Posts by Armi

  Nem tudom, hogy ez hibának számít-e, de az utóbbi kb 1 hétben szinte lehetetlen legyőzni a 120-as kazamata főnököt, sőt még a fekete boszorkánymester is akadályt jelent néha. Eddig semmi gondom nem volt ezzel, 10/10-szer jött a győzelem, az elmúlt időben pedig semmit nem változtattam a zsoldos karaktereken. Ráadásul a csata részleteit sem tudom megnézni.

  Sziasztok!  Végre sikerült olvasztanom egy Sebastianus tekercset. El is kezdtem a kovácsolást, az eddig gyógyítónak használt védőmet le is cseréltem egy jó kis murmillóra, elég korrekt is lett, de hiába a magas képzettség, erő, karizma, hiába a magas sebzés és százalékos esély a kritikus találatra, nagyon minimálist sebez csak.


  Több játékosnál is láttam, hogy így csinálja. Van ennek értelme, vagy inkább használjam a magasabb fürgeségű, alkatú és karizmájú védőt. Esetleg egy sima gyógyítót?

  Hali. Ha kuldetesekbol szerzünk be alvilági cuccokat az nem azt jelenti hogy tekis eventkor kiolvad belőle tekercs is. Nameg a küldetések sem adnak mindig alvilági cuccokat. Ma én reggel 5oratol folyamat olvasztottam az összegyűjtött alvilági cuccokat és 0db tekercs olvadt ki belőle. Szóval hiaba volt nekem is bőven olyan cuccom nem olvadt belőle semmi

  Hát akkor nincsen szerencséd. Több esélyed van így mint amúgy.


  De te tudod. Nekem kb. 4-5 cucc kell 1 tekercshez, a sötétség volt 20 db cucc az volt a legnehezebb. Soha nem pörgettem a küldiket 3 óránál tovább lent.


  És az mindegy, hogy milyen nehézségű alvilágban tolod?

  Sziasztok!  120-as szintű vagyok, lassan kellenének új tekercsek, amiket elvileg csak alvilágban lehet kapni. Egyszer már megpróbáltam egy tekercses eventnél a közepest (elvileg, az a jó erre), ellőttem egy csomó extra pontot és rubint, de egy egész napi harcolás után alig kaptam valamit, és pláne nem sebastianust és társat.  Az lenne a kérdésem, hogy melyik alvilágban érdemes próbálkozni és mely ellenfelek ellen (bossok, sima gyalogok?)?


  Köszi

  Szia!


  Tulajdonkeppen 100as szinttől mar erdemes, amint le tudsz menni alvilagba, az mas kerdes, hogy az elejen varhatoan utotagtekercsekre lehet erdemben szamitani, hisz az ertekesebb, használhatóbb elotagok a 113as szintű sebastianus-szal kezdodnek.


  Pont most 113-as vagyok, tehát akkor már érdemes ezzel próbálkozni. Köszi.


  És az mindegy, melyik alvilágban nyomom?

  sziasztok!  Korábban olvastam a fórumon, hogy páran tekercses eventnél az alvilágban expedícióztak sokat, hogy spéci tekercseket kapjanak, amik csak ott találhatóak.


  Már nem emlékszem, milyen tekercsről volt szó, de nem is ez a lényeg, hanem hogy hányas szinttől érdemes ezt csinálni?


  Köszi!

  Mivel a másik topik le van zárva, ezért itt kérdezem, hogy amennyiben a mostani eventnél többen is ugyanolyan pontszámmal végeznek, akkor mindenki megkapja a Róma hőse vagy milyen címet?


  Áthelyeztem - Potroha

  Sziasztok  Van most két Antonius tekercsem, különböző színűek. Az egyiket a Crazy Addon szerint már megtanultam, a másikat nem. Meg lehet tanulni két különbözőt ugyanabból tekercsből, ami esetleg más összetevőket kér a kovácsolásnál? Vagy ez csak valami bug?


  Köszi

  110-es szint körül milyen tekercseket érdemes vadászni az aukción (pl Joves), egyáltalán mikortól jelennek meg? Illetve az antonius/Lucius cuccok kb meddig jók (magyarán most még csináljak sárga/piros cuccokat, vagy már inkább várjak, hátha jön új teki?). Köszi!

