Posts by proki

  szia


  A gameforge lényegében a metin2re van rá hangolva semmi másra, a többi játék számukra tarsoly gyűjtő.

  Mislix az s27-es szerveren nincsen több nyersi, mint ahogy szerintem a többi szerveren sincsen, aki ésszel játszik tudd trükköket a nyersanyagok növeléséhez, szerintem egyik szerver sem dobálja a piros pokolköveket, cerberusokat, hydrát, almandint stb, vagyis az s27 abszolúlt nem add semmilyen piros nyersit és tárgyakat is ritkán add pirosba személy szerint egy kezemen megtudod számolni eddig mennyi piros porciust kaptam a játék folyamán, de ez mindenhol így lehet, nyilván más az hogy aki rendesen öli a pénzt a játékba és van ideje naponta 10-15órája a játékra magasabb a szerencse faktora, ez így van és így is volt mindig is, bár lehetne ezen változtatni. Az viszont számomra teljesen felfoghatatlan, hogy miért vannak játékosok akiknek tényleg van 20-30 karaktere és pont a malef event miatt használják ezeket és nem tiltják ki őket. Nyílván nem is fogják mert senki nem fogja tudni bizonyítani ezt képekkel, meg senki nem fogja ezt bevallani..

  Kovácsolásoknál meg tényleg elégé feltűnő hogy van egy szerver és kitűnnek ott a 40-50 szinttel magasabb tárgyak, és máshol ezek nem sikerülnek, engem személy szerint nem is igazán zavarna, ha más szervereken is meglehetne tenni ezeket, ln kb 40x probáltam meg a gaias infernót és az összeset törte.


  Viszont amit psymimi mondott, hogy az aktív régi szervereken kellene minden új játékosnak játszani és nem a mindig ami éppen megnyíló szervere felregisztrálni, mert így valóban akár 100-110 es szinten is lehetne jó tárgyaik a játékosoknak és egy kicsit fellendülne az élet a szervereken, ha már nem akarnak szerver összevonásokat csinálni, hiába írjuk minden nap le évek óta.


  €dit by Shaiyla:
  Áthelyeztem

  Mert annyira rossz a CSATAMOTOR hogy szerintem csak akkor javulna meg ha indítanának legalább 4-5 új szervert.... 1 új szerver ide nagyon kevés sokkal több kell.... Nagy a baj evvel kapcsolatban csak nem foglalkoznak vele senki sem.... Lehet nincs ez az állás betöltve... Már mint a probléma kijavító.... Az új szerver indító állásnál már lehet fölös személyek is vannak.... Csak azt az egyet nem kellene elfelejteni hogy a mi pénzünkből kapják a fizetést... Ha mi nem veszünk rubint akkor lassan nem lesz fizetés sem... Van egy nyaláb szerver mindenhol 25-40 aktív játékossal... Ez sem jó így... Nektek mi a véleményetek????????? Beszéljünk róla szerintem mert most még lehet....


  [mod='Dirnon'] Figyelmeztetve - off[/mod]

  en varom mar az uj szervert

  Csak mert szeretnek ket hetig online lenni megallas nelkul feltoltve 6-7k rubint ez fontos mert bevetel nekik es nekem is mert igy ejjel nappal felvagyok,utana varnam a jelenteseket mert hogy lehet az hogy ket het alatt level 100as valaki.

  Ezek a versenyek mindig erdekesek voltak szamomra, foleg mikor egyik naprol a masikra eltunnik a jatekosok 80%-a.

  Felhívom a figyelmeteket, hogy ez nem egy kibeszélő téma, ide kérdéseket és válaszokat várunk.

  De, hogy reagáljak a discrodos dologra. Korábban is létezett egy külső chat az IRC, azonban az ott használt szerver bezárta a kapuit, illetve előzetesen sem volt már azon a platformon túl nagy aktivitás, legalább is, ami a mi közösségünket illeti. De máshol vélhetőleg nagyobb aktivitás volt és úgy gondolták, hogy egy hasonló platformot a továbbiakban is biztosítani szeretnének.

  Illetve leírom mégegyszer, amit már többször igyekeztünk a tudtotokra adni, hogy a hibajavítások, játékfejlesztések nem függenek össze sem az új szerverek indításával, sem például a discrod szerver megnyitásával, ezek teljesen különálló dolgok.

  ha jol gondolom ti tudtok szervereket ujra inditani lehetseges hogy raferne egy restart az osszes szerverre

  Sziasztok


  Szerintem karakter függő kinek mennyi teki esik egy nap, megvannak határozva a karakterek kinek hány % esélye van tekire:D elég morbid hogy közel 50 alap kesztyűt kohóztam amiből 2 db teki eset:D

  Csatmotor egyenlo a nullaval evek ota

  Ez is az egyik oka annak hogy minden evben az uj jatekosok es a regi jatekosok ujravalo regisztracioja vagy esetleges jatek abba hagyasa evente 10%al vissza essik. Lassan osszesen 100ember ha belep hetente egy szervere.

  Szia

  nekem a szintem 164

  tárgyé 169, de szerintem a páncél értéke nincs összefüggésben az én szintemmel

  Szia


  Hát ahogy én tudom neked lassan gaias infernókat kell majd csinálni meg az aulus füld cuccokat de sajnos még 28 szintre vagyok a szintedhez:D így én sajnos nem nagyon tudom mik amik azon a szinten kellenek.. talán néz szét az s25-ös lengyel szerón vagy pár német szerón miket használnak abban az irányban kell neked is menni.

