Ako napísal Zek, treba si prečítať základy, určite tam nájdeš veľa zaujímavých informácií.
Môžem však v skratke odpovedať na tvoje otázky
1.) Nie, na tvojej úrovni nemá zmysel taviť a ani vyrábať veci. Sústreď všetky svoje sily, aby si išiel čo najrýchlejšie s úrovňou nahor. Vyrábať veci odporúčam od úrovne okolo 90, kde si môžeš vyrobiť kombináciu Lucius atentátu, Lucius delikátnosti, Táliths samoty a nejakú zbraň Antonius, Gaius alebo Ichorus atentátu. Treba sledovať súperov, učiť sa od silnejších. Časom sa do toho dostaneš.
2.) Najpoužívanejšie návody pre úrovne okolo 90 sú Gaius, Antonius a Lucius. Pre liečiteľa Vergilius, prípadne Marcus. Prípony sú v ich kombinácií najmä delikátnosti a atentátu. Návod utrpenia je tiež veľmi užitočný.
Mimoriadne dôležité je správne chápať jednotlivým atribútom a výstroj voliť tak, aby si z nej získal čo najviac.
3.) Keď si prečítaš príručky, zistíš, že inteligencia je momentálne veľmi dôležitá a naopak charizma už nie je taká dôležitá ako kedysi. Vidím, že inteligenciu máš nízku, preto ju treba dotrénovať. K tvojej výstroji sa vyjadriť neviem, keďže neovládam prípony návodov v českom jazyku. Myslím si však, že to máš na svoj level slušné.
Výstroj by som volil na hlavnú postavu tak, aby som mal plnú zručnosť, obratnosť, charizmu a inteligenciu. Nie vždy sa to dá, ale je to o kompromisoch. Ďalej by som išiel po zranení, teda poškodení. A ak by daná vec mala aj kritický zásah, či blokovanie, bolo by to ešte lepšie.
Liečiteľ - veľmi jednoducho - liečenie a rýchle liečenie + nejaká obratnosť
Útočníci v turme - zranenie, zručnosť najvyššia priorita a potom sila, charizma a kritický zásah. Najlepší je Samnit.
Obranca v turme - blokovanie, obratnosť, inteligencia, brnenie...
To len tak veľmi jednoducho. Ak by si mal akékoľvek otázky, kľudne sa pýtaj.