[KIBESZÉLŐ]Élet a szervereken

 • Utoljára kérem, hogy ne személyeskedjetek. Ahogy korábban is mondtam a negatív véleményt is le lehet írni normálisan. Ez egy kibeszélő, nem pedig vitatkozó.

  Ha nem sikerül a továbbiakban barátibb hangot (de legalább semlegeset) megütni egymással, akkor a téma zárásra kerülhet.

 • Sziasztok!

  Lehet velem van a baj, de most az az értelmezés nem megy, hogy valakik mit érnek türelemmel kis sebesség mellet 6 év alatt, és az ellen érv, nagy sebességgel képesek utol érni őket kevesebb idő alatt és ez a hatalmas büszkeség?

  Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy mért nem sikerült még?

  Mi tart eddig?

  (persze félre téve csalást)

 • sziasztok


  kis matek


  1 sebesség 10 éves játék idő egyenlö 5 sebesség 2 éves játék idö

  ha mindenki ugyan annyit játszik


  ha valaki régóta nyomja nagyon jól tudja az elején nem volt semmi

  mágus event hógolyó nyul stb.  remélem ezt sem felejtette ki senki sem.

 • Én egy szerveren vagyok vele és megérne egy ki vizsgálást,mert tavaly áprilisban indult a szerver és már 141-es szinten van,ami orbitálisan durva,mert Nideas van alatta ,csapat társam,durván nyomja ő is,de nem érti ő sem,hogy lehet ennyire aktívnak lenni,a nap 24 órájából 30-at a játékkal kell tölteni,hogy így haladjon valaki? Kíváncsi lennék rá,minden esetre.

  :thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup:

 • -Crassus-! A tisztelt glad. csapatot ez nem érdekli, legfeljebb ha jegyet nyitsz. Ők nem játszanak - tehát nem érinti őket ez a kérdés, mint ahogy sok más kérdés sem -, vagy ha igen akkor mélyen illegalitásba költözve. Erről is írtam már, nem szeretem ha valaki nem vállalja fel magát és más nevet használ a fórumon, mint a játékban. Van aki 7 napos listán több, mint 10 ezer támadást csinál és ez csak a győzelmek száma, mellette több vereség is van ugye. Egy hét 168 óra, mondjuk 12 órát játszik - alvás, munka, iskola, barátnő stb - ki lehet számolni óránként mennyi támadás kell ehhez az eredményhez. Van nekem is kis karim az s23-on, tehát tudom ott hogy működik a rendszer. ha valaki nem érti, hogy mi a különbség a normál és az 5x szerver között ott bizony értelmi problémák vannak.


  Tisztelt Shaiyla! Nem szeretem a fenyegetéseket. Ha neked, nektek valami nem tetszik, bezárjátok, vagy játékost figyelmeztetitek a ti dolgotok, nagy dolog a hatalom! Ha valaki nem fair és erről írunk, már jön a fekete pont. Pedig egyszerű, aki idióta az idióta . Ezért aztán, hogy eleget tegyek a fenyegetésedben írtaknak, nem állítom , hogy Therock15 egy idióta.  Figyelmeztetve.
  Más játékosokat provokálni és sértegetni amiatt, mert megtámadnak (és esetleg le is győznek) egy gladiátoros harci játékban, abszurdum. Megértem, ha nem tartod igazságosnak a játékmechanikát, de a dühödet kérlek ne a játékostársaidon és más embereken vezesd le ezentúl. - Potroha

 • Gondoltam hogy Ordogit jegelitek...

  De hát ez ilyen. Vannak akik provokálhatnak és akár burkoltan sértegethetnek (minden következmény nélkül) és vannak akik nem!

  Érdekes hogy mi mindig tiltva vagyunk a burkolt mondataink miatt... Mások ezt miért is nem érdemlik meg????


  Szép egy díszes társaság ez... :)


  Hajrá! Lehet engem is tiltani ;)

 • Sziasztok, Üdv Mindenkinek!

  Kedves Ordogi, ha kíváncsi vagy miért támadlak annyiszor, nyugodtan megkereshettél volna és megérdeklődhetted volna, nem pedig itt kellene ekkora hisztit leverni miatta, bár egyébként sem értem, hogyan panaszkodhat valaki egy gladiátoros játékban, hogy megtámadják, még ha egy "kicsit" többször is az átlagosnál. Az egyik oka, hogy ennyit támadlak téged, meg még rajtad kívül rengeteg embert az az, hogy ekkora szinten nincs nagy válogatási lehetőség, és amikor már mind az 5 lehetséges provis ellenfélnél feldobja, hogy már 5X harcoltam ellene és nem rabolhatok semmit, akkor kénytelen vagyok rád is kattintani 6. vagy akár 7. alkalommal is. Az ok pedig amiért ennyit arénázok nem más mint az Xp, bármily meglepő is. A jelenlegi 200 ezernél több harcom kb 2x annyit jelent tapasztalati pontban, ami ha kiszámoljátok jó pár plusz szintet jelent azokhoz képest akik nem, vagy csak keveset arénáznak.


