Sziasztok.... Valaki meg tudná mondani hogy van ez a kovácsolás....??? Valakinek 30db kovácsolásból 1%-ra 6db piros fegyvert ad... A másiknak meg 72db kovácsolásból 6%-ra egyet se ad meg... Ez biztos szerencse???? Vagy valami beállítási probléma amit nem vettek észre és szólni kell???? Vagy csak egy bizonyos szerveren lehet ezt???? Ti mit tapasztaltatok??? Köszönöm
Szia !
Ez csak a frekventált szervernek illetve személyeknek lehet !
Nem szint kérdése mert azon "a bizonyoson " már 156 os szinten is sikeresek voltak az 1 % os quintas infernok ( volt akinek 4db sikeres volt egyszerre) druidák , gaias infernok ;és még sorolhatnám. Túl vagyunk ,vagyok minimum 400 kísérleten jelenleg is sikertelenek ezen kovácsolások .
Én legkésőbb októberben születésnapi ajándékként elfelejtem a játékot , öreg vagyok már bohócnak , papucsnak meg már kissé viseltes !
A játék és egyes emberek jelleme ( tisztelet a kivételnek )már oly mértékben lesüllyedt , hogy az ingerküszöböm és persze az értékrendem tovább már nem tudja tolerálni .
Hab a tortán és már csak pont az " Í"re ,hogy egyes" kislörinckék" anyuci konyhapénzét lenyúlva felverték a malefica árakat gusztustalanul S2 ön 15 M.ra
az eddig megszokott 5 M átlagárról mivel normál szerver vagyunk úgy gondolom ,hogy semmi nem indokolta, etikátlan és a hátrányunk ezáltal még nagyobbá vált.
/figyelembe véve ,hogy 90-92-94-96-98% on is buknak kovácsolások pláne; ,az értelmetlen alvilági lehúzásokkal/bukásokkal , a felesleges DP I el mivel szökőévben egyszer kapsz pirosat az is semmitmondó , narancsot is elvétve, olvasztás akár nyersanyag akár tekercs függvényében vicckategória, csatamotor pffff,nyersanyag hiány etc elmész vakációba ismeretlen hiba miatt eltűnik 215 oldal cucc az aranyad rajtad (legalább nem kell szenvednem vele így ,hogy abbahagyom
/.
Hála egy két autodidaktának idáig fajultak a dolgok !
Azt hiszem a fórumon is ez lesz az utolsó hozzászólásom :
kitartás lesz még rosszabb is .
sziasztok underprivileged s 2 !
Nem mellesleg ha van egy kis ideje valakinek , a nemzetközi szervereken is egyre többen sérelmezik ezen anomáliákat !