Posts by Spamer

Když už se to tu řeší.. Jak založit další účet na stejném serveru? Nejde to klasickou cestou přes lobby (server se nezobrazuje pro založení dalšího účtu). Chtěl jsem to obejít a udělal novou registraci s tím, že následně změním mail. Ovšem v momentě, kdy to má poslat nějaký bezpečnostní kód, tak prostě nic nepřijde.

Jediné co jsem našel je toto:

• Účty Gameforge není v současné době možné slučovat. Pracujeme však i na integraci této funkce.

Prám se proto, že v původním dotazu se řeší propojení případně nového účtu, ale jak ten účet vytvořit, když to nejde? Respektive mě to nejde už nějaký ten rok..

Dalo to práci abych to viděl. Tuším, že jsem to kupoval asi 3 měsíce a každý den jsem několikrát koukal na aukci. Samotná věc musela být co nejnižší úrovně a samozřejmě bez sufixu.

Pravděpodobnost byla 1%, ale měl jsem nějak štěstí a povedlo se to asi na 10 pokus. Teď kovu něco podobného, ale tam už mám přes 60 neúspěšných pokusů =D Pro úsporu takové věci kovám z surek bílé, zelené, max modré kvality a pak to proženu přes maguse na fial+

Nějak mi uniká význam slova item v tvém dotazu, ale dám osobní zkušenost.

Jak to šlo a našel jsem v aukci věci Talethovo, tak jsem si udělal zásobu a tavil a tavil.. svitek jsem získal. Bohužel nevím na jaké úrovni, ale preffix má úroveň 45, takže svitek 55.

Následně jsem si udělal Talethovo kyj odplaty úroveň 86 a já mám momentálně 43, ale už nějakou dobu ten kyj mám.

Moje postava - bludišťák

Edit.:

Podle záznamů jsem musel mít tu zbraň už na 35.úrovni. Aspoň tomu nasvědčuje celkové poškození z tohodle "záznamu"

Bylo to velké štěstí na 5tej pokus a šance byla vždy 3%. Bez nástrojů, bez kostýmovky eventu/mikroeventu a na základní surky (pak přes maguse) Nyní se snažím o něco podobného, ale cca 25 pokusů a stále nic. Teď už jen čekám až se mi povede vytavit Talethovo svitek a budou zas pokusy =)

Ano, pokud se to děje častěji, tak je to k naštvání nicméně když na to koukám, tak šance na kritik je skoro stejná a šance na zablokování je úplně stejná, takže v tohle případě nevidím nic špatného - jen můj názor.

Podobná prohra se mi stala jednou a od té doby si raději vše zkontroluji přes simulátor i když je to v mém případě trochu zbytečné. U hry jsem už od vzniku a jediný účet na který jsem hrdej je aktuální, kde jsem dosáhl toho co jsem vždy chtěl. Tj. bez rubínů mít všechny staty na max na co nejnižší úrovni a to se povedlo už na 1.úrovni =) viz postava

Zaprvé není jasné kdo prohrál a zadruhé proč by s tím měl někdo něco dělat, když hraje roli i štěstí/náhoda? Bylo by to o ničem když budeš mít předem jasně dáno kdo vyhrál.

Využívání chyby ve hře? Vědělo se o tom a bylo to akceptováno. Dokonce jsem to tenkrát řešil s někým z cz týmu a došlo se k tomu, že to nemám řešit.

Dřív to šlo jen když to bylo z jiné IP, později to šlo ze stejné.

Ohledně velkých eventů a kostýmovek tu návod už máte. Já ho tedy jen dal do jednoho a používáme to v gildovním faq.

Informace o jarním, letním, podzimním a zimním eventu

viz nedávno zrušení náboru -_-

protože jste s tim všichni akorát vymejšleli podvody... schválně kolik z tvých "rekrutů" jsou teď plnohodnotní hráči ?

Jaké podvody? Hra to nabízela, šlo to ze stejné IP a mohl to využít každej. To, že to někdo nevyužil není můj problém =)

Jinak odpověď na tvou otázku - ze 6 rekrutů jsou aktivní už pouze 2 s tím, že jeden rekrut je můj účet.

Nějaký přehledný FAQ nebo příručka by to určitě chtělo. To co tu je není úplně přehledné, je toho málo a nějaké info tam není úplné. Hlavně když se bude moc odkázat na jedno místo, kde bude vše, tak to dost zjednoduší práci s nováčky. Sám se snažím o to, aby v gildách kde funguji bylo jakési faq. Bohužel s různým "vylepšením" hry přicházíme o určité možnost jak si zjednodušit hru viz nedávno zrušení náboru -_-

Dobrý tip je třeba ten, že pečeť predátora nefunguje jak má. Věci sice vidím o +2.úrovně, ale neplatí to na použití. Pro mě osobně to bylo docela zklamání když jsem to zjistil..

Na PC používám chrome Verze 77.0.3865.90 (Oficiální sestavení) (64bitový) s GCA. Na jiných PC/ntb taktéž chrome, ale nevím teď verzi, na mobilu taktéž chrome a žádný problém není =)

Teď jsem zjistil docela zásadní problém.. ono už nelze rekrutovat hráče? To je docela poděl..

nejde, četl jsem to tuším na DE foru, z důvdu minimálního využití té funkce ( krom vych**ností s rekrutačními body ). ale původní rekruti ti zůstanou.

Jinak teď se mi podařilo přihlásit na s34 až po 4. refreshi lobby... doufám, že se to stabilizuje co nejdřív. Zlaté časy, kdy si vše vyzkoušeli na s201 aspoň týden dopředu, než to vyslali do světa.

To, že původní rekruti zůstanou je mi na nic, když jsem si přes body nakupoval tašky -_-

Na jednu stranu je fajn, že jsem zjistil co vše mám za účty a už se jich víc jak polovina maže.

Přihlašování jsem čekal trochu jiné. Takhle musím mít o záložku navíc, což je docela otravné. Někde jsem zaslechl, že bude možné mít otevřeno více účtů a to není pravda.. dost často se to sekne a nechce to načíst daný účet.

Byl bych pro, kdybych se přihlásil na jeden účet a tam bych měl možnost rychle překlikávat mezi ostatníma a i si otevřít vícero účtů najednou.

Nedá mi to a musím reagovat - to je tak, když se píchne do vosího hnízda..

V první řadě byl trapnej a dětinskej samotný "vtip", který ne zrovna málo lidem pomohl k rozhodnutí se skončit s gladem definitivně. Tím vám dodatečně "děkuji".

Zdravím všechny,

vyskytl se mi problém s pečetí predátora. Pečeť mám aktivovanou a z popisku chápu to, že po aktivaci pečetě budu moc využít věci o 2 úrovně víš, ale nějak se tak nestane..

Mám 31.úroveň a před pečetí jsem si normálně koval věci s 47.úrovní což je maximum co můžu využít. Aktivoval jsem si pečeť, abych mohl využít věci s vyšší úrovní, ale přilbu s 49.úrovní nelze použít. Respektive jde, ale je červená a při použití na hlavní postavě a návštěvě arény mi jí nezapočítá, protože je moc silná.

Má k tomu někdo nějaké vysvětlení? Jedná se o chybu nebo jen nechápu popis?

S.

To samozřejmě můžu. Statistiky zapisované mnou jsou trochu zastaralé, takže se na to nedá moc zaměřit.

Postava s4 cz

Výbava taky ještě není dodělaná, protože se mi tam objevila chyba, kterou budu teď řešit na fóru.