  B0ki neked csak annyit, hogy amíg magasabb szinten voltál nálam rendszeresen látogattál, az 5-5 támadásból 100k feletti rablásaid pedig csak az álmaidban léteznek, nem tagadom raboltál sokszor sokat, de ez egy kicsit túlzás, valamint arról sem regélsz amikor tőled hoztam a rengeteg aranyat, mikor átraktam az arénás kariről a turmás karira a felszereléseim. :D


  Remélem nincs semmi bántó sértő a mondandómban, ez az első hozzászólásom a fórumon, remélem tiltás semmiképp nem jár érte, de egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne reagáljak a személyemet érintő negatív hozzászólásokra!


  Therock15, s25

 • Rengeteg aranyat tőlem? :D

  most te túlzol ;)


  Ha nem emlékszel az 5-ből 5-ször rablásaimra, akkor vagy megosztod a karaktered (ami tiltott dolog), vagy átvetted valakitől a karit, vagy csak szimplán tagadod :)

  Egyébként nem csak rólad mondható el a folyamatos rablás sorozatom :))))

  Jelen pillanatban is van 4-5 kedvenc farmom, mint ahogyan korábban te is az voltál! 8)

  Edited once, last by B0ki ().

 • "Most te túlzol" Ezzel a mondatoddal elég nyilvánvalóan elárultad, hogy korábban te túloztál ^^


  Hiába próbálsz áskálódni ellenem az ilyen célzásokkal, nem kell feltételezésekbe bocsátkoznod, ha bárki gondolja lehet rám ellenőrzést kérni, az én lelkiismeretem tiszta, eszemben sincs csalásokkal kockáztatni, hogy akár rövidebb időre is tiltsanak. ;)


  Amúgy meg amikor a szinteden voltam is lazán vertelek amikor feltettem a jobb felszereléseim a CT-s karimra, csak mivel gyorsan léptem a szinteket, meg speed szerver, ezért nem győztem javítani őket, ezért hagytam leromlani őket. :)


  Bár máris kezdek rájönni, hogy felesleges bármit is írnom, mivel egy "icipicit" nárcisztikus személyiség lehetsz, hisz annyira büszke vagy rá, meg kérkedsz vele, hogy a szinteden milyen hűde nagyon erős vagy, csak hát aztán miután túlléptem rajtad pár szinttel utána is jöttél még, viszont mindig lepattantál, de hát erről már nem nagyon beszélsz. 8o

 • Biztos fair játékos aki 8-14 szinttel lejjebb lévőket támad és az még nem elég neki , mert magára tesz még +87 sebzést. Igazi gladiátor , babérkoszorút érdemel!


  Mai naptól kezdve nem mentek, hagyom az aranyakat a dicső , bátor rabló +140 -s emberkéknek. Legyen sikerélményük, lehet, hogy le is veszek mindent a karimról, nehogy a % miatt becsússzon egy-két vereség.

 • Valószínűleg DP1-es ruha alatt nem azért rakom magamra a +87 sebzést, hogy téged sikerüljön legyőznöm arénában, sokkal inkább Nodens miatt, aki olyan bika, hogy még így is 10-ből 1x elver, ami nagyon zavaró, hiszen 1000 expedícióra vetítve az már 100 vereség, ami több mint 2-3000 xp. :)


  A te döntésed milyen stílusban játszol, ahogyan mindenkinek saját privilégiuma, de a panaszkodást sosem értettem meg és fogadtam el, hiszen engem is rengetegen támadtak magasabb szintről, hovatovább jelenleg is +8-10 szintről is támadnak többen, akik ellen esélyem sincs, de nem rinyálok, nem állok neki panaszkodni, hanem fogom magam, beszintelek mint az állat, aztán eventekkor széjjelkovácsolom magam és a fejükre növök! Meg természetesen kamatostól visszakapja mindenki a támadásokat, pont mint B0ki pajtás. ^^

 • Továbbra is meg van a negatív véleményem rólad hiába is forgatod ki a szavaimat! :)

  Az meg nagy szégyen hogy csak "átpakolással" tudtál elverni :D Ebből meg az következik hogy ezek szerint mégis nagy falat voltam számodra! ;) Szóval van mégis valami ellentmondás az általad leírtakkal kapcsolatban...

