podsvetie

• Necudujem sa tomu. Podsvetie je interaktivne, vzdy ked ho prejdes tak nabuduce bude o trochu tazsie.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Vsetko bolo na starom fore. Bolo to povedane niekolko krat ze kazdym prejdenim podsvetia sa trocha stazi a tak sa vyvija a je pre hracov stale vyzva. Ved to je aj jednym z cielov aby hraci na vysokych urovniach vzdy mali co hrat. Skus trocha hradat na inych forach a isto to najdes.

Zek

Game operator SK community

Nebesa horeli, hviezdy kričali a pod popolom nekonečna, nádej, plná rán a krvácajúca vydýchla naposledy.

• Bohužiaľ som v časoch kedy existovalo staré fórum, ešte nebol v podsvetí, takže som sa o neho ani nezaujímal. Hľadal som na EN fóre, ale nepodarilo sa mi nič nájsť.

Pravdepodobne sa zvyšuje u nepriateľov v podsvetí šanca odblokovať úder a šanca na kritický zásah, až sa to dostane do maxima 50%. Ak je pravda, že brnenie a zranenie nepriateľa hra generuje na základe brnenia a zranenia hráča, z podsvetia sa stáva dosť nepríjemná lotéria.

Je nejaké ohraničenie na "pravdepodobnosť zásahu" a na "dvojitý zásah"? Dá sa teoreticky dosiahnuť 100%?

• zase tu dam to posrate podsvetie 4x som to prešiel relativne dobre ale toto teraz 14x prehra nonsens -https://prnt.sc/mk2zrx - https://prnt.sc/mk40lu ,tomu debilovi čo to takto nastavil fakt len nakopat do vajec.......

tak zrcadlo... to je 50/50 a 10 proher s ním není nic zvláštního. ;) A zbytek proher, to je prostě RNG, stejně jako aréna. Nezbývá nic jiného, než se s tím smířit nebo se na hru vykašlat. Plačkování na foru nikomu nepomůže.

Měli bychom se zaměřit na větší problémy - třeba nemožnost útočení na protivníky v meziserverové ct, když máš 3. oblek. občas to nejde to třeba 8h, ale GO ti s klidem napíšou, že je to okej a že se jedná o feature ( to jsem se fakt pobavil ) .

Moje maličkost

Never underestimate the power of stupid people in large groups

• mal som menšiu prestavku a myslel som že sa to upravilo ale ani nahodou tu dam posledne prejdene podsvetia však to je nenormalne čo sa tu deje je to ešte horšie ako to bolo -https://prnt.sc/na76r4 ,             ,https://prnt.sc/n1l3zd , https://prnt.sc/n0mjo9 , https://prnt.sc/nf6z56 ,a tu je dnešne - https://prnt.sc/nmgvgf môžte si spočitat o kolko rubinov som prišiel je to proste nenormalne a ešte jedna vec ako môže mat protivnik na ur.110 staty na 2100 !! uplne šialene !! teraz nech mi niekto povie či je to nahoda alebo štastie ani jedno ani druhe je to proste nastavene na hovno aby to stale tahalo rubiny !! https://prnt.sc/nk81em

Edited 7 times, last by MARKO ().

• Ze vas to este bavi sa tu rozpisovat ohladom podsvetia. Podsvetie nema byt vobec lahke ! Uz si to uvedomte prosim vas. Ale ak podsvetie prejdete , stoji to zato... Nikto vas tam nenuti, aby ste tam isli...

• Ja ťa chápem, ale podľa mňa je oveľa závažnejší problém aréna. Už ma to ani nebaví hrať. Keby neexistovala Turma, tak sa na tú hru vykašlem. Podsvetie je len prostriedok k tomu, by si bol silnejší, no čo z toho, keď aréna za nič nestojí a môžeš sa snažiť ako chceš, porazí ťa aj podstatne slabší hráč. Naopak si tiež myslím, že podsvetie má byť ťažké ako aj získavanie vzácnych návodov a červených surovín. To čo predvádza GF je katastrofa. Slabým hráčom pomáha a dobrým hráčom nastavuje hru aby to mali ťažšie.

