Pamatuji si doby, kdy za kostýmovek, případně eventu na rubíny padaly rubíny více, takže pokud nyní padají méně tak ta 8% šance není 8%, ale podstatně menší.
Proto se pozastavuji nad tím, že nyní je toho méně než bývalo třeba před rokem.
Ještě k těm rubínům tak při eventu a šanci teď nevím zda 10 nebo 20% mi padaly rubíny ještě mnohem méně než při tom kostýmu.
Těžko se to vysvětluje. Kdo to nezažil, tak prostě nepochopí.
Nebo např. ta velikonoční akce. Před rokem bývalo více dropů těch vajíček a králíků a letos už poskromnu. Nebo ještě když to vezmu zpětně tak při první možnosti získat bubonino býčí brnění šli dropovat králíci i na klasických výpravách, body na farmě se daly obnovit s levelem UP. To vše dnes už neexistuje aby si hráči moc nenafarmili a pravidelně přispěli svými penízky.
A které podsvětí děláš? To normální, obyčejné nebo obtížné?
Od jisté doby podsvětí chodím s dispaterovým kostýmem č.1 teda pokud ho zrovna mám. Samozřejmě dropy z podsvětí padají avšak ne ty co bych si mohl přát, to jest většinou jen modrá kvalita, sem tam výjímečně purpur a velmi vyjímečně oranž. Red ještě nikdy,
PS: a s tou kovárnou jsem si to asi vymyslel, že? Že mi to nenávratně sebralo zrovna ty prakticky nejdražší suroviny které se velmi špatně shánějí. Musel jsem je nahradit tím, že jsem roztavil jinou red luciovku.
Hm, jak neplatím, tak mě okradou stejně aby mě donutili.
Zlatou maleficu na kování jsem si za rubíny kupoval snad jen jednou za celou dobu hraní. Buď se mi ji podaří vyhandlovat nebo kovu bez ní avšak to jen velmi vyjímečně.
Jinak na surky mám dobrý fígl, ne vždy vyjde, ale pořád lepší než abych je měnil za rubíny.

EDIT: díky za vnuknutí nápadu, trochu jsem pozměnil strategii výprav v podsvětí a konečně jsem se dočkal zajímavého dropu.