  Azt nem vitatom hogy lepattantam rólad mikor túlnőttél, de ez nem is volt kérdés...

  Viszont akkor ki ütött kit? Ki volt olyan bosszúálló hogy napi 16-17 alkalommal is levert csak hogy elégtételt vegyen? :D

  Ki is akkor az önimádó?

 • Szerintem az nem szókiforgatás, hogy leírtam azt ami egyértelműen következik abból amit írtál. :)


  Nem ez nem szégyen, hanem egyértelmű azon okból, hogy nekem nem voltak ilyen irányú céljaim, hogy leragadjak egy bizonyos szinten és ott királykodjak. de ha megálltam volna és én is csak DP3-as ruhában nyomattam volna a harcokat, akkor fent lehettek volna a narancs/piros cuccaim és mint már mondtam olyankor mentél a levesbe. :D


  Egyébként más szemében a szálkát is, sajátodéban a gerendát se? Mintha nem te kezdtél volna el ütni engem amikor még 8-10 szinttel lejjebb voltam... Akkor te azt minek hívod? :/


  A bosszúállásnak pedig semmi köze az önimádáshoz, ebben a témában nagy valószínűséggel fogalomzavarban vagy szerintem, de ha mégis, akkor mondd el kérlek, hogy mi az! 8)

 • Ha valaki kierdemelte az elismerest ebben a jatekban, az Therock15!

  Nem atvette a karakteret, nem tapolta senki (khmmm HH-sok), mindent maganak koszonhet amit elert nem mas segitsege altal. Mindezek mellett az elegge kihalt s25-on folyamatosan segit a csapatanak es a "kulsosokkel" is egyuttmukodo. Nem tennem egy lapra mas tapos jatekosokkal. :)

 • Szép napot!Sziasztok!


  Minden tiszteletem a tiéd Therock15,te játszod ezt a játékot igazán.

  A többieknek meg annyit,hogy speed szerveren maximum 1 óra kell ahhoz,hogy ezen a szinten dp3 ruhában elfogyjon minden ellenfél,az meg,hogy lejjebb támadunk,hadd ne legyen a mi hibánk.Szerintem senki nem nézi,hogy kit támad olyankor,ugyanis 15 másodpercenként hívhatsz ki vkit mindkét arénában.


  Gondolom aki kicsit jobb nálatok az mind tápos,meg se fordul a fejetekben,hogy kicsit több ideje jut a játékra nálatok.


  Ui:hozzám jöhettek nyugodtan, az aranyért,van mindig,mert lusta vagyok percenként menteni,nem fogok itt hisztizni :)


  Üdv :HH_Nagyhal_HH S23

 • Sziasztok.  Azt olvasom hogy a legjobb játékosok

  múlják egymást felül.

  Gratulálok mindenkinek ti tényleg jő játékosok vagytok.

  Ha csak a felét tudnám mint ti nem lenne ilyen gyalázatos karakterem.

  Speedes vagyok én is és utam közben találkoztam nagyon jó játékosokkal

  akiktől sokat tanultam .

  Szerencsésnek érzem magam hogy lassan a Legendákkal is összecsaphatok.

  Köszönöm mindenkinek aki ezt a játékot játssza

  hiszen nélkületek nem érne semmit.

  Viszonzásul továbbra is sok Aranyat rabolhattok tőlem is.


  Az egyesületemmel kapcsolatban kicsit több tiszteletet kérek.

  Hiszen leendő Világelső Egyesületről Beszélünk.

  Legyetek büszkék hogy ez Magyar.

  Imádkozom értetek.  HH_aATYa_HH s23


  €dit by Shaiyla:
  Láthatóvá tettem

 • Minden tisztelem TheRock-nak,hogy felszólalt és meg védte magát,teljesen kulturáltan és mérsékelt szó járással. Aki így vállalja azt,hogy nincs semmi mögötte és nyugodtan ki lehet vizsgálni én annak el is hiszem,hogy az úgy van! Ha nekem ennyi szabad időm lenne,hogy a munka helyemen is tudnám tolni a játékot,talán én is hasonló magasságban járnák szintben.Anno erre nem volt lehetőség 2008-ban és talán túlságosan hozzá szoktam a lassú "normál" játék ütemhez. Minden esetre én köszönöm neki meg tisztelő válaszát és folytathatjuk a szerveren az egymással való "csatározást" ,ha mondhatom így? :)

  :thumbup:"Ha egyedül találod magad, zöld mezőkön lovagolva a tűző napon, ne aggódj! Az az Elysium, és már meghaltál!":thumbup: