Siftinmek
Posts by SnorLax
-
-
-
imansız
-
its me. i forgot to add real time so i write an estimate day to 191-192. do you think its fast, please check the events schedule. And its not as hard as you imagine. i mean, im not a 24 hours botter as you think. Just play smart. Everybody after level +170 using agility bless but me
im sure your online time is longer than mine
u can contact me anytime via discord. check my discord name on my profile. see you later guys. -
Jeomorfoloji
-
-
Ağ
Ğ harfi ile başlayan kelime olmadığına göre aşağıdaki kelime ile devam edelim.
Ağıt
Edit: Nemesis
-
56 nerde lo
-
zindan-arındırma-item satma konusuna bişeyler yapılmalı net.
+ yeni parşömenler ve şu keşiflere bi düzenleme lazım yeni keşifler yapılamıyor 170 sonrası
+ şu reçete olayını oyundan kaldırabiliriz bence kim kullanıyor ki bunları. aynı şekilde bileme hariç geçici güçlendirmeler de öyle çer çöpden ibaret
sirk turma algoritması her neyse değişmeli çok tutarsız tamamen rasgele sonuçlar geliyor.. hadi arena tamamen şans zatende sirk daha tutarlı olmalı
bunlar var olan sistem zaten. yeni birşeyler de gelse hayır demem ayrıca

-
16 level yüksek item giyebilirsin. iblis fili kesmek kolay turuncu bir ichorus silah ve 3-4 parça en azından mor renkli lucius eşyan olsun yeterli olcaktır eğitim temellerin çok çok kötü değilse
-
yeni serverlarda kafaya oynamaya çalışmak değilse amacın. biraz sabredersen hiç para yatırmana gerek kalmıyor oyun ihtiyacından fazlasını veriyor sana
-
sen taşıyamıyon ama onlar yakında taşıycaklar dostum
büyük il birleşimi geliyor yabancı sunucularla falan komple birleşicek tüm sunucular. tahminim ağustos sonu eylül başı gibi gözüküyor 
-
150 yakut cukka allah bereket versin daha nice etkinliklere :))) teşekkürler
-
güzel jaspis verir bu

-
Yeni bir müzayede sistemi falan olucakmı binlerce online adam olucak aynı anda müzayededen nasıl eşya alıcaz nasıl mama alıcaz tıkanıp kalabiliriz mamasız

-
sadece 5 farklı sunucu olcaksa. bu yeni açılan illerdeki rekabeti öldürür ama il50 de birbirini yiyor herkes şuan o tatlı rekabetin çöp olmasını istemezdim

-
"Ramazan geldi sahura kalktık
Yedik içtik yeraltı yaptık
Oruç tuttuk sevap aldık
Mama yemeden keşif attık
Gladyatör sever kılıcı kalkanı
Yaz geliyor bitti kışın tozu dumanı
Ne de çabuk geçti 11 ayın sultanı
Kalkın dostlar, şimdi bayram zamanı"
Şimdiden herkesin Ramazan bayramı kutlu olsun
-il42 SnorLax
pek beklediğim gibi heyecanlı geçmedi ama, katılanlara tşkler

-
-
Evet karaktere son rütuşları vereceğim tarih bu kostüm etkinliği
hadi bakalım -
Hayat mı kaldı sevilecek be.. keşife devam aga hayırlısıyla taximaya geçtim hayattan tek beklentim taximanın kırmızı bileme atması :DD