Posts by NeqativeLife
-
-
-
Yer altı dünyası özel ve birazda özerk bir bölge.
Herkesin elini kolunu sallayarak girip çıkacağı sıradan bir ülke bölgesi değil.
Yeraltı npclerini bir kaç "tık" aşağı indirdiğimizi varsayalım diğer ülke npc'lerinden ne farkı kalır?
Sen istiyor kostüm? gösterecek biraz daha fazla çaba.Çoğu oyuncu yeraltı kolayı diğer serverlarda vs yerlerde olsun 1-2-3 yenilgiyle geçerken ben zoru 2-3 yenilgiyle geçip kolayı her gün ortalama 6-7 yenilgiyle bitiriyorum. Genel olarak tabi ki. Kolay yeraltında 13 14 defa yenildiğim zamanlar olmuş ki buna şans dersek istatistikleri bakıp yorumlayıp öyle şans ihtimalini söylemeniz gerekmez mi ? %40 isabetli npcnin %58 isabetli karakterime Hasarım zırhım npcden fazla olduğu halde 2 3 kat fazla vurması çok doğal bir şey mi ? Bir de bunların sürekli olarak tekrarlanması.
-
-
Hi English Version
forum.gladiatus.gameforge.com/attachment/1811/
Türkçe
forum.gladiatus.gameforge.com/attachment/1812/
Seninkilerden 2 seviye '' yükek '' eşyaları kullanabilmeni sağlar.
misspelled word in Turkish = yükekcorrect word = yüksek
-
Siz böyle söyleyince benim de izleyesim geldi
Dracula Untold (İzlemeyen izlesin konusu güzel ) Dominic Cooper filmde 2. Mehmet rolünde oynuyor sevdiğim bir aktör
-
İl birleşimi olmayacaksa denk iller arasında il değişimi yapılabiliyor olması lazım. Şuan il 26'da oynuyorum, aktif oyuncu sayısı 4-5. O kadar emek verdikten sonra 0'dan başka ilden de başlamak istemiyorum. Buna bir çare bulunması lazım.
Bir diğer problem de zindan/keşif vs. yerlerden düşen itemlerin HİÇBİRİNİN bir işe yaramıyor olması. Demirhane olmasa ne kullanacağız gerçekten bilmiyorum. 112 lvl zindan bossundan 200 hasarlı silah atıyor, bu düşen itemlerle oyundaki npc'leri kesmenin bir imkanı var mı? Yoksa neden bu kullanışsız itemler turuncu/kırmızı düşmüyor?
usta gene sana eşya düşüyor. Bugün turuncu düşmediği 17 gün Yüzde 20 malefiz ettkinliğinde 20 de 1 malefiz düşüyor. Kırmızı zaten hayal. SEferlerin yüzde 20 sinde reçete yüzde 20 de diğer ıvır zıvırlar düşüyor.
Malefiz için bir şey diyemem fakat bana da reçete ve ıvır zıvır çok düşüyor her kostüm giydiğimde 2 sayfa 3 sayfa reçete siliyorum veya satıyorum.
Bu konu hakkında dc popcastte konuşmuştum. Bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
Arena kostümü bu yüzden daha mantıklı düşük seviyelerde
-
ustam varya taşı gediğine oturtmuşsun
aynen öyle x1 deyim hergün kostüm giyemiyoruz
reçete, malzeme, iksir, yükseltme bunlar da sonuçta turuncu bana da hiçbirinin düşmediği günler olmuştu o seviye aralığında 2-3 gün düşmediğini hatırlarım. x5 gözünden bakarsanız yani. Doğal karşılıyorum açıkçası
-
turuncu düşmediği bugün 16. gün
Hocam hergün kostüm giyiyorsan Seviyendeki bossu rahatlıkla kesebilecek düzeydeysen 16 gündür nasıl turuncu düşmez ?
-
-
Kolay yeraltı . 146 levelim karşıma gelen npc 110 level ve hasarı, zırhını, güçlerini sizin yorumlarınıza bırakıyorum
Bu da 145 levelken yeraltı zora girdiğim zamandan bir fotoğraf .
Npclerin zırhları bugda mı kalmıştı bilmiyorum fotoğrafları paylaşmıştım yine zaten . %80-90 ının zırhı benim hesabın zırhıyla 1-1 aynıydı .
Fakat incelerseniz attığım kolay yeraltı fotoğralarıyla aralarında çok bir fark göremezsiniz %10 kritiği az %10 isabeti fazla 181 level npcnin . Fakat 110 level kolaydaki dis paterin yaklaşık 60-70 seviye sonra hasarının 1300 1400 e çıkacağını düşünüyorum . Yeraltı zor daha kolay yani
-
-
Dün ve bugün girdiğim yeraltından örnekler aylardır sadece keşif (kolay ) yeraltına giriyorum . yakut seferberlik ne derseniz artık yetişmiyor bunlara (lafın gelişi )
Genelde her girdiğimde hasar yükseltmeleri veya mars'ın öfkesi , diana'nın koruması açık oluyor her girişimde fix 5 6 mağlubiyet alıyorum genel olarak bazen üstüne de çıkıyor görüldüğü üzere .
-
-
-
-
-
-
-