok érvényben maradnak a jövőbeli szerver összevonások után, nem törlődnek.
Újdonság:
- Szerkesztés opció a szövetségi fórumon (Vox Logus I és II)
A Gladiatus Csapat
- "A karakterre ható bónuszok érvényben maradnak a jövőbeli szerver összevonások után, nem törlődnek."
Jövőbeli szerver összevonás? Lesz róla majd több információ is ,majd?
-
Tisztelt k1rex
Nagy az esély rá,hogy kukába megy. Nem gondoltam volna,hogy regisztrálnak egyáltalán az új szerverre,ami normál sebességű ,hisz a speed szervereseket sosem érik utol ez tény. Amiire gondolok m ég az az,hogy esetleg tesztelnek,hogy egyáltalán normál sebességre mennyien regelnek stb... ,de láthatóan nagyon kevesen és ez eredményezhet egy össze vonást,nah de kihez is? Normál szerveresekhez? Akkor sincs esélyetek ,esetleg csak annyi,hogy olyan egyesületekhez tudtok menni,ahol 15 és a feletti a gyakorlótér.
[mod='Thalvith']Figyelmeztetve![/mod] -
Nem tudom eldönteni ,hogy ez most tudatos üzletpolitika vagy szimplán el akarjátok lehetetleníteni a játékunkat evvel elűzve minket/ áttéríteni a speed szerverekre amit egy olyan ember aki 10 év alatt nem kevés forinttal és idővel építgetett nem fog megtenni és inkább abba hagyja a játékot.
Tavaly töröltem régi s3-mas karimat 2008 márciusában kezdtem ott és mikor kezdtem nem volt csak 7 szerver még a 8-as szerver sem volt,de még lehet 7 sem,mindegy is. De búcsút kellett intenem neki,mert meg halt a normál szerver játéka,unalom lett,rá sem néztem,mert tavaly áprilisban regeltem 25-re és hamarosan beérem a 10,5 éves karakterem amit töröltem lassan egy év alatt.Nincs esélyegyenlőség! Pénzt meg nem szabad költeni a játékra,főleg ennyit nem.
-
Mi volt a probléma?Alig kaptam tekercset. Össz.tekercs a két nap alatt kettő tekercs???Ez most mi volt?
[mod='Shaiyla']Áthelyeztem.[/mod]
-
-
Minden tisztelem TheRock-nak,hogy felszólalt és meg védte magát,teljesen kulturáltan és mérsékelt szó járással. Aki így vállalja azt,hogy nincs semmi mögötte és nyugodtan ki lehet vizsgálni én annak el is hiszem,hogy az úgy van! Ha nekem ennyi szabad időm lenne,hogy a munka helyemen is tudnám tolni a játékot,talán én is hasonló magasságban járnák szintben.Anno erre nem volt lehetőség 2008-ban és talán túlságosan hozzá szoktam a lassú "normál" játék ütemhez. Minden esetre én köszönöm neki meg tisztelő válaszát és folytathatjuk a szerveren az egymással való "csatározást" ,ha mondhatom így?
-
A régi gyakorlási kalkulátor már érvényét veszítette,hisz nem érvényes,minden megváltozott azóta. Alvilág-ból Kazamata lett,az alvilág 100-as szinttől elérhető,ami pedig anno volt az arra lett ki számítva.
-
Ilyenekről beszélek. 141.sz. 4x szerver 7 támadás arénában.
16.02.2019 16:32:22
Therock15 (25) [NAZ] 2.430
16.02.2019 13:20:34
Therock15 (25) [NAZ] 810
16.02.2019 11:37:19
Therock15 (25) [NAZ] 997
16.02.2019 11:11:58
Therock15 (25) [NAZ] 962
16.02.2019 08:39:44
Therock15 (25) [NAZ] 3.687
16.02.2019 06:24:38
Therock15 (25) [NAZ] 1.724
16.02.2019 03:52:19
Therock15 (25) [NAZ] 1.582
Én egy szerveren vagyok vele és megérne egy ki vizsgálást,mert tavaly áprilisban indult a szerver és már 141-es szinten van,ami orbitálisan durva,mert Nideas van alatta ,csapat társam,durván nyomja ő is,de nem érti ő sem,hogy lehet ennyire aktívnak lenni,a nap 24 órájából 30-at a játékkal kell tölteni,hogy így haladjon valaki? Kíváncsi lennék rá,minden esetre.
-