Posts by MchGra
-
-
-
trenowalbym tylko władanie i zreczność, resztę odpuścił
kosa musi być typowo na obrażenia
na tym lvlu fajne sa rayole
jak znasz angielski to tutaj masz moj tutorial do gladka:
czyli w skrócie ładować najwięcej w zręczność oraz władanie, do tego jak najwięcej dmg, a broń ma skupiać się najbardziej na obrażeniach. a co z charyzmą? czytając inne thready o tym pisali że najważniejsza jest charyzma więc zacząłem w nią ładować.
-
mogę prosić o ocenę bardziej doświadczonych graczy? jak wygląda u mnie stosunek statystyk do poziomu? co zmienić? to moje pierwsze konto które biorę bardziej na poważnie więc zależy mi na ocenie.
-
-
z jakiego powodu nie mam takiego podświetlenia na przedmiotach zależnie od jakości? tak jak na zdjęciu, jest to zależne od poziomu? a może od jakiejś wtyczki czy przeglądarki?
-
dodałem konto mojego przyjaciela do multikont, potwierdził to, chcieliśmy tylko zobaczyć jak to działa a teraz tylko żałujemy. da się to jakoś cofnąć? albo chociaż odblokować możliwość wymian na rynku
-
są znane poziomy przeciwników z nadchodzącego eventu (lodowa tundra)? jeśli tak to jakie to są?
-
czy skrzynie boskiego zrządzenia da się zdobyć podczas walk w arenie provinciarium/circus provinciarium?
-
hej, jakie są szanse na zdobycie rubinu podczas wyprawy?
-
-
-
-
ile trwają poszczególne czasy oczekiwania na koniec aukcji w domu aukcyjnym?
tzn. Bardzo krótki, Krótki, Średni oraz Długi
-
Możemy otrzymać jedną Skrzynię dziennie [liczone od północy - północy]. Otrzymujemy ją losowo przy jakiejś wygranej walce na dowolnej arenie. Czasem spadnie już w pierwszym starciu, czasem nieco dłużej trzeba się natrudzić ale nie jest mocno kłopotliwe jej zebranie.
Dziękuję bardzo
-
wie ktoś jak działa zdobywanie Skrzyni Boskiego Zrządzenia? dostaje się ją losowo czy w jakichś spełnionych warunkach?