Rozoberme si bežný súboj v aréne...

Má 15 kôl. Priemerne z 15 kôl dám zásah tak v 2-3 kolách. Z toho sa ešte niečo zablokuje a vo výsledku z 2 rán vypočíta výsledok súboja.

• Kritický zásah a blokovanie by sa malo navzájom odčítať

Teda ak by mal nepriateľ blokovanie na hodnote 500 a ty by si mal kritický zásah na 500, mal by si 0% šancu na kritický zásah.

Ak by mal však nepriateľ blokovanie na 0 a ty kritický na 500 (čo je kdesi na lvl 100 hodnota odpovedajúca 50%), mal by si 50% šancu na kritický zásah.

Teda by to bolo niečo ako je momentálne dvojitý zásah - malé percento, ktoré len nepatrne ovplyvní súboj, no ak nemáš inteligenciu, stane sa z toho percento, ktoré zvráti celý súboj

Teda by hráči nemuseli zahodiť starú výstroj a hra by bola menej o náhode. Je to teda len nápad, taká prvotná myšlienka :D ako by to bolo v praxi, to už neviem posúdiť.

Tuhý odpor by sa potom asi zrušil.

• Baví vás to hrát?

Mě teda pomalu přestává protože ty eventy jsou jasně zmanipulované.

Třeba ty hody kostkou zatím mi to nedalo za ty dny co to běží nic lepšího než asi 3x samé pracovní oděvy , 1x pár kusů přesýpacích hodin a 1x3 ks klíčů od brány což je mi také úplně k ničemu když v Británii žádná bludiště nejsou.

AD dropy to je také o ničem. S Luciovkami je už nadobro konec tedy těmi oranž a red určitě. Dává to jen modré.

Tavírna je také o ničem dříve dávala mnohem více surovin vyšší barvy než tavené.

Kována také je na nic když člověk kove a šanci má třeba v poměru 35 % purpur, 15 oranž a 50% red a co se ukove no samozřejmě těch 35% purpur.

Ten event co byl do včerejška tak šance na drop surky a svitků vůbec neměla být mělo být jen na tu maleficu a tím pádem to zhoršilo šance na drop malefic. Sice padalo dost svitků, ale většinou samé podřadné čudly.

Prostě ta hra je o ničem a večně nějaké bugy nebo špatně spuštěné eventy a kostýmovky atd.smileys-cz-28.gif

Dříve bylo hodně oranž a red dropů třeba i 5 kousků za celou dobu použitií dispaterova ksotýmu a te´d stěží jeden kus a mnohdy ani to ne a nebo nepoužitelné pro tavbu. To jest prach, lahvičky, žrádlo.

• Ano niektorych ludi to stale bavi a teba bavi sa stale stazovat sa ? Strasne ma udivuje tento tip ludi... Stale dookola to iste. Ak sa ti nepaci, zaskrtni ucet a mas po starostiach :) . Kazdy hru vnima inak a kazdu ju hrat inak aj bude. Ak sa ti nieco nepaci, tak nepis sem na fore ale napis rovno na niekde oficialnu podporu GF.

• Ano niektorych ludi to stale bavi a teba bavi sa stale stazovat sa ? Strasne ma udivuje tento tip ludi... Stale dookola to iste. Ak sa ti nepaci, zaskrtni ucet a mas po starostiach :) . Kazdy hru vnima inak a kazdu ju hrat inak aj bude. Ak sa ti nieco nepaci, tak nepis sem na fore ale napis rovno na niekde oficialnu podporu GF.

Proč stále? Stále vypadá úplně jinak. Že tu jednou za čas napíšu není stále. Přehodnoť, zkalibruj si čas a měřítka, normy máš je rozhozené.

