Posts by proki

  Code
  1. Hi
  2. Where is the easiest to find underworld raw materials in Britain? Add all the other Bosses of the Boss?

  Igen 5x szerveren játszok jelenleg, sok évet játszottam normál szerveren is.

  Tisztában vagyok, hogy sok hiba van a játékban, illetve azzal is, hogy nincs egyenlőség a normál és speed szerverek között.


  A tárgy droppról volt szó és igen én azt tapasztaltam, hogy 116-os szintig esélytelen normális droppokat találni, utána már lehetséges elvétve.

  Az én tapasztalatom amióta beléptem a 120-as szintet azóta napi 2-3 piros esik és minimum 10-15 nari.

  Ami nekem nem tetszik, hogy alvilági tárgyak amik nem akarnak kék színűn kívül más.

  szerintem az eventeken lehetne annyiban módosítani, hogy nem 2-3 nappal hamarabb közölni hanem egy hónapra előre levetíteni mikor mi lesz csak hogy tudjuk előre mire mikor számítsunk.


  Azt lehet tudni, hogy mikor lesz a Merkúri event?


  Erre magyarázat nem hiszem, hogy van:)

  Ha 50%-50% az esély 1x kikapsz 1x nyersz alapon kellene működnie.

  Az alvilág nevetséges szándékosan arra van kitalálva, hogy rendeld a rubint, hogy legyen plusz bevétele a gameforgenak. A fejlesztők nem foglalkoznak a játékkal, ezernyi javaslat lett benyújtva nekik szerintem rá sem néznek.

  2napos teki event az alvilagban megint csak egyenlő volt a rubin rendeléssel, tekercset úgy sem add:).

  Szerintem át kellene alakítani az alvilágot azok számára akik nem tudnak havi több tíz ezreket kiadni rubinra meg hülye aki meg is teszi már elnézést.

  Volt nekem nehéz alvilágban, olyan, hogy 37 rubinomba telt mire végig mentem... ez szánalom felsőfokon..


  Szükség lenne változtatni mihamarabb..


  €dit by Shaiyla:
  Szerkesztettem.Összevontam.Áthelyeztem.

  Sziasztok!


  Egy bugot szeretnék bejelenteni:)

  Kicsit érdekesnek találom, hogy 112-es szinten több tapasztalat pontot kell összeszedni, mint 115-ös szinten:D

  112-n 53K tapasztalat pontot kér míg 115-n 48k tapasztalatot :D nem tudom másnak feltűnt e hasonló jelentség.


  Egyett is értek vele.

  Jó lenne már, ha a fejlesztőkhöz is eljutnának ezek a javaslatok.  €dit by Shaiyla:
  Összevontam

  Sziasztok!


  Van pár javaslatom ötletem a játékra vonatkozóan.


  1. Aréna Ct a speed szerveresek és normál szerveresek szét különösítése.

  2. Be lehetne vezetni újabb képesség pontokat. Pl olyat ami a védelmet növeli. De akár olyat is ami a blokot vagy kritet növelheti.

  3. Épületeknel kicsit zavaró tudd lenni a Villánál, ha egyszere 10-15 játekos akar lemenni az alvilágba kevés a gyógyító főleg az épület szintek fejlesztése is igen kihívó tudd lenni ilyen keves gyógyítóhoz.

  4. Szerintem be lehetne vezetni újabb expediciós területeket. Valjuk be 112-ről 120-ig nincs semmi csak a Sárkány maradvány. Szerintem 116os szintnél lehetne egy újabb terület.

  4. Kellene több kazamata mert 104-es szint felett valjuk be van 3 kazamata amiben semmi kihívó nincs és ráadasul az is 8szintenként.

  Britaniába is kellene kazamata mert elége unalmas tudd lenni hogy utazgatni kell.

  5. A mágusnál így is sok arany elmegy a fejlesztéshez, de be lehetne vezetni, hogy narancsra és pirosra is lehessen vele húzni. Illetve lehetne magasabb szín mint a piros a játékban legalabb lenne kihívás a régi játékosoknak is.

  6. Jó lenne, ha a játék több narancs és piros tárgyat droppolna.

  Illetve tekercseket is többet adna és nyersanyagot is. A kihalóban lévő szervereken kész csoda ha bármit is talál a játékos, nem beszélve az alvilági tekercsekről, amit szinte lehetetlen találni a szervereken.

  7. Javasolnám újabb tekercsek bevezetését.

  8. Szerintem egy kis fényt hozna a játékba, ha lennének napi küldetések, heti és havi küldetések is amik pl tárgyakat adnak és lenne ezeknek nehézségi szintjük pl a legnehezebb küldetés teljesítéséért vagy narancs vagy piros tárgy esetleg bármi féle malef lenne a jutalom.

