Posts by Morituri

okay to ask then for this golden bunnies when can be used ? because i try to drag them on character but get msg not possible and nothing happend

yeah, that's because you don't have the costume yet.

but in description for the event is saying different thing

this is just about proper reading. Where is written, that you'll receive the part of costume every day ? :) You just have to PARTICIPATE every day :)

Every first attack after midnight adds to the event costume counter

no i dont get any party of customs this event i ask the guild they say the same things nobody take a custume

It usually take four or five days to get the first part of costume. Event is 14 days long and there are just four pieces of costume to get ;)

Chtěl jsem napsat něco toxického o lidech, kteří se neustále cpou na nově otvírané provincie a utrácejí jmění aby mohli být za každou cenu nejlepší bijci na serveru...

Ale jak už tu několikrát psal jeden respektovaný admin - nikdo nečekal, že tato hra přežije takhle dlouho, takže doufat v nějaké inovace je celkem sci-fi. :)

GRound super návod na podsvětí, kde jsi se k němu dostal ? :)

Sbíral jsem všechno ohledně hry po netu a dal to na jedny stránky. Včetně tipů od lidí z lázní a tak podobně. Nepyšním se tím, že jsem ty stránky sepsal já .. pokud se ti na nich něco nelíbí, stačí mi napsat tady nebo na email. klidně to dám pryč.

To je ještě původní text co jsem sesmolil před pár rokama na s17 :) Vůbec mi nevadí, že to tam máš - naopak je to dobře :) když nefunguje cz tým, tak musí fungovat aspoň nějakým způsobem komunita.

edit: Stránky nejsou moje, jen pomáhám s tvorbou - veškeré zásluhy patří hráči FrutyX

Takze ZLODEJSKY oblek a jeho bonusy na karneval 31.12. budou po nasazeni aktivovany samostatne aniz bych neco pouzival, protoze nebudu moci. Takze staci pouze nasadit kdyz mam kompletni kostym a cviceni aktivovane mit budu ? Omlouvam se asi to potrebuji napsat pro uplne blbe :-)

Ano, teď už jsi to napsal správně :) po nasazení kostýmu se ti automaticky aktivujou jeho bonusy :)

Takze to chapu tak, ze 31.12. si nasadim zlodejsky oblek, pouziji ledove koule, ktere ted sbiram pri ledovem eventu a budu mit aktivovane i bonusy zlodejskeho obleku i presto, ze se na podzim aktivoval tekvickami ?

31.12 už ty koule nebudeš moct používat. Doslova jsem to v té první odpovědi psal. 31.12 si můžeš nasadit jakejkoliv hotovej kostým dle vlastního výběru.

Když si nasadíš Zlodějský oblek, tak se ti aktivují bonusy zlodějského obleku. Přímo o kostýmové slavnosti už eventové předměty ( dýně, koule, runy a králíky ) použít nelze - můžeš je používat pouze po čas speciálních eventů tj. Břeh Nillu, Ledová tundra, Divoká farma a Poušť hrůzy.

ok, you stupid romanian potato.

RANDOM

Iťs like playing dice. You can throw "1" even ten times in the row.

it's my last reaction, because you obviously have a mental illnes and I'm really sorry for you .;(

Howgh.

but i will see you when you have a high lvl and youo will lose with weak players.

Actually, he has higher lvl then you ;) He knows that "rng struglle" pretty well. But he can enjoy gladiatus without tons of invested money.

You need to either accept how this game work or find new game to waste your money :)

Mám pocit, že teď kradu něčí slova... Pokud opravdu hledáte svitky takto, tak se nedivím, že žádné svitky nemáte.

A místo větičky ,, Můžete mi někdo poradit ? " akorát nadáváte na speedservery, děláte ze sebe chudáky a hledáte chyby všude kolem sebe.