No właśnie super ! Będzie motywacja i co najważniejsze nie gram na bocie jak niestety większośc z tego screena ![]()
Posts by EGZEKUT0R
-
-
Cudowna wiadomość , wracam do gry 👍😎
-
Bardziej czekam na połączenie s35 z s37 niż na tego magnusa

-
Ten wątek powinien się nazywać niespełnione marzenia graczy gladiatusa

-
Gratulacje ze wszyscy się śmieją jak zdobywacie złoto
dlatego zachęcam wszystkich do gry na s35 , jak widzicie na prowincji kogoś z tgh - sypie aż miło 
-
Hej,
Jeżeli ktoś myśli na którym serverze zacząć grać warto pomyśleć o s35. Można bardzo fajny wynik wykręcić w zdobytym złocie oraz dostać pomocne rady od Nas

Dodatkowo gildia Golden Horde (tgh) daje ładnie zarobić, jestem dumny z Moich graczy , którzy przy tak małym wyniku wykręcaja dużo ilosc zdobytego złota
ale co My byśmy zrobili bez Nich 
Na screenie ukazane osiągnięcia
PS Proszę o nie kasowanie postów , nie dość ze na forum nic się nie dzieje , to jeszcze moderatorzy kasują tematy , które nie łamią w żaden sposób regulaminu. Co więcej , temat jest kasowany bez słowa wyjaśnienia. Tak na przyszłość jeżeli kasuje się dany temat , pisze się wiadomość wyjaśniająca . Pozdrawiam

-
Display MoreDisplay More
Gościu gra na skrypcie , dziennie daje 10 Maxow mi
Połowa gildii tgh gra używając skryptów , dat , juve to samo dlatego bronią swojego

Gościu, skoro już tak rozmawiamy to zacznijmy od tego że Ty jesteś rekordzistą w zdobywaniu złota, a co za tym idzie masz tak dobre wyczucie że po prostu strzelasz w ludzi jak się przepakowują albo jak akurat im się paczki wysypały. To jest wytłumaczenie na wszystkie Twoje pierdo argumenty odnośnie skryptów, Tak więc cytując Ciebie samego "przestań głupio osądzać i zajmij się grą".
Napisze tylko tyle , bo widzę ze tak się uczepiłes ze masakra 😂 mam nadzieje , ze troszkę myślisz.. ilosc złota podziel przez ilosc ataków = dostaniesz odpowiedz na swój głupi post

Plus podpowiedz , juve wysyła graczom skrypt na maila a oni włączają na noc
Screen
Kończę z Tobą
szkoda mi czasu , widzę ze boli Cię jak inni krytykują oszukiwanie w grze 
-
-
Display MoreDisplay More
Hej,
Moja walka z najwyższym lvlem z servera s35
Zapraszam do konwersacji na temat losowości

Oczywiście czekam na gratulacje

Walka w screenie
Gratulacje odnośnie czego ? Że grasz w tą grę tyle czasu i dopiero teraz odkryłeś że jest loterią ?
Wpisz sobie słowo w Google „ironia” a będziesz wiedział o co chodziło w tym temacie

-
-
Napisz cenę krysztalow red

-
Ja nie pisze o statach bo proste ze trzeba mieć władanie i zręczność jak najwyżej

Pisze ze na tak niskim lvlu ubierasz sie w coś co da dużo obrażeń i najlepiej z krytykiem
efekt wygranych murowany 
-
Lepiej poczekać trochę, bo teraz dużo polecialo i cena spadła
za miesiąc wystawicie i Ci co nie widzieli zapłacą sporo
na s37 minimum 8 kk moim zdaniem -
Jak najwiecej obrażeń i krytyka i będzie wszystkich cisnął

-
-
Ile zwój zabójstwa jest wart ?
Serwer 37 x5 speed.
Edit. Ok już nieważne ale na przyszłość dla kogoś innego za 3,5kk zeszło :).bardzo niska cena
jak na server nowy gdzie to podstawowy zwoj to ja bym nizej niż 8kk nie sprzedał 
-
Mam pytanie jeśli broń ma za duży poziom (Widać na czerwono)
I gdy założę ją na najemnika to ta broń będzie zaliczać się na lochy | CT ?tak na najemnikach możesz mieć itemy z wyższym lvlem(świecące na czerwono)

-
Brązowe nic niewarte ale srebrne sobie zostaw
jak będzie event na kucie i procent na udane
warto używać np do kucia itemow na najemników 
-
Katar
-
victoria como Barcelona en la liga