Posts by Fortisima

  Peti ;tudod egyforma beállítások , szerencsefaktor aktivitás csak a sebesség próbálkozni kell stb egyéb mellébeszélések :


  miközben ott 145 ös szinten 1% on is legyárt bármint , (lásd gaias druida 3 is egyszerrre)

  a normál szervernek meg ugyi dukál a 99% siker melletti buktatás a többi kis anomáliát ne is emlegessük malef találat tekercs találat , droopok, olvasztás nyersanyag etc !


  A GF üzletpolitikája tökéletes mi kérünk elnézést; a piszkon kivül semmi nem raggadt ránk a kezdetektől a játékban ezekszerint !

  Sziasztok.... Valaki meg tudná mondani hogy van ez a kovácsolás....??? Valakinek 30db kovácsolásból 1%-ra 6db piros fegyvert ad... A másiknak meg 72db kovácsolásból 6%-ra egyet se ad meg... Ez biztos szerencse???? Vagy valami beállítási probléma amit nem vettek észre és szólni kell???? Vagy csak egy bizonyos szerveren lehet ezt???? Ti mit tapasztaltatok??? Köszönöm

  Szia !


  Ez csak a frekventált szervernek illetve személyeknek lehet !


  Nem szint kérdése mert azon "a bizonyoson " már 156 os szinten is sikeresek voltak az 1 % os quintas infernok ( volt akinek 4db sikeres volt egyszerre) druidák , gaias infernok ;és még sorolhatnám. Túl vagyunk ,vagyok minimum 400 kísérleten jelenleg is sikertelenek ezen kovácsolások .


  Én legkésőbb októberben születésnapi ajándékként elfelejtem a játékot , öreg vagyok már bohócnak , papucsnak meg már kissé viseltes !


  A játék és egyes emberek jelleme ( tisztelet a kivételnek )már oly mértékben lesüllyedt , hogy az ingerküszöböm és persze az értékrendem tovább már nem tudja tolerálni .


  Hab a tortán és már csak pont az " Í"re ,hogy egyes" kislörinckék" anyuci konyhapénzét lenyúlva felverték a malefica árakat gusztustalanul S2 ön 15 M.ra


  az eddig megszokott 5 M átlagárról mivel normál szerver vagyunk úgy gondolom ,hogy semmi nem indokolta, etikátlan és a hátrányunk ezáltal még nagyobbá vált.

  /figyelembe véve ,hogy 90-92-94-96-98% on is buknak kovácsolások pláne; ,az értelmetlen alvilági lehúzásokkal/bukásokkal , a felesleges DP I el mivel szökőévben egyszer kapsz pirosat az is semmitmondó , narancsot is elvétve, olvasztás akár nyersanyag akár tekercs függvényében vicckategória, csatamotor pffff,nyersanyag hiány etc elmész vakációba ismeretlen hiba miatt eltűnik 215 oldal cucc az aranyad rajtad (legalább nem kell szenvednem vele így ,hogy abbahagyom :) /.


  Hála egy két autodidaktának idáig fajultak a dolgok !


  Azt hiszem a fórumon is ez lesz az utolsó hozzászólásom :


  kitartás lesz még rosszabb is .


  sziasztok underprivileged s 2 !  Nem mellesleg ha van egy kis ideje valakinek , a nemzetközi szervereken is egyre többen sérelmezik ezen anomáliákat !


  Hello everyone i already his good time I find offensive it I received cold warmth for him and disadvantage; good to see that others' eye starts opening!

  Mainly, that certain frequented servers feature (5x) it 1% with successfulness produced Quintas inferno already with 157 levels at the first try while the normal more than onto 300 tests success 0!

  I agree with all of your words!

  sorry I wrote with a web translator


  Hello everyone.  I’ve been saying it for years now but only received negativity and disadvantages. I’m glad to see others are starting to pick up on it too.  It’s mainly on speed servers (5x), with all the quintas infernos forged on 1% success rate.. Making it on the first attempt on level 157...

  While normal servers try 300 times and still fail..  I agree with everything you said!
  Ajuste de velocidad de los servidores normales


  Tisztel OGGMonyo 17 Falka !  Sajnos Én már "ezer éve "látom , mondom , reklamálom .

  Kaptam érte hideget meleget ,sőt rágalmaztak is egyesek olyan összeesküvés elmélettel amit soha nem is mondtam !


  Én inkább annak örülök , hogy másoknak is kezd lekristályosodni :)

  Sziasztok !
  Köszönjük a provokációt is kimerítő dicséretet , a GF irányába , mint látható ismételten ,az üzemeltető szerint egyforma szerver beállítások vannak ,abszolút egyenlő esélyekkel !


  Hogy-hogy nem más szerveren nem igazán akarnak összejönni azok a fránya Quintas infonok ,szakadékok 1% on /rögtön első próbálkozásra/ , Gaias infernok 3-10% ra , nem ,hogy elsőre de még a nagyon sokadik próbálkozásra sem!  (Eleinte csak a tekercsek egyoldalú leosztása volt jellemző majd a piros narancs droppok,mostanságra pedig már kiteljesedve a kovácsolás is).

