Baví vás to hrát?
Mě teda pomalu přestává protože ty eventy jsou jasně zmanipulované.
Třeba ty hody kostkou zatím mi to nedalo za ty dny co to běží nic lepšího než asi 3x samé pracovní oděvy , 1x pár kusů přesýpacích hodin a 1x3 ks klíčů od brány což je mi také úplně k ničemu když v Británii žádná bludiště nejsou.
AD dropy to je také o ničem. S Luciovkami je už nadobro konec tedy těmi oranž a red určitě. Dává to jen modré.
Tavírna je také o ničem dříve dávala mnohem více surovin vyšší barvy než tavené.
Kována také je na nic když člověk kove a šanci má třeba v poměru 35 % purpur, 15 oranž a 50% red a co se ukove no samozřejmě těch 35% purpur.
Ten event co byl do včerejška tak šance na drop surky a svitků vůbec neměla být mělo být jen na tu maleficu a tím pádem to zhoršilo šance na drop malefic. Sice padalo dost svitků, ale většinou samé podřadné čudly.
Prostě ta hra je o ničem a večně nějaké bugy nebo špatně spuštěné eventy a kostýmovky atd.
Dříve bylo hodně oranž a red dropů třeba i 5 kousků za celou dobu použitií dispaterova ksotýmu a te´d stěží jeden kus a mnohdy ani to ne a nebo nepoužitelné pro tavbu. To jest prach, lahvičky, žrádlo.