A sem na forum budu psát od toho tu to forum je a ty mě nebudeš umlčovat. Nechtěj se podobat těm hodnostářům z minulého století a režimu.

Nebo je ti po nich smutno? Tak si zajeď do SK, oni ti ukážou co jsou zač a zkalibrují tě grátis.

Proč stále? Stále vypadá úplně jinak. Že tu jednou za čas napíšu není stále. Přehodnoť, zkalibruj si čas a měřítka, normy máš je rozhozené.

A sem na forum budu psát od toho tu to forum je a ty mě nebudeš umlčovat. Nechtěj se podobat těm hodnostářům z minulého století a režimu.

Nebo je ti po nich smutno? Tak si zajeď do SK, oni ti ukážou co jsou zač a zkalibrují tě grátis.

jedna vec je pisat na forum napady a podnety a podobne veci...ty sa tu stazujes a idealne, ked by si otvoril hru a vsetko by to v podstate islo za teba...akoze sa chces stazovat, ze ti nepadaju zakazdym veci, aby si mohol bez pohnutia mozgovej kory napredovat alebo co ? si v hre...nie v takej, ktoru si naprogramujes a pojde vsetko podlaa teba...a ohladne toho vypisovania tu, ano vela ludi je unavenych na vecne stazovanie, tka bud trosku sebakriticky a nevyzaduj, aby ti padalo to co chces ty...to ako ked v CZ v minulom storoci ked som bol na nemenovanom utvare a teda ked mala byt trava zelena, tak sme jej pomohli farbou, lebo niekto velmi chcel, ze trava ma bytt zelena. Snad som to nenapisal komplkovane, ak ano, tak sa ospravedlnujem...sortu zdar :):):)

• Hm, to jste asi ještě nehráli i jiné hry, když nevíte jak to chodí. Třeba online multiplayer hru s tanky, kde jsou stížnosti a "nářky" každodenní záležitostí a to nejen v českém jazyce nýbrž i v ostatních komunitách. Nejvíce si naříkají např. Poláci.

Nadává se na všechno, na MM, platby, prodej, nákup, špatné stroje, špatní hráči, boti, aimboti, atd.

Tady se už prakticky vůbec nenaříká protože hra jako taková je pomalu v úpadku. I když aby se vydojilo více euro tak se zakládají nové servery kde to tak max rok bude celkem žít a pak to stejně spadne natolik, že bude hrát denně v průměru tak 30 hráčů a to budou většinou jen ti na TOPu.

To vidím na lobby kolik v průměru denně hraje lidí i když je zaregistrováno několik tisíců.

No neva. Svůj názor jsem vyjádřil, tak zase někdy za x měsíců si přijdu POSTĚŽOVAT.

Bye. smileys-cz-14.gif

• Na môj vkus je až príliš ľahké dopracovať sa k červenej veci, tým pádom nie sú až také vzácne.

Hlavne úrovne nad 120 je to takmer štandard aj pre hráčov čo nekupujú rubíny.

Ešte že sú aj návody z podsvetia, aspoň tam je to ako tak vzácne, aj keď aj tam to už postupom času začína byť bežné.

• No neviem ci su zmanipulované :-)

Mne padli tri posilnenia z prvej kocky.

Ja som pri kuti mal v celku šťastie ukul som sedem červených veci pri 20% úspešnosti na červený predmet.

Záleží ako k tomu podľa mňa pristupujes, samozrejme, že každá hra je v dnešnej dobe stavaná na pay to win, ja osobne nedávam do surovín rubiny vôbec snažím sa to hrať tak aby ma to aj bavilo a nie hneď všetko naraz ..

A k

• Ja by som ti odporučil aby si si dal pauzu od hry. Hry sa hrajú pre radosť a keby som sa mal kvôli tomu rozčuľovať tak zmažem účet a je pokoj.

S touto hrou sa už nebude nič robiť, treba sa s tým zmieriť.