Kam na jakem levelu

• Zdravim. Mam docela dilema ... O tabulce, ktera napovi kam na jakem levelu jit a co je otevrene vim a sleduji ji nicmene nevim co delat na levelu 98...

Bud muzu zustat v Africe a chodit expedice jako chodim ted a nebo druha moznost jit do Germanie, kde pouziji oblek abych videl +2 vypravy takze muzu jit vypravu pro level 100, ale zase na druhou stranu budu mit jen bludiste pro level 80

Takze vlastne vubec nevim jak se na tomto levelu chovat. Vse si planuji dopredu, ale nad timhle premyslim uz asi mesic. Radil jsem se i s lidmi co se mnou hraji a kazdy tvrdi neco jineho, tak bych rad slysel nazor i mimo nas serveru. Nemam staty ani zbroj na to abych v Germanii daval bosse vypravy, ale maximalne 1-2 mobku v dane lokalite.

Dekuji

• Zapomeň na bludiště, jestli plánuješ jít na vysoký level, tak se stejně dostaneš do Británie, kde bludiště vůbec není.

Choď na výpravy s úrovní co největší, kvůli nejvyšším odměnám, avšak musíš je zvládat, pokud se stává, že větší úrovně nezvládáš a prohráváš (záleží v jakém poměru), tak se to tolik nevyplatí a je lepší jít na úroveň nižší, kvantita se v tomto případě vyplatí víc, než-li kvalita.

• Takze kdyz to reknu blbe, tak kdyz budu davat 1 a 2 protivnika v Germanii, tak tam radeji mam jit a na bludiste se vykaslat. Vzdy proste uprednostnit vypravu pred bludistem ?

• To není ani tak otázka pro mě, jak pro tebe.

Otázka zní, co vlastně chceš? Chceš rychle expit? Tak pak výpravy.

Bludiště nabízí možnost získat předměty téměř bez expení, ideální když nechceš rychle expit.

Pro expiče - výpravy především.

Pro bojovníky - arény a bludiště.

• Mam 3500 vyher tydne prave takze docela rostu, ale zase pokud rikas, ze kdyz budu v Germanii chodit vyssi vypravy, tak porostu rychleji, tak asi ano. Nicmene velkeho Samana nedam, protoze nejsem tak silny a dam ho tak 2x ze 3 pokusu a ztratim hodne zivotu. Hodne tavim takze Vytazok sily mam, ale spise chci zvednout ekonomickou stranku a k tomu zaroven hodne rust, tak proto se ptam kam mam jit :-)

• Zdravím, s Nekrosem moc nesouhlasím. Ať chceš expit nebo ne, bludiště se vyplatí chodit už jen kvůli dropu a tím pádem pro větší přínos zlaťáků. Navíc to jsou zkušenosti na víc, i když jich je méně než z výprav. Důležité je si odemknout u všech monster v dané lokaci všechny bonusy.. tím si odemkneš i bonusy u bosse lokace a toho chceš chodit, dokud se ti neodemkne další lokace. Od úrovně 100 se ti otevře podsvětí a pak teprve začíná opravdová hra. Pokud by jsi chtěl, mrkni na stránky kde jsem sesbíral různé rady a tipy , které mi přijdou užitečné. WEB

GRound

a.d. IV Idus Novembres

[ 24.11.2019 ]

Warrior of Rome

• GRound jde vidět, že ještě nejsi v Británii ,-)

• GRound super návod na podsvětí, kde jsi se k němu dostal ? :)

Sbíral jsem všechno ohledně hry po netu a dal to na jedny stránky. Včetně tipů od lidí z lázní a tak podobně. Nepyšním se tím, že jsem ty stránky sepsal já .. pokud se ti na nich něco nelíbí, stačí mi napsat tady nebo na email. klidně to dám pryč.

GRound

a.d. IV Idus Novembres

[ 24.11.2019 ]

Warrior of Rome

• GRound super návod na podsvětí, kde jsi se k němu dostal ? :)

Sbíral jsem všechno ohledně hry po netu a dal to na jedny stránky. Včetně tipů od lidí z lázní a tak podobně. Nepyšním se tím, že jsem ty stránky sepsal já .. pokud se ti na nich něco nelíbí, stačí mi napsat tady nebo na email. klidně to dám pryč.

To je ještě původní text co jsem sesmolil před pár rokama na s17 :) Vůbec mi nevadí, že to tam máš - naopak je to dobře :) když nefunguje cz tým, tak musí fungovat aspoň nějakým způsobem komunita.

edit: Stránky nejsou moje, jen pomáhám s tvorbou - veškeré zásluhy patří hráči FrutyX

Moje maličkost

Never underestimate the power of stupid people in large groups

Edited once, last by Morituri ().