Posts by Hazard

  Sziasztok!


  Ez a Kovi tényleg nagyon uncsi, vagy ennyire élettelen vagy valami programot használ.


  Nektek sikeres volt a mostani kosztüm event? Én most egy 2-3 hónapra abbahagyom. 6 darab ilyen készült és csak 1 darab lett piros. Emelett próbálkoztam vagy 24X a Gaius Infernoval: kék-zöld-lila pokolkövekkel és 10-20-30% pirosora. Semmi. Ez az event egy nagy nulla volt, mintha programozva lett volna? Kár volt Rubint töltenem, de nem baj engem nem húz fel. Majd pár hónap múlva tali! :)  Gaius Rongyok Inferno

  Információ

  Esély a sikerre: 76%

  Összetartozó lelkek: 0%

  időtartam: 04:10:03

  Minőségi szint:

  31% Narancs

  69% Piros


  Sziasztok.... Szólna valaki Kovinak a 26-son és HH Fayevneka 23-son hogy bekapcsolva felejtették a BOTOZÓ PROGRAMOT.... 10-30 közötti támadás napi szintem nem hiszem hogy a személytől jön... Köszönöm

  Kovi miatt tiltották S26-on Hollo-t, mert jelentette botozásért. Bizonyítéka persze nem volt még is csücsül 2038-ig. Álszent egy ember ez a Kovi. Miatta halt ki az egész S26, pedig nem volt egy rossz szerver. Kár hogy ilyen 'játékosok' akadályozzák másoknak a szórakozását. Kapásból tudnék 4 régi játékost aki visszatérne ha kitiltanák őt.


  Nem személyeskedek, tanultam belőle... De tudnék mit mesélni...


  Ha van aktív admin, akkor egy kivizsgálást lehetne indítani (screenshotot csatoltam).

  19 az már durva, én ki is léptem volna a pi...ba kb.


  Nekem többnyire sikerül ha leveszem a fegyverem. Amikor nincsen rubinom 5-6.-ra, hogy véletlen se legyen meg a ruha. Amikor rendelek rubint akkor 1-2.-ra sikerül már. Véletlenek tudjátok! :)

  Én is hasonlókat tapasztalok ellene.. maximum 2 csatát tudok megnyerni napi szinten ellene..Azt is hozzátenném hogy amikor rablás ellen védve van és úgy dobja be proviban akkor konkrétan rommá verem de persze nincs rablás..

  Na ez tényleg érdekes, teljesen ugyan ezt tapasztalom én is!


  Pedig ha néha összejön mindig rablok vagy 140K aranyat. De tegnap is például 5-0 a javára... :/

  :D:D
  UI: Na ma 5-0, gratula! Egy lájkot a csatamotornak nyomjatok!

  Egy olyan kérdésem lenne, hogy nektek mi a tapasztalatotok "boszuallo (30)" ellen? Valami nagyon nem stimmel ott. Papíron esélye nem lehetne de a valóságban örülök ha egy nap 1X tudok ellene nyerni.


  Ez így megy hetek óta. Elég érdekes! Gondoltam felhozom ide a témát, hátha nem én vagyok az egyedüli..


  Szóval a napi 5 támadásból 1 az enyém NAGYON MAXIMUM. :)

  Biztató... nem akarom szidni a játékot de akkor mi értelme van végülis felmenni? ^^


  Tényleg lehetne pár új dolog mert nagyon sok játékos 120+ már, ugye azt a szintet csak olyan éri el akit érdekli is, kiváncsi is, stb. Jó lenne valami új. Új “kazamaták” is sokat dobnának a dolgon. Nem is értem miért nincs jelenleg?

  Nekem csak annyi kérdésem lenne, ha már majdnem minden szerveren olvassa valaki ezt a fórumos beszélgetést, hogy mi legyen az a központi dolog, összefogás, , amire a GF is felkapja a fejét? és persze nem utolsó sorban mellé állna mindenki, még itt a kösziköves összeveszős event előtt... (4 nyelvre minimum le tudom fordíttatni itt a suliban, ha kitaláljuk (angol, német, orosz, francia nyelvű tanár van )

  Én még hozzácsapom a hollandot is és mehet. Jó ötleteket olvastam, de volt pár furcsa is (piac). Mivel ha több aktív van egy szerveren a piac is magától helyre áll.


  TheRock15 1-0. Teljesen egyetértek.


  Mivel soha nem voltam 140+, tudna valaki segíteni? Mi újat dobnak a bossok? Ugye Cassinál a Porcius tárgy ami fullos, Calliriusnál a Gaias tárgy amit mindenki vár. Mi ez a 140 - 150-es bossoknál? Köszi.