  Mivel a játékos válaszol és a csapat válaszol topik is szünetel, itt teszem fel a kérdésem:  Vettem rubint, nem nem találtam semmilyen dobókockát (Renningan, s28). Több társam a szerveren hasonlóan járt. Most csak nagyon el van dugva vagy megint valami hiba van?

  Holtverseny esetén mi történik és mi alapján dől el, ki lesz az első?


  Más is tapasztalt már ilyet?  Már eddig is feltűnt, hogy mivel a fegyvererek a legértékesebbek, hacsak nem 100 százalékos a siker, akkor buknak. Tegnap ért véget egy kovácsolást segítő event: vagy hat cuccot kovácsoltam, illetve háromszor próbálkoztam meg karddal.


  A nem fegyverek sikeres kovácsolási aránya 100 százalék volt, vagyis mindegyik sikerült, pedig nem volt 89 százalék esélyem rá, ellentétben a fegyverekkel. A három antonius fegyveremből viszont 89 százalékos esélynél kettő ko lett.  Nagyjából 40 nem-fegyvert kovácsoltam magamnak 60-85 százalékos sikerrel eddig a játékban. Ebből összesen 3-4 volt sikertelen. Fegyverből pontosan tudom, hogy ötöt akartam készíteni. Ez minimum 15 próbálkozásból jött össze, pedig mindig kiemelkedően magas volt a sikeresség esélye.


  Nevetséges, hogy simán tudok a maximális szintemnél nagyobb szintű nem-fegyvereket csinálni 60-as eséllyel, rontás nélkül, míg fegyverből minden harmadik KO.

  Sikerülni sikerülhet, de történtek már ennél sokkal jobb aránnyal is bukták.  Ennek a Nílus eventnek így nem sok értelmét látom, az itt kapott kosztüm így kvázi értéktelen. Effektíve nincs jelentősége, hogy 75 vagy 90 százalék az esély a sikerre. Volt, hogy sorozatban 5-6 70 százalékos kovácsolásom is sikerült kék és lila cuccokkal, hogy aztán egymás után két sárga antonius fegyver is kukában kössön ki magasabb eséllyel. Ahogy eddig tapasztaltam, minél nagyobb a kovácsolási idő és minél több és magasabb szintű nyersanyag van benne, annál nagyobb az esély, 90-95-99 százaléknál is KO legyen.


  Ez persze nyilván okkal van, hisz sárga és piros cuccokat eleve szinte lehetetlen rubin nélkül szerezni, és ha az ember nem akarja ezt elveszíteni, akkor csak beruház egy arany lóherére. Ennek ellenére legalább évente egyszer lehetne, hogy azok a játékosok is nyugodtan kovácsolhassanak, akik nem költenek el havi 50 ezret a játékra.  Ehhez elég lenne annyi, hogy a beígért 1,2*1,2 az 1,44 legyen, ne 1,4. Nem tűnik soknak, de pont ezen múlhat egy biztos kovácsolás, hát ha még egy ezüst lóherét is hozzáadsz. Nevetséges, hogy az 1,2*1,2*1,5 = 2,16 helyett csak 1,9.

  Ez valami hiba?  Kovácsolni akarok, és ezüst lóhere, illetve bónuszok nélkül 47 százalék volt a siker esélye. hozzáadtam egy ezüst lóherét, majd benyomtam a bónusz, de csak 81 százalék lett a siker.


  47 * 1,2 * 1,5 = 84,6, de mégsem.  Így ha aktiválom a ruhát, akkor sem lesz száz százalék a siker esélye. Ennek így akkor mi értelme van? Ennyire nem lehet arra játszani, hogy végtelen rubinért vegyem meg az arany lóheréket.

  Az viszont érdekelne, hogy hogyan kapjuk vissza a korábban elhasznált tárgyakat. Ha azok nincsenek, akkor pont mindegy, hogy van nílus event és kosztümvesztivál, mert pont nem tudjuk használni azokat a bónuszokat, amik az egészet értékessé tehetnék.


  Erre reagálna valamelyik GO, aki tisztában van a helyzettel? Az oké, hogy dolgoznak rajta, de már elment a nap fele és nem történt semmi. Mikorra lesz meg?