mogę prosić o ocenę bardziej doświadczonych graczy? jak wygląda u mnie stosunek statystyk do poziomu? co zmienić? to moje pierwsze konto które biorę bardziej na poważnie więc zależy mi na ocenie.
ocena
-
- PL
- Pytanie
- MchGra
- Closed
-
-
trenowalbym tylko władanie i zreczność, resztę odpuścił
kosa musi być typowo na obrażenia
na tym lvlu fajne sa rayole
jak znasz angielski to tutaj masz moj tutorial do gladka:
-
trenowalbym tylko władanie i zreczność, resztę odpuścił
kosa musi być typowo na obrażenia
na tym lvlu fajne sa rayole
jak znasz angielski to tutaj masz moj tutorial do gladka:
czyli w skrócie ładować najwięcej w zręczność oraz władanie, do tego jak najwięcej dmg, a broń ma skupiać się najbardziej na obrażeniach. a co z charyzmą? czytając inne thready o tym pisali że najważniejsza jest charyzma więc zacząłem w nią ładować.
-
Contents [Hide]
zależy jaki masz cel w grze, równie dobrze nie musisz w ogole trenowac charyzmy
zrecznosc + władanie + najlepsze możliwe itemy przyniosa najlepsze rezultaty, na prowincium arenie bedziesz wygrywac 100% walk, jak ci na tym nie zalezy to mozesz wszystko trenowac jak leci, ale wtedy bedziesz przegrywal około 20% walk mniej wiecej
to moje staty na CT, nie spotkalem takich u nikogo, a wiekszosc porazek mam z przed lvl80 gdzie troche gralem mniej uwaznie:
Battle statistics - Circus Turma
98.515
98.458 (100%)
55 (0%)
2 (0%)
1790.15
216.557.955
3.540
216.554.415
3.079
-
w sumie to jak się zastanawiam to moim celem w grze jest bycie silnym jak cholera, zdobywanie dużego poziomu i rozgniatanie wszystkich na mojej drodze
-
na provincarium jest wlaczony system noob protection, jak bedziesz mial zmaksowane staty to bedziesz miec rywali +11 lvli wyzszych, rowniez maxami statow, pokonaja cie lepszymi itemkami, najmami, wiec zapomnij o rozgniataniu może 80% dasz radę jak będziesz miał super itemki
gdy masz ogólnie słabe staty, to bedzie ci pokazywac przeciwnikow o 11 lvli niżej, wtedy możesz ich rozgniatać, szczególnie jeśli masz wypicowane itemki idealnie dobrane
-
Wszystko zależy jaki masz cel w grze jeśli interesuje cię siedzenie w lochach 24/7, farmienie złota i itemów to charyzma podstawa. Natomiast jeśli arena to tak jak kolega wyżej pisał zręczność+ władanie.
-
Nie wiem do czego ta charyzma w lochach potrzebna? Wszystkie lochy są proste, można je przechodzić nawet z medykiem klonem. Robienie tylko lochów teraz to strata czasu. Więcej złota można natrzepać z trudnego stroju. Zamiast dokładać sobie punktów charyzmy zawsze lepiej inwestować w zręczność, władanie, a z pozostałym złotem o ile jest możliwość kupować srebrne/złote dodatki i składniki pom/red