  9. Szerintem rengeteg játékos problémája az alvilág. Nem tudom hogyan van programozva de mikor a tükörkép elleni küzdelem van ahol 50-50% esélynek kellene lennie nem értem néha hogy miért csak 10.alkalommal lehet tovább menni.

  Itt a csatamotorral van valami probléma, rengeteg rubint elvisz a játék ezen része. Lehetne változtatni rajta.

  Illetve lehetne egy új dp öltözék is ami a veterán öltözet nevet viselné pl es ez lenne a dp4.


  Szerintem van ami ezek közül szükséges lenne a játék tovább haladása miatt és talán több játékost vonzana vissza.

  Sziasztok.


  Javaslatot szeretnék tenni szerver összevonásra.

  Mégpedig azért, mert egyre kevesebb a játekos a szervereken. Kezd kihalni teljesen egy két szerver. Alig alig van játekos pl s23 vagy s25-on. Javasolnám azt hogy teljesen feleslegesnek érzem újabb szerver létrehozásat addig míg nincsenek játékosok. Össze kellene vonni a speed szervereket is a 4x a 4x speedesekkel az 5x az 5x speedesekkel. És talán ezek megtörténének akkor lenne legalabb 100aktiv jatékos egy szerveren, a legfőbb probléma az, hogy kevés az aktív játékos, ezt szerver összevonással meglehetne szüntetni, de nem véglegesen, kellene pár újjítás a játékba. Van is pár javaslatom, pl uj tekercsek bevezetése, új kazamaták 100felett mert elége monoton a fejlődés es semmi kihívó nincs a játékban, be lehetne vezetni azt is hogy az alvilágban kicsit nagyobb es eséllyel adjon tekercset és jobban adjon nyersanyagot és lennének még javaslataim.

  Sziasztok,


  Engem az érdekelne, hogy hanyas szint körül kellene elkezdenie alvilági tekiket adnia a szevernek? Jelen pillanatban 111-es szintű vagyok de nem, hogy alvilági tekit nem add a szerver de normálist sem alvilágban. Más szervereken is ennyire ritka az alvilági teki?

  Egyet értek veled, igaz én speed szerveren játszok, de itt is kb 6-8 alkalom mire a tükörképen átmegyek elvileg 50-50% esély kellene, hogy legyen, nem beszélve a nehéz ruha megszerzéséről, ahol néha elmegy 20rubin is.

  Sziasztok!


  A team tagjai felé lenne kérdésem.

  Hogy lehet az, hogy teki event van és közel 200 expediciós pontot elhasználtam és összesen 3db tekit adott be? Ha jól tudom 10% esély van tekercs találásra, még sem adja a tekercseket. Érdekeség képpen event nélkül jobban adja.

  Dupla hatásu aldást használok illetve a könnyű ruha rajtam van szóval dp1-et nyomok és semmi.

  Mi lehet ennek az oka?

  Végig kérdeztem rengeteg embert és mindenkinek elég jól adja nem értem mi lehet az oka hogy éppenségel nekem semmit szinte


  €dit by Shaiyla:
  Áthelyeztem.

  Speed 5x igen tudom hogy gyorsabb a fejlődés:) főleg dpben az utóbbi héten napi 15órát tudtam játszani dp1 csinálva dupla hatással 1.3m becsület felé sosem mentem:D de most nem ez a lényeg hanem az hogy rengeteg jatékos használ botot scriptet vagy klikkert kellene egy olyan szűrűt csinálni a szerverekre hogy azonnal tiltsa ki azokat akik ilyen segéd eszközöket használnak:)

  Jó lenne rá valamit kitalálni:)

  Lehetlenek tartom, hogy ennyi ideje legyen egyes embereknek, hogy napokon keresztül sőt hónapokon át 24órából 24 órát játszon lehetetn:D

  És ez abból is érzékelhető, hogy mondok egy példát hajnalban betámadok egy adot ílletőt rabolok 80-100k aranyat, majd nappal többször is vissza támad amiért elhoztam annyi aranyat, de eközben hajnalban a becsületpontja folyamatossan növekednek és elvileg ha nincs fent akkor hogyan? Naponta 3-400k becsület pontot nem értem hogy csinálhat ha csak tényleg annyira életképtelen valaki, hogy 24órából minimum 20órát a játékkal tölt:D

  Tényleg kellene valami erre mert megölik ezzel a játékot:D

  Sziasztok!


  Az érdekelne engem, hogy ha valaki scripet vagy botot használ az ellen miért nem történik valami féle megrovás vagy tiltás?

  Elége érzékelhető, hogy a speed szervereken egyre többen használnak valamiféle scriptet, botot vagy éppenséggel klikkert.

  Többször is tettem jelentést, de választ sosem kaptam.

  Valami megoldás lenne erre??

  Csak mert aki tisztán játszik elfog menni a játéktól kedve és egyre kevessebben fognak játszani a játékkal:)


  €dit by Shaiyla:
  Áthelyeztem.