  A szerverösszevonás egy darabig nagyon sok problémát megoldana.


  Legyen egy normál szerver, vagy maximum 2.

  1 2X speed

  1 3X speed (nem is tudom hogy létezik-e 3X speed?!)
  1 4X speed

  1 5X speed


  Talán újra értelmet nyerne az egyesület szó is, mert látom itt-ott van több is, de a legtöbb szerveren 1 egyesület "uralja a szervert".  A kovácsolásról meg értem én, hogy sokat próbálkoztok, mert van lehetőségetek. Sajnos ez nem mindehol van így. Pedig mi is ugyan annyit "fizetünk" a játékért mint mások. Viszont azt kell hogy mondjam ebben igazatok volt. Soha nem úgy játszottam hogy jó akkor indítok 6 kovácsot mindegy milyen %-on és lesz ami lesz. Mindig biztosra mentem. De mivel itt egy két ember azt állította, hogy lehet ez a probléma fogtam magam és kipróbáltam.


  Kosztüm eventkor

  Seba Föld XY 85% siker és 11% esély a narancsra: NARANCS.

  Seba Föld XY 85% siker és 11% esély a narancsra: Betört.

  (persze a maradandó 89% az full piros volt)


  Felhúzott, ezért fogtam és összeszedtem az összes anyagot ami volt nálam és nekifutottam. 24 kovácsra futotta ha jól emlékszem. Mivel természetesen nem áll lehetőségemre vásárolni az alapanyagot.


  56% sikerrel és 6% pirossal kaptam 3 darab PIROS Seba Föld XY cuccot, mindezt úgy hogy 9 db narancs Typhon bőröm volt összesen. Emellé társul vagy 10-12 darab narancs, ami majd olvadni fog eventkor.


  Szóval akármennyire egyetértek itt a legtöbb játékossal, próbálkozzatok amíg van malefetek és anyagotok.. Befogja adni! Az arany malefet meg leszarni mert annyit ér mint a Magyar forint.

  Itt nem lesz kérdésre válasz. Egy hosszú sablon duma fog következni.


  Engem innen nyugodtan tilthatnak is, vállalom a felelősséget a minősíthetetlen beszédemért egy minősíthetetlen személlyel. :)


  ordogi mondjuk szép, hogy csak törléssel tudnak “válaszolni” az üzeneteidre. Ezek szerint nem kevés igazság van bennük.

  €dit by Dirnon:
  Off - Figyelmeztetve

  Főleg ha ő ezt ugyanilyan formában teszi. 8o


  Nem admin? Ezt nem tudhatjuk én már azon sem lepődnék meg. ^^ (S23-as)


  Ez a Prometheus guy pedig inkább kezd átmenni a trash-talk kategóriába ...

  €dit by Dirnon:
  Off - Figyelmeztetve

  Ez a duma 😂😂😂😂

  €dit by Dirnon:
  Off - Figyelmeztetve

  Nagyot!

  Ez a csicska gyári munkás, kicsit erős lesz sokak szemében!

  És igen, mielőtt megkapom, jelenleg én is az vagyok... Ez van, ezt dobta a gép 🤟😊

  Tőled elnézést is kérek vedd úgy kérlek hogy ez csak Zarenicnek szólt. Ugyanúgy felső hangnemben beszél velem. Sztárolja magát közben egy játékfüggő ***. Mert attól hogy itt van egy össze tápolt karaktere még nem sztár.


  Szóval bocsánat hogy úgy írtam ami másra nézve sértő lehet. Csak ezt a tápolt *** szerettem volna helyre rakni nehogy azt gondolja hogy ő elért valamit, azért mert itt szét van tápolva. :)


  (Továbbra is tartom, hogy nyugodtan felkereshetsz Zarenic ha ekkora ember vagy én vállalom. Mert én innen a fórumról most búcsúzom és a játéktól is lassan. :))

  €dit by Dirnon:
  Sértő tartalom - Figyelmeztetve

  Hazard kicsit chillezz le ^^

  Kezdesz átesni a ló másik oldalára. Igazad is van meg nem is, mindenki döntse el saját belátása szerint, de a hangvétel amit használsz már nem feltétlenül témához vágó és legfőképp nem célra vezető. :)

  ui.: Nem kötekedni szeretnék csupán jelezni dolgokat. :)

  1. Semmi közöd nincs ehhez a “vitához”.

  2. A karakterét linkeltem, nézd meg, számolj, gondolkozz és útana írj.


  Az meg az én dolgom hogy milyen hangom beszélek. Ha lenne aktív admin akkor nyilván megkaptam volna a büntetésem itt ami jár. Természetesen vállalom is, mert nem szeretnék többet ennek a társaságnak a része lenni.