návod z tavenia

• Zdravím, chcem sa spýtať či z tavenia može padnúť aj návod ktorý má väčší item level ako postava?

Príklad: postava má úroveň 35 a taví Táliths veci, môže z tavenia padnúť Táliths návod ktorý má item level 55?

• Ahoj,

pravdepodobnost je nizka, ale moze sa tak stat.

Podobne je potom aj mala sanca na vyrobu predmetu, pouzitim toho navodu, ale aj to sa moze podarit.

Boco

Boco

Dinosaur

Too long on duty

• Nějak mi uniká význam slova item v tvém dotazu, ale dám osobní zkušenost.

Jak to šlo a našel jsem v aukci věci Talethovo, tak jsem si udělal zásobu a tavil a tavil.. svitek jsem získal. Bohužel nevím na jaké úrovni, ale preffix má úroveň 45, takže svitek 55.

Následně jsem si udělal Talethovo kyj odplaty úroveň 86 a já mám momentálně 43, ale už nějakou dobu ten kyj mám.

Moje postava - bludišťák

Edit.:

Podle záznamů jsem musel mít tu zbraň už na 35.úrovni. Aspoň tomu nasvědčuje celkové poškození z tohodle "záznamu"

Edited once, last by Spamer ().

• Dnes som našiel na jednej stránke toto: Scrolls have item levels. A lot of things are dependent on the item level. For example a scroll of 94 item level cannot drop for you before your character is 94 level

Ale ak sa tebe podarilo vytaviť na úrovni 35 návod ktorý má úroveň 45(55) tak to musí ísť :D Ja chcem vytaviť návod Antonius na úrovni 78-79, to akurát začínam vidieť v aukcií antonius veci, tak dúfam že sa podarí vytaviť.

A ako sa ti podarilo ukovať 86lvl item? Tam musela byť šanca tak 5% nie?

• Dalo to práci abych to viděl. Tuším, že jsem to kupoval asi 3 měsíce a každý den jsem několikrát koukal na aukci. Samotná věc musela být co nejnižší úrovně a samozřejmě bez sufixu.

Pravděpodobnost byla 1%, ale měl jsem nějak štěstí a povedlo se to asi na 10 pokus. Teď kovu něco podobného, ale tam už mám přes 60 neúspěšných pokusů =D Pro úsporu takové věci kovám z surek bílé, zelené, max modré kvality a pak to proženu přes maguse na fial+