  Sebesség ; aktívás , nagy számok törvénye , és egyéb mellébeszélés volt van lesz a magyarázat miközben lassan mindenkinek leesik a tantusz ,hogy valami tényleg bűzlik Dániában !

  Sziasztok !  Nálam sem volt jobb a helyzet ; már lassan megszokom illetve meguntam ,hogy reklamáljak!

  Másrészről meg ugyi egyforma beállítások nagy számok törvénye ; sebesség aktivitás és egyéb blődségek a magyarázat (elég visszaolvasni a fórumon ).


  Nevezzük anomáliáknak a jelenséget : márpedig léteznek (lásd fentebbi hozzászólásokat ).


  158 as szinttel 23h alvilágban töltött idő gyümölcse : Porcius , amazonok találékonyság teki a többi por és recept ; mondjuk azt azért még mindig nem értem ,hogy a tömeg expedición kapható semmitmondó tekercseknek mi keresni valója van az alvilágban ?


  Érik az a delete "kocka "


  €dit by Dirnon:
  Áthelyezetem

  Dispater teljesítse 3x ( első sikeres teljesítés után a ruhát megadta legalábbis úgy néz ki ,(elválik majd felvételnél) ; +2 szer leverhetem még azaz 3 .ik ütés után dobott ki az alvilágból )


  anno kb 2 évvel ezelőtt supportra is írtam ugyanezen hibajelenséget azóta sem kaptam érdemi választ , hogy ez, hogy lehetséges .

  Mint ahogy anno nem kaptam érdemi válasz a supporton itt sem kaptam ! Hovatovább az egyoldalú 1% sikerességű kovácsolásra sem! Köszönöm

  Az utóbbi időben a képekkel illusztrált hibákat , vettem észre :


  duplán kijelzett hűlési idő : 04.19 belépés előtt -04.23 ruha felvételnél


  alvilági belépés hiba üzenet 1. re munkaruha elvételével (5)


  megismételt belépési kísérletre betudtam lépni .


  Dispater teljesítse 3x ( első sikeres teljesítés után a ruhát megadta legalábbis úgy néz ki ,(elválik majd felvételnél) ; +2 szer leverhetem még azaz 3 .ik ütés után dobott ki az alvilágból )


  anno kb 2 évvel ezelőtt supportra is írtam ugyanezen hibajelenséget azóta sem kaptam érdemi választ , hogy ez, hogy lehetséges .


  Vagy köszönhetem; köszönhetem a megkülönböztettet figyelemben részesített karakterem szerencsefaktorának :)?


  (Kovácsolási anomáliák gombamód szaporodó Quintas Infernok Gaias infernok szakadékok s23-on)


  Ugyanis rendre módra megbuknak azon kovácsolásaim amik speciel s23 on egyes karaktereknek

  (nem egy karaktert lehet listázni ) legelső próbálkozásra sikeres lásd Quintas szakadék s23 psymimi 1 % ra !!; Mivel a többszöri próbálkozás hipotetikus tézise; imigyen igen csak csak sántít magyarázat gyanánt! Nem ártana érdemi választ kapni ezen tömeges "szerencsékre ".Azaz bármely más szerveren ez miért is nem lehetséges ?


  A közel 200-300 próbálkozásból 0 siker a többi anomáliát már nem is említem !  Pár képet nem engedett feltenni itt mellékelem ugyan így ebben a formában a kronológia megfordul :


  https://imgur.com/i1R0WvM  https://imgur.com/VGZn99y
  https://imgur.com/sFrcdGT  Dispater leverését (3x) alkalommal sajnos rosszul fotóztam , viszont ha valamelyik Go betekint a karakterbe expedícióknál bizonyára megtalálja az anomáliát ami igazol .

  Accelerating standard servers, more accurate forging capabilities, mercenary development,
  simplify packing faster and with longer time intervals, better ruby prices, new casemate areas, more varied events with daily bonus and casemate, red item etc.

  Szia  A válasz egyszerű : egyén és a beinvesztált pénz függvényében kegyeskedik a GF rendszer kontraszelekciót alkalmazni .


  Az úgynevezett szerencsefaktornak semmi köze ehhez: jó ideje eltűnt a játékból !


  Óriási különbségek vannak játékos és játékos között (a játék minden szegmensében )néhány pl : lásd tekercs olvasztás van akinek 2 naponta olvad teljesen mindegy, hogy milyen és vannak olyanok akiknek 3-4 hónap is eltelik míg esik egy .


  Ugyan ez figyelhető meg a piros és narancs droppoknál is ;avagy kovácsolási sikereknél lásd 1-2 % on sikeres Qinfernok egyes frekventált szerveren/ken és egyénnél !


  Felesleges bővebben kifejtenem számtalanszor sérelmeztem/tük ,hogy valami" bűzlik Dániában ".


  A válasz minden esetben ugyanaz volt "Nyugaton a helyzet változatlan" azaz megvizsgáltuk egyforma a szerverek beállítása stb stb . Noha a tapasztalat az obszerváció teljesen más konklúzióra vezet !


