Posts by Taibl

Po úvaze jsem se rozhodl, že už to nebudu hrát dokud se neprovedou nějaké zásadní změny k oživení a to např. vytvoření bludka v Britanii, zlepšení dropů pro vysoké levely, atd.

To je zatím naposled co jsem do této hry vložil nějaké peníze :P ve víře, že se to možná zlepšilo nebo zlepší. Nezlepšilo, vše je při starém a to dokonce i horší protože nejen já, ale i další hráči přestávají tuto hru hrát. Už tam zůstávají jen ti nejotrlejší.8|:)

Ostatním good luck.:thumbup:

Ne, je to frustrující a odrazující od dalšího hraní. Když si zvyknutý na jistý standard kdy máš drop minimálně 1x a třeba až 4x TAVITELNÝ red item. To máš např. jako by si dostával plat 95 na hodinu a pak by si dostával třeba jen 70. Ty by si v takové práci zůstal? Já teda ani náhodou. Vím, není to úplně dobré přirovnání, ale je jednoduché.

To snadněji tu redku ukovu z pár red a zbytku oranž surek než kdybych nějakou redku. dropnul . 8|

Tak dnes po velmi dlouhé době což je tak víc jak tři měsíce jsem oprášil Dispaterův kostým který se mi válel tam cca dva měsíce. A zjistil jsem, že se nic , ultra nic nezměnilo. Dropy pořád k ničemu. Ze 48 bodů které jsem vyklikal pomocí přesýpaček našetřených z denních arenových truhel mi padla jedina redka a teď se podržte úplně k ničemu to jest lahvička inteligence s tímto prefixem a suffixem:

Tudíž jsem nucen nad touto hrou zlomit hůl a opět ji zase pár týdnů či měsíců nehrát.

Nejsou na tento stav žádná slušná slova.

Tak ta dnešní aktualizace mi přijde úplně zbytečná protože posílat surky přímo do stodoly bez toho aniž bych se podíval co se mi vytavilo a kolik kusů by byl hřích. Jo dejme tomu u zelených až modrých případně purpurových by se to mohlo/může používat, ale u oranž a red v žádném případě. Chci mít jasný přehled o tom co vytavím za barvy a počet kusů.

NIc jsem prakticky nikdy nebalil. Vše jsem ukládal do svitků. Amulety a prsteny jsou slabota. Svitky měly budoucnost. Hrál jsem tak, že jsem třeba prodal nějaké svitky, procvičil goldy a pak např. se zapnutým dispaterem odkupoval si svitky zpět. Sice jsem neměl zásoby ve goldech, ale ve svitcích. plus amulety a prsteny jako vyrovnávací položky. Nejdražší svitek Gaias kus 592,2 k v počtu 3 kusů^^ Nevím jestli existují ještě dražší kusy?:)

Má to obrovskou výhodu. Nemusím hrát třeba měsíc, dva a nemusím se bát, že mi goldy propadnou. Měl jsem to hlavně také na nákup surek. Ale bohužel náš speed server je také mrtvý ani já nehraji jak jsem hrával. někdy stěží dám tu truhlu za arény. Bohužel ta hra mě už zklamala. Jako pořád dostávat dropy co jsou úplně k ničemu. luciovky sporadicky třeba 1až 2 kusy oranž za ROK a RED vůbec žádná.:?::!::cursing:

Fuj.

Nejsem sám kdo přestal hrát a bude to horší pokud Game Forge nepřijde s nějakou inovací gladiatusu.

Např. docela by se v Británii hodilo bludiště.

Na vysoké levely se vůbec pořádně nemyslelo.

Úplně tu hru nezavrhuji avšak lepší to asi už nebude.

Jde to nebo ještě nedávno cca tak měsíc či dva nebo více zpět to šlo. Osobně jsem to zkoušel a fungovalo mi to. Bylo zapotřebí mít prohlížeč který umožňoval instalaci web extension.

Akorát já prostě už tuto hru pomalu přestávám hrát a z nostalgie jsem si ještě koupil nějaké rubíny a zaplatil Centuriona na 70 dní. Jenže to stejně vůbec nehraji, pokud se nepočítá těch několik kliknutí denně na meziprovinciální arénu za účelem zisku truhly.

