Posts by Alsaes

Anladım çok teşekkür ederim :)

Merhabalar. Az önce craftladığım 125 seviye Lucius Cehennem kalkanı giymek için yönetici mührünü aktif ettim.

Aktifleştirmeden önce profilimde yer alan bilgi şu şekilde:

"

• Bu kullanıcı ana karakterinde maksimum 124 seviye itemleri kullanabilir.
    • Bu kullanıcı markette maksimum 117 seviye itemleri görebilir.

"

Mührü açtıktan sonra bunların 2şer seviye yüksek sayılması gerekmiyor mu? Kullanmak istediğim kalkan 125 seviye olduğu için mührü açınca işe yarar diye düşündüm fakat bir şey değişmedi arenada kullanamıyorum? Yardımcı olabilir misiniz?

Kardeşim havale ödemelerinizde sıkıntı varsa direkt olarak kaldırın yok gpay havaleymiş yok bir şeymiş niye verdiğimiz parayla rezil oluyoruz ne iade ediyorsunuz ne yakutu veriyorsunuz ne de bir cevap alıyorum ne destekten ne de buradan bu nasıl ilgi nasıl alakadır?

Ne forumdan bir yanıt var ne destekten bi yardım var gerekli yerlere şikayette bulunacağım bilginiz olsun. Sizin aracı kurumunuzla ben uğraşıp iade almak zorunda değilim.

Merhaba, dün gece 5 civarı ödemesini yaptığım yakutlar teslim edilmedi. Konu hakkında ticket oluşturdum sadece ingilizce ve almanca dilinde destek veriyoruz diyorlar. Banka dekontuna kadar ekran görüntüsü gelen maillerin ekran görüntüsü attım belirtilen dillerde tekrar ticket oluşturdum fakat herhangi bir geri dönüş yok. Ne ödediğim tutar iade ediliyor ne de yakutlar teslim ediliyor.

Her satın alım yapmaya çalıştığımda aynı sorun birileri yardımcı olabilir mi artık?

Güncelleme:

Destekten bugün yanıt geldi gelen mesaj şu şekilde :

"Merhaba Alsaes

According with our system your order hasn't been processed yet.

Please, contact BoaCompra support in this case for further information

about your purchase status. You can do it at:

https://customer.boacompra.com/en

Best regards,

Ringkeeper

Gameforge Billing Support"

-------------------------------------------------------

Yani diyorlar ki sen ödemeyi yaptın ama bize gelmedi mi? Bizlik bir sorun değil ödeme yaptığın yerle görüş alakamız yok.

Arkadaşım ben mi koydum boacomprayı aracı olarak ben niye görüşüyorum delirmemek elde değil bu benim işim mi ya? 15 yılı aşkın süredir online ödemeyle oyun içi satın alımlar yaparım hayatımda ilk defa bu kadar rezil bir şeyle karşı karşıya kaldım.

Aynısı benim başıma geliyor hiçbir türlü alamıyorum ödemeyi 3d secure onayladıktan sonra lütfen ekrandan ayrılmayın diyor ve bembeyaz ekran kalıyor. Acil düzeltilmeli