  A vége mindig 22-es csapdája mivel a játékos közösségben is vannak olyanok akiknek fétise a többségnek ellent mondani(nem fejtem ki mert elég hosszas lenne illetve vagy sértő ).  Az viszont látható sokaknak nem tetszik, hogy milyen irányt vett a GF hozzáállása .


  Érdemes a Német illetve más Nemzetközi fórumon is csemegézni tájékozódni!


  Lásd a kezdeményezést :


  Gladiatus Fans


  Terror_Teufel*
  Intermediate

  Likes Received191Posts168BirthdayJun 4thGenderMale

  • New

  Code

  1. Hello Gladiatus fans of the English Province, I greet all of you and may need some support from each different National Province in the forum, Gladiatus has long fallen asleep and got bored, together we want to show the game provider that we players, renewals in the game, is long nothing happens in the game, no updates, nothing new, Gladiatus must not die! We have to stick together, no matter which province. I or we have opened a post in the German Forum, it is about the fact that we wish for updates in the game, maybe you also have new suggestions for the game such as installing new scrolls, new dungeons in Britain or even other suggestions, use a translator, support us in the German Forum, it's every Gladiatus fan's business, before the game dies let's stick together and share our suggestions or requests.


  google :fordítóval :


  Kód

  1. Helló, az angol tartomány Gladiatus rajongói, köszönöm mindenkinek, és szükség lehet némi támogatásra az egyes nemzeti tartományoktól a fórumon. A Gladiatus már régóta elaludt és unatkozni kezdett, együtt azt akarjuk mutatni a játék szolgáltatójának, hogy mi játékosok vagyunk, megújulunk a játék, hosszú, semmi sem történik a játékban, nincs frissítés, semmi új, a Gladiatus nem hal meg! Össze kell állnunk, függetlenül attól, hogy melyik tartományban. Én vagy egy posztot nyitottunk meg a Német Fórumban, arról szól, hogy frissítéseket akarunk a játékban, esetleg új javaslatokat is tartalmaz a játékra, például új tekercsek telepítésére, új börtönök telepítésére Nagy-Britanniában vagy akár más javaslatokat is, használjon fordítót, támogasson minket a Német Fórumban, ez minden Gladiatus rajongó vállalkozása, mielőtt a játék meghal, tartsuk össze egymást, és osszuk meg javaslatainkat vagy kéréseinket.

  Látszik milyen beteges a gondolkodási módod ,nem is kívánom felvenni a kesztyűt melyet több játékos arcába vágtál ezzel a hozzászólással,kijelentéssel ; nyilvánvaló számomra ,hogy amikor az észt osztották akkor te vagy háttal által vagy ......;dehogy nem abban a sorban az biztos .


  Részemről elgondolkodtató ,hogy milyen nagy közutálatnak örvendesz , meglátásom szerint ezt te még élvezed is !


  Végezetül egy kedves idézetem csak neked : Merh Licht ;  O sancta simplicitas!”


  €dit by Dirnon:
  Figyelmeztetve!

  Kedves crysis26  155 ös szintű normál sebességen játszó játékos vagyok viccnek is rossz ,hogy 0 -ról kezdjem a játékot !


  Másrészről sértő ,hogy mindig ezt vágjátok a képünkbe és hülyének nézitek a normál szerveren játszókat !


  Szerencse kérdése lenne a kovácsolás hmm ezt beveszi az aki akarja és esetleg lövése sincs arról mit hogyan kell csinálni avagy mivel is függ össze !


  Mielőtt sületlenségeket írsz , gondolkodj el azon ,hogy míg nekem adott esetben egy próbálkozás 45 h addig neked mennyi is 24 h alatt főleg ha még kalapácsot is használsz ? Te hányszor is tudsz próbálkozni ? Nos közel másfél éve próbálkozom a jelzett fegyverrel illetve Gaias infernoval ezen idő alatt az összes elbukott !


  Azt hiszem nincs több mondani valóm !

  Egyetértek több sebből vérzik a játék; a mérlegnyelve nem tudni milyen logika mentén de speed szerverek felé hajlik .


  Nem csak csatamotor vonzatában hanem a kovácsolás terén is némi reform korrekció etc szükségeltetik , lásd a 90--98 % on sikertelen kovácsolásokat és a gombamód szaporodó s23 2-10 % sikeres 209 es szintű quintas infernokat ! Meggyőződésem ,hogy átgondolatlan volt a kovácsolási idő felezés stb mivel még nagyobb űrt generált a normál és speed szerveren játszok között .


  Mindösszesen esélyegyenlőséget kérnénk és átgondoltabb fejlesztéseket , mivel kissé unalmas már a statiszta és bokszzsák szerep !

  Szia Potroha !  Nekem speciel semmilyen reklám blokkolom nincs aktiválva, a tegnapi nap folyamán mégis folyamatosan a reklámmal szenvedtem !


  Amikor volt akkor sem számított a GF reklámoknak ,és a Kicky által javasolt sütik és egyéb .... tanácsok is fabatkát érnek ilyenkor ,ugyanis semmiféle hatása nincs a fentebb említett probléma orvoslására .


  Mindenesetre köszönjük , hogy utána néztél .