  Sziasztok

  Tudja valaki, hogy a felszerelések milyen képlet alapján adja meg az összes páncélt. Gondolom függ a szintjétől. Azt tudom hogy függ a színétől, és a tekercsek milyen plusz adnak.

  Köszönöm az ötlete(ke)t.

  Szia


  Elsőnek nem árt tudnunk a szintedet, aztán tudunk ötleteket mondani a szintedhez:)

  Szia


  Sokszor előfordult ez velem is, jeleztem többször is, supporton is, kártérítés nem jár érte kitudja mennyi rubinodba került kiütni, mert tudjuk hogy a nehéz alvilág nem 1-2 rubint emész fel, cserébe viszont feleslegesen elnyomtad a dp3-at és nem érsz vele el semmit, ez legjobban akkor idegesítő mikor exp event van és küldi felezés, mikor a legjobban lehet azzal haladni.

  A supporton a válaszuk annyi volt, hogy megnézik mi lehet a hiba... nem történt vele semmi. pedig nekem akkor 20 rubinomba került..

  De kb 3x fordult ez elő, és kb a dp 4.-5. órájában elindult normális így maradt 3-4 órám ami nem elég arra ami célt szolgálja.


  Én már nem is jelzem az első eset után ezt a problémát, úgy sem fog változni semmi.

  Mi értelme van megint egy szervert nyitni??

  Nem hogy fejlesztenék a játékot, á hol inkább nyitnak újat.. évek óta ez megy az ígért fejlesztések helyet.. ideje lenne ha már a forum adminisztrátorok is azt mondják nekünk játékosoknak, hogy valóban a fejlesztés fontosabb lenne, hogy akkor ki állnának a játékosok mellett és addig mondanák a fejlesztőségnek míg el nem kezdenek cselekedni, de gyorsan valamit tenni ez ügyben, elhiszem, hogy sokat hallgattok, de míg nincs változás sok mindenben nem lehet reménykedni, itt össze fogás kellene, de nem csak itt hanem az összes ország szervereinek, játékosainak és adminisztrátorainak,

  Sziasztok,


  Tudna valaki segíteni, hogy miként lehetne dobókockán kívül mást is kipörgetni?! Próbáltam telefonról, laptopról, ie, chrome, vagy mozilla böngészővel is. Az eredmény ugyan az. Dobókocka....homokórának vagy 100% életerő italnak jobbanörülnék. Öltözékről vagy áldásról nem is álmodom már.

  Szia,


  Erre én is kíváncsi lennék, nekem 456 dobókockám van nem tudok mit kezdeni velük már.. legalább be lehetne váltani valamire.:D

  Gondolom s27ről én voltam aki támadott téged:)

  Igen folyamatosan 120-130 közötti játékosokat add be a provincia, ezzel nem lehet mit kezdeni kevés játékos van 130-140-es szint között de fölötte is.

  Most nézem lehet itt kellett volna kérdeznem, akkor még 1X.


  Kinek mi vált be Seba és más alvilági tekercsekkel kapcsolatban?

  Tudom lassan küldi event és akkor lent kell nyomatni ezerrel aztán vagy ki olvad vagy nem. De nincsen valami más módszer?


  Előre is köszönöm a válaszokat!
  Szép napot! :)

  Szia

  Szerencsére kosztüm miatt a seba földek sikerültek:D

  igaz a kesztyűbe 6. alkalomra adta be és narira 96% piri esélynél..

  Azon kívül kb 40 tárgy ami tört szimplán nem feltétlen alvilági mind.. de nyilván arany malef nélkül nehéz is a kovácsolás sikeressége

  Sziasztok


  Szerintem teljesen mindegy milyen szerveren játszik az ember.. Nem tudhatjuk, hogy hány próbálkozásból adja be 1%-ra, lehet elsőre, lehet 10. alkalomra vagy 100. alakalommal indította el, van a játéknak egy szerencsefaktora amit be kell látnunk hogy legtöbbünket el kerül..

  egy 3 és fél éves speed szerver, ami 5x sebességű felér 15évnyi normál szerveren töltött aktív játékkal. Tehát hiába játszanak három és fél éve több lesz a nyersijük, maleffjuk, mint akik a játék megjelenése óta játszanak az s1-s2 összevont szerverén..

  Amennyi ember annyi félét hallott az s23ról. Nyilván hogy vannak akik csalnak, vannak akik csak oda vannak építve a játékba és 24órából 24 órát nyomják, és lehet az is igaz amit sokan mondtak már, hogy van aki segít ott pár játékost GF által, ezért sikerülnek a kovácsolások.

  De, ha jobban megnézzük ha magyar szervereken nem is de ott a lengyel szervereken szintén sok embernek beadja 1%-ra de lehet hogy 0-ra is :D

  Bár igen a normál szerverek óriási hátrányban vannak, de ahogy többen mondták lehet választani szerver és szerver között.

  Bár azzal is egyet értek, hogy szét kellene már szedni a normál szervereket a speed szerverektől, amit két éve már megígértek, de tudjuk nem lesz belőle semmi sem:D

  Így teszik tönkre a játékot:D

  De a biztonság kedvéért indítottam 6db fegyvert 1%-ra hátha szerencsém lesz:D