Takže mít crazy addon na mobilu jde a nebo to šlo.;)

EDIT: tak stále funguje.

Důkaz hier:

Zdar, nevím co se stalo tak zásadního, ale zasekl se mi poslední slot v tavírně když na něj kliknu tak se pořád dokola refreshuje stránka a nelze tavbu ani zrušit. Jediné co jde je, že lze přepnout na jiné sloty.

Prohlížeč chrome. Ještě zkusím třeba FF. Jo a děje se tak i když mám vypnutý addon.

EDIT: takže čistě stáhnutý Firefox a děje se tak opět viz krátká video ukázka.

https://youtu.be/MPR0bOUwXtY

Ještě dodám děje se mi tak na českém S30 ostatně je to vidět i na videu jak se to pořád dokola načítá.;(

EDIT1: omg dotavily se mi další 3 sloty a i u nich se stránka refreshuje.

EDIT2: už konečně dobrý a všechny předměty se suffixem Druida jdou poslat do zásilek. ALe zvláštní BUG.

Toho zvuku v pozadí si nevšímejte to se jen nahrál zvuk z bezpečnostní kamery.8|=O

Bohužel za těch 11 měsíců se ohledně dropů předmětů nic nezlepšilo, ba se to i lehce zhoršilo. Takže mě to baví zase o trochu méně, ale ještě to hraju a nyní je tomu už nějak 7 let co jsem gladiatus začal poprvé hrát a necelých cca 2,5 roku na speedserveru x5.

Jediné štěstí které jsem měl při dropování bylo na svitky i dík y těm štědrým akcím na drop svitků. Mám jich naučeno veliké množství které snad nikdo jiný ani nemá.

Nyní hlavně ty z podsvětí.

Za některými se už prostě honím jen tak z vášně a zájmu o rozšíření sbírky. Např. ještě nemám třeba Africanovo.

To mě ještě tak trochu drží u té hry.

Kdybych měl red suroviny tak bych např. neměl problém ukovat na 100% se zlatou maleficou jakoukoliv luciovku od suffixu level 6 až po level 65.

Mám i ten bezejmenný suffixový svitek :D

Mě v posledních dnech na českém s30 se některé stránky špatně načítají. Asi by to chtělo zase tu nějakou tu údržbu, defragmentaci či něco takového.

Třeba prodávám k obchodníkovi nějakou položku a toči se pak v inventáři takové kolečko snaží se to tu kapsu, záložku inventáře načíst. I v zásilkách se dějí takové podivnosti. Celkově se to zhoršilo někdy od minulého týdne asi tak od 28. prosince.

To točení se kolečka v inventáři viz video:

https://i.imgur.com/ylNoIDF.mp4

U těch návodů by neškodilo dát poznámku, že časy platí pro rychlost serveru x1 a dle rychlosti jiných serveru si každý musí přepočítat ty časy. Např. cesta do podsvětí u serveru x1 je těch 30 minut, ale u x5 je to jen 6 minut. Atd.

Nebo jsem to přehlédl a napsané to tam někde je?

Hm, to jste asi ještě nehráli i jiné hry, když nevíte jak to chodí. Třeba online multiplayer hru s tanky, kde jsou stížnosti a "nářky" každodenní záležitostí a to nejen v českém jazyce nýbrž i v ostatních komunitách. Nejvíce si naříkají např. Poláci.

Nadává se na všechno, na MM, platby, prodej, nákup, špatné stroje, špatní hráči, boti, aimboti, atd.

Tady se už prakticky vůbec nenaříká protože hra jako taková je pomalu v úpadku. I když aby se vydojilo více euro tak se zakládají nové servery kde to tak max rok bude celkem žít a pak to stejně spadne natolik, že bude hrát denně v průměru tak 30 hráčů a to budou většinou jen ti na TOPu.

To vidím na lobby kolik v průměru denně hraje lidí i když je zaregistrováno několik tisíců.

No neva. Svůj názor jsem vyjádřil, tak zase někdy za x měsíců si přijdu POSTĚŽOVAT.

Bye. smileys-cz-14.gif

Ano niektorych ludi to stale bavi a teba bavi sa stale stazovat sa ? Strasne ma udivuje tento tip ludi... Stale dookola to iste. Ak sa ti nepaci, zaskrtni ucet a mas po starostiach :) . Kazdy hru vnima inak a kazdu ju hrat inak aj bude. Ak sa ti nieco nepaci, tak nepis sem na fore ale napis rovno na niekde oficialnu podporu GF.

Proč stále? Stále vypadá úplně jinak. Že tu jednou za čas napíšu není stále. Přehodnoť, zkalibruj si čas a měřítka, normy máš je rozhozené.

A sem na forum budu psát od toho tu to forum je a ty mě nebudeš umlčovat. Nechtěj se podobat těm hodnostářům z minulého století a režimu.

Nebo je ti po nich smutno? Tak si zajeď do SK, oni ti ukážou co jsou zač a zkalibrují tě grátis.

Baví vás to hrát?

Mě teda pomalu přestává protože ty eventy jsou jasně zmanipulované.

Třeba ty hody kostkou zatím mi to nedalo za ty dny co to běží nic lepšího než asi 3x samé pracovní oděvy , 1x pár kusů přesýpacích hodin a 1x3 ks klíčů od brány což je mi také úplně k ničemu když v Británii žádná bludiště nejsou.

AD dropy to je také o ničem. S Luciovkami je už nadobro konec tedy těmi oranž a red určitě. Dává to jen modré.

Tavírna je také o ničem dříve dávala mnohem více surovin vyšší barvy než tavené.

Kována také je na nic když člověk kove a šanci má třeba v poměru 35 % purpur, 15 oranž a 50% red a co se ukove no samozřejmě těch 35% purpur.

Ten event co byl do včerejška tak šance na drop surky a svitků vůbec neměla být mělo být jen na tu maleficu a tím pádem to zhoršilo šance na drop malefic. Sice padalo dost svitků, ale většinou samé podřadné čudly.

Prostě ta hra je o ničem a večně nějaké bugy nebo špatně spuštěné eventy a kostýmovky atd.smileys-cz-28.gif

Dříve bylo hodně oranž a red dropů třeba i 5 kousků za celou dobu použitií dispaterova ksotýmu a te´d stěží jeden kus a mnohdy ani to ne a nebo nepoužitelné pro tavbu. To jest prach, lahvičky, žrádlo.

LVL 68 zbraň? To ako sa ti podarilo?

Ale tak občas štěstí fakticky nadělí a podaří se ukovat slušný item i mimo rozsah svého levelu. A přesně za těch podmínek jak napsal Spamer. Akorát se šancí na pokus 3% se mi nic takového ještě nepodařilo.

Práve tie dva čo si písal - Porcus a Gaias sú to najlepšie čo sa tam dá získať.

Po roztavený sú z nich suroviny ktoré sú potrebné na výrobu veci s predponou ktorá sa dá získať z podsvetia.

A šanca suroviny v orange kvalite ziska v podsvetí je mizivá.

Okrem iného sa dá z nich ukovať Sebastianus a Tiberius veci ktoré sú pre mňa momentálne najlepšie.

Tak občas se podaří jen je potřeba to podsvětí dělat s Dispaterovým kostýmem, bez něj není absolutně vůbec žádná šance na nějaké dobré dropy či svitky.

EDIT: Jak jsem doporučil do podsvětí vstupovat jedině s Dispaterovým kostýmem, pak jsou šance na dropy a lepší mnohem větší. Ano, samozřejmě náklady na léčení jsou trochu dražší, ale na to jsem si už dávno zvykl, dle potřeby naboostuji vylepšením na zvýšení zdraví atd. :)

Jj to je takzvané RNG v praxi kdy i nabušenec může brutálně prohrát. To se mi stává často, že někteří nabušenci to u mě chudáka projedou a v turmě tuplem protože naboostovaný dvojník není zárukou výhry pokud moje výbava na žoldácích je o řád vyšší než jejich.smileys-cz-6s.gif

Škoda, že není zmapovaná Británie, docela by mě zajímalo jací jsou tam v jednotlivých lokacích bossové, jaké mají atributy, co na ně hodně platí a zároveň co na ně neplatí vůbec.

Další škoda je, že pro Británii neudělali bludiště.

Británie je stereotypní každodenní nuda. Dropy také nic moc.

Břeh Temže: boss Cassi převážně Porciovo itemy

Lední pevnost: boss Callirius